Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Roadshow-Utställningen

Boom

Roadshow-Utställningen Detta är ett utställningsdesignprojekt för ett trendigt modemärkes roadshow i Kina. Temat för denna roadshow belyser ungdommarnas potential att stilisera sin egen bild och symboliserar det explosiva bullret som denna roadshow gjorde i allmänheten. Zigzag-form användes som det viktigaste visuella elementet, men med olika konfigurationer när de applicerades i båsarna i olika städer. Strukturen för utställningsbåsarna var alla "kit-of-parts" prefabricerade i fabriken och installerade på plats. Vissa delar kan återanvändas eller konfigureras för att bilda en ny båsdesign för nästa stopp för roadshowen.

Projektnamn : Boom, Designers namn : Lam Wai Ming, Kundens namn : PMTD Ltd..

Boom Roadshow-Utställningen

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.