Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Möbler Som Förvandlas

Ludovico

Möbler Som Förvandlas Det sparar utrymme är ganska originalt, med två stolar helt dolda in i lådan. När du placeras i huvudmöblerna inser du inte att det som verkar vara lådor egentligen är två separata stolar. Du kan också ha ett bord som kan användas som ett skrivbord när det tas ut från huvudstrukturen. Huvudstrukturen består av fyra lådor och ett fack precis ovanför den översta lådan där du kan förvara många saker. Det huvudsakliga materialet som används för dessa möbler, beign eucaliptus fingerjoint, är miljövänligt, otroligt motståndskraftigt, hårt och har en mycket stark visuell appell.

Projektnamn : Ludovico, Designers namn : Claudio Sibille, Kundens namn : Sibille.

Ludovico Möbler Som Förvandlas

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.