Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Visuell Kommunikation

Finding Your Focus

Visuell Kommunikation Designern strävar efter att visa ett visuellt koncept som visar ett konceptuellt och typografiskt system. Kompositionen består alltså av ett specifikt ordförråd, noggranna mått och centrala specifikationer som designern har tagit i beaktande. Designern har också strävat efter att skapa en tydlig typografisk hierarki för att fastställa och flytta den ordning i vilken publiken får information från designen.

Projektnamn : Finding Your Focus, Designers namn : Min Huei Lu, Kundens namn : Academy of Art University.

Finding Your Focus Visuell Kommunikation

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.