Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Skjortaförpackningar

EcoPack

Skjortaförpackningar Denna skjortaförpackning skiljer sig från konventionell förpackning genom att inte använda någon plast alls. Genom att använda en befintlig avfallsström och tillverkningsprocess, är denna produkt inte bara mycket enkel att tillverka, utan är också mycket enkel att kassera, och det primära materialet komposteras till ingenting. Produkten kan först pressas och sedan identifieras med företagets varumärke genom skärning och tryckning för att skapa en unik strukturell produkt som både ser ut och känns väldigt annorlunda och intressant. Estetik och användargränssnitt hölls lika högt som produktens hållbarhet.

Projektnamn : EcoPack, Designers namn : Liam Alexander Ward, Kundens namn : Quantum Clothing.

EcoPack Skjortaförpackningar

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.