Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Huvudkontor

Weaving Space

Huvudkontor I detta projekt omvandlades en begagnad fabriksbyggnad till ett multifunktionellt utrymme som inkluderar ett showroom, en catwalk och ett designkontor. Inspirerad av ”tygvävning” användes en aluminium-extruderad profil som väggens grundkomponent. Olika tätheter av strängsprutningarna definierar olika funktioner i utrymmena. Fasadens vägg ser ut som en stor kista från vilken all obehörig person kan spärras. Inuti byggnaden används extruktioner med lägre täthet för att göra alla utrymmen halvgenomskinliga för att uppmuntra kommunikation mellan franchisetagare och designers.

Projektnamn : Weaving Space, Designers namn : Lam Wai Ming, Kundens namn : PMTD Ltd..

Weaving Space Huvudkontor

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.