Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Tekanna

Unpredictable

Tekanna I framtiden kommer användarupplevelsen att spela en allt viktigare roll i produktdesign. Eftersom varje konsument har sin unika egenskap bör konsumentens känsla av alla aspekter beaktas för att designa mer humaniserade produkter. Konceptet med denna design är att uppmuntra användare att designa sin egen tekanna enligt deras känsla och fantasi. Genom att demontera och återmontera olika flexibla komponenter kan användarna ändra tekannans utseende och använda metoder, vilket ger mycket roligt i vardagen.

Projektnamn : Unpredictable, Designers namn : zhizhong, Kundens namn : .

Unpredictable Tekanna

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.