Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
47 "led-Tv Som Stöder Hd-Sändningen

Triump

47 "led-Tv Som Stöder Hd-Sändningen Konstruktivistiska tillvägagångssätt som stimulerar känslorna av slankhet, snygga kanter har varit vår inspiration. Designer ville ge näring till publikens haptiska och visuella sinnen med illusioner skapade med olika material som glas, plåt, krombelagda ytor och vitt ljus.

Projektnamn : Triump, Designers namn : Vestel ID Team, Kundens namn : .

Triump 47 "led-Tv Som Stöder Hd-Sändningen

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.