Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Skrivbord Cabriolet Till Sängen

1,6 S.M. OF LIFE

Skrivbord Cabriolet Till Sängen Huvudkonceptet var att kommentera det faktum att våra liv krymper för att passa in i det begränsade utrymmet på vårt kontor. Så småningom insåg jag att varje civilisation kan ha en helt annan uppfattning av saker beroende på dess sociala sammanhang. Till exempel kan skrivbordet användas för en siesta eller för några timmars sömn på natten på de dagar då någon kämpar för att uppfylla tidsfristerna. Projektet fick sitt namn efter prototypens dimensioner (2,00 meter långa och 0,80 meter breda = 1,6 sm) och det faktum att arbetet fortsätter att ta mer och mer utrymme i våra liv.

Projektnamn : 1,6 S.M. OF LIFE, Designers namn : Athanasia Leivaditou, Kundens namn : Studio NL (my own practice).

1,6 S.M. OF LIFE Skrivbord Cabriolet Till Sängen

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.