Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Stol

Two in One

Stol Jag tror att kombinationen av smycken från plast och plywood (trä) är mycket perspektiv. Grunden för idén och konstruktionen av denna stol är båghästsko. Båghästskoen kan ha valfri färg, men ska vara obligatorisk förstärkt av de två paren av stålstänger, eftersom den negativa lutningen på frambenen skapar ett ytterligare ögonblick, och av detta skäl ytterligare belastning på dem. Stolens bakre del kan tillverkas av plywood och fortsättas på den numeriska kontrollerade maskinen. De bakre och främre delarna kan tillverkas individuellt och sedan limmas (på stift) eller monteras

Projektnamn : Two in One, Designers namn : Viktor Kovtun, Kundens namn : Xo-Xo-L design.

Two in One Stol

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.