Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Regnrock

UMBRELLA COAT

Regnrock Denna regnrock är en kombination av en regnrock, ett paraply och vattentäta byxor. Beroende på väderförhållanden och mängden regn kan den justeras till olika skyddsnivåer. Hans unika egenskap är att den kombinerar regnrock och paraply i en artikel. Med "paraply raincoat" är dina händer fria. Det kan också vara perfekt för sportaktiviteter som att cykla. Dessutom stöter du inte på andra paraplyer på en fullsatt gata eftersom paraplyhuven sträcker sig över dina axlar.

Projektnamn : UMBRELLA COAT, Designers namn : Athanasia Leivaditou, Kundens namn : STUDIO NL (my own practice).

UMBRELLA COAT Regnrock

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.