Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Ungdomsmodekedjan

Trend Platter

Ungdomsmodekedjan Som en snabb illustration av varumärkets funktioner i "variation" och "mix-and-match", "Trend Platter" får fram varumärkets accent via ett brett utbud av trendiga designstilar som sträcker sig från klassisk och vintage till modern och minimal. Det välvda taket i svart presenterar mode på ett klassiskt sätt medan det rutiga golvet ger en vintage look. Det vita området visar minimalistisk enkelhet, medan den moderna zonen är fylld med de svala svarta och metalliska färgerna. De specialdesignade bakgrunderna i olika stilar är en kreativ metod för att lyfta fram varumärket.

Projektnamn : Trend Platter, Designers namn : Lam Wai Ming, Kundens namn : PMTD Ltd..

Trend Platter Ungdomsmodekedjan

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.