Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bayersk Ölförpackningsdesign

AEcht Nuernberger Kellerbier

Bayersk Ölförpackningsdesign Under medeltiden låter lokala bryggerier låta sin öl åldras i över 600 år gamla klippkällare under slottet i Nürnberg. För att hedra denna historia tar förpackningen av "AEcht Nuernberger Kellerbier" en autentisk blick tillbaka i tiden. Ölmärket visar en handritning av slottet som sitter på stenar och en trätunna i källaren, inramad av teckensnitt i vintagestil. Förseglingsetiketten med företagets varumärke "St. Mauritius" och den kopparfärgade kronkorken förmedlar hantverk och förtroende.

Projektnamn : AEcht Nuernberger Kellerbier, Designers namn : Bloom advertising agency, Kundens namn : Bloom GmbH Nürnberg.

AEcht Nuernberger Kellerbier Bayersk Ölförpackningsdesign

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.