Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Renovering Av Kajen

Dongmen Wharf

Renovering Av Kajen Dongmen wharf är en tusen år gammal kaj vid moderfloden Chengdu. På grund av den sista omgången av "gammal stadsförnyelse" har området i grunden rivits och byggts om. Projektet är att åter presentera en härlig historisk bild genom ingripande av konst och ny teknik på en stadskulturell plats som i princip har försvunnit, och att aktivera och återinvestera den länge sovande stadsinfrastrukturen i den urbana allmänna domänen.

Projektnamn : Dongmen Wharf, Designers namn : Yingjie Lin Yuanyuan Zhang, Kundens namn : Verge Creative Design.

Dongmen Wharf Renovering Av Kajen

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.