Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kontor

STUDIO NL CONTROLLED CHAOS

Kontor Genom att utnyttja de strukturella och formalistiska egenskaperna på gipsskivan utspelas ett vitt nät till en grå bakgrund. De vita linjerna är utformade så att de tjänar interiörens olika funktioner (bibliotek, belysning, cd-lagring, hyllor och skrivbord). Detta koncept härrör från en holistisk designfilosofi och det finns också påverkan från kaosteori.

Projektnamn : STUDIO NL CONTROLLED CHAOS, Designers namn : Athanasia Leivaditou, Kundens namn : ATHANASIA LEIVADITOU (STUDIO NL) - www.studionl.com.

STUDIO NL CONTROLLED CHAOS Kontor

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.