Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kommod

Furniture of positive emotions

Kommod Det är kommode i kommode, som är som att bestå av två olika produkter - kommod med dörrar och kommode med lådor. De ovanliga dörrarna gjorde kommoden fullt funktionell, och öppningen av dörrarna är som krabban med de öppnade klorna. Unika möbler som ger glädje. Helt enkelt att producera. Ge rörelsen illusion. Ingen annan analog för dessa möbler.

Projektnamn : Furniture of positive emotions, Designers namn : Viktor Kovtun, Kundens namn : Xo-Xo-L design.

Furniture of positive emotions Kommod

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.