Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Hem- Och Kontorsmöbler

Flying Table

Hem- Och Kontorsmöbler Unika möbler som ger glädje. Helt enkelt att producera. Ge rörelsen illusion. Ingen annan analog för dessa möbler. Vid första anblicken kan man föreställa sig att bordet inte kommer att stå och omedelbart kommer att falla ner, men genom att kombinera de tre huvuddetaljerna: metallram, skåp med lådor och bordsskiva, blev konstruktionen stabil och hård. Denna idé kan användas med skåp, skåp och andra saker. Alla produkter kommer att få den flygande illusionen.

Projektnamn : Flying Table, Designers namn : Viktor Kovtun, Kundens namn : Xo-Xo-L design.

Flying Table Hem- Och Kontorsmöbler

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.