Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Utomhus Soffbord

Growing Table

Utomhus Soffbord Odlingsbordet är tillverkat av lövträ i valnöt, vilket återspeglar markens färg och skapar en bakgrund som gör växterna mer synliga. Den övergripande designen är ett skärningspunkt mellan dynamisk rörelse och statisk hållning. Bordet ger ett utrymme där växter kan växa och ses vid bordet för att skapa en plats för avkoppling och samverkan med naturen. Ytan på bordet diffunderar ljus för att skapa en växthusfunktion. Slutligen är tabellen gjord för enkel lagring; det kan slås ner i en 26 "x 26" x 4 "cuboids.

Projektnamn : Growing Table, Designers namn : Nga Ying, Amy Sun, Kundens namn : .

Growing Table Utomhus Soffbord

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.