Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Sminksamling

Kjaer Weis

Sminksamling Konstruktionen av Kjaer Weis kosmetiklinje destillerar grunderna för kvinnors smink till dess tre viktiga användningsområden: läppar, kinder och ögon. Vi designade kompaktformar för att spegla de funktioner de kommer att användas för att förbättra: smala och långa för läpparna, stora och fyrkantiga för kinderna, små och runda för ögonen. Påtagligt svänger kompakterna med en innovativ lateral rörelse som sträcker sig ut som en fjärils vingar. Helt återfyllbara, dessa komprimeringar är avsiktligt konserverade snarare än återvunna.

Projektnamn : Kjaer Weis, Designers namn : Marc Atlan, Kundens namn : .

Kjaer Weis Sminksamling

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.