Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Omslag Till Meny

Magnetic menu

Omslag Till Meny Några plastgenomskinliga folier kopplade till magneter som fungerar som det perfekta skyddet för olika typer av tryckt material. Lätt att använda. Lätt att tillverka och underhålla. Hållbar produkt som sparar tid, pengar, råvaror. Miljövänlig. Lätt anpassningsbar för olika ändamål. Idealisk användning på restauranger som täckning för menyer. När servitören ger dig bara en sida med fruktcocktails, och bara en sida med kakor till din vän, till exempel, är det nästan som personliga menyer som är gjorda just för dig.

Projektnamn : Magnetic menu, Designers namn : Dragan Jankovic, Kundens namn : .

Magnetic menu Omslag Till Meny

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.