Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Premiummärke För Barn

Lady Already

Premiummärke För Barn Lyxstickkläder för flickor är tillverkade av bara det finaste kashmir och ullgarn från de bästa världens producenter. En skapare tror att varje ung flicka är en lysande som behöver speciell inställning för att lysa och gnista glädje. Med entusiasm arbetar hon för att din dyrbara, lilla dam känner sig fantastisk i sina nya stickade kläder. Hon gör alltid bäst för att skapa perfekta kläder för att uttrycka din lilla dams stil och individualitet. Så stickkläderna gör att flickor känner fantastiska kärlek, omsorg och en liten magi i varje söm i det mjuka och silkeslen lyxstickkläderna

Projektnamn : Lady Already, Designers namn : Elena Starostina, Kundens namn : Elena Starostina.

Lady Already Premiummärke För Barn

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.