Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kontrollcenter

Functional Aesthetic

Kontrollcenter Utmaningen med att utforma detta flygplatskontrollcenter är att effektivt rymma tätt utrustade tekniska utrymmen, minska logistisk störning från oväntade händelser och i slutändan effektivisera kontrollcentrets verksamhet. Utrymmet består av 3 funktionella områden: Daglig ledning och driftzon, Operationschefens kontor och Emergency Managementzon. Taket och de extruderade väggpanelerna i aluminium är de distinkta arkitektoniska funktionerna som också uppfyller de akustiska, belysnings- och luftkonditioneringskraven i rymden.

Projektnamn : Functional Aesthetic, Designers namn : Lam Wai Ming, Kundens namn : Hong Kong Airport Authority.

Functional Aesthetic Kontrollcenter

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.