Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Tvättbält Inomhus

Brooklyn Laundreel

Tvättbält Inomhus Detta är tvättbälte för inredning. Kompakt kropp som är mindre än japansk pocketbok ser ut som måttband, slät yta utan skruv på ytan. 4 m långt bälte har totalt 29 hål, varje hål kan hålla och hålla kapphängare utan klädnypor, det fungerar för snabbtork. Bältet är tillverkat av antibakteriellt och anti-mögel polyuretan, säkert, rent och starkt material. Max belastning är 15 kg. 2 st krok och roterande kropp tillåter användning på flera sätt. Liten och enkel, men detta är mycket användbart inomhus tvättartiklar. Enkel drift och smart installation passar alla typer av rum.

Sjukhus

Warm Transparency

Sjukhus Konventionellt brukar ett sjukhus vara ett utrymme som har dålig naturlig färg eller material på grund av konstgjord strukturmaterial för att förbättra funktionellt och effektiviteten. Därför känner patienterna att de skiljer sig från sitt dagliga liv. Man bör ta hänsyn till en behaglig miljö där patienter kan tillbringa och fria från stress. TSC-arkitekter tillhandahåller ett öppet, bekvämt utrymme genom att sätta ett L-format öppet takutrymme och de stora takfotarna med mycket trämaterial. Den varma transparensen i denna arkitektur förbinder människor och medicinska tjänster.

Örhängen

Van Gogh

Örhängen Örhängen inspirerade av mandelträdet i blomning målade av Van Gogh. Delikatesserna av grenarna reproduceras av känsliga kedjor av Cartier-typ som, liksom grenarna, svänger med vinden. De olika nyanserna av olika ädelstenar, från nästan vit till en mer intensiv rosa, representerar blommans nyanser. Klustret med blommande blommor representeras med olika skärstenar. Tillverkad med 18k guld, rosa diamanter, morganiter, rosa safirer och rosa turmaliner. Polerad och strukturerad finish. Mycket lätt och med perfekt passform. Detta är vårens ankomst i form av en juvel.

Bostadshus

Slabs House

Bostadshus Slab House var utformat för att sammansätta byggnadsmaterial, kombinera trä, betong och stål. Designen är samtidigt hypermodern men diskret. De stora fönstren är en omedelbar kontaktpunkt, men de är skyddade mot väder och gatuvy av betongplattor. Trädgårdar har mycket i fastigheten, både på markplan och på första våningen, vilket gör att beboarna kan känna sig kopplade till naturen när de interagerar med fastigheten, vilket skapar ett unikt flöde när man flyttar från ingången till vardagsområdena.

Hus

VH Green

Hus Huset är gröna i både plant och stereoskopiskt, vilket skapar en bra miljö för både invånare och staden. I den soliga asiatiska regionen är Breeze Soleil med denna grön ett mycket effektivt sätt att tänka på. Inte bara solskyddsfunktionen på sommaren utan också skydd av integritet, undvikande från gatoljud och kyleffekt genom automatisk bevattning.

Kyrka

Mary Help of Christian Church

Kyrka Med tanke på utvidgningen av det katolska samhället och ökningen av turist på Samui ön, Suratthani. Mary Hjälp av kristna kyrkans exteriör utformades i en kombinerad form av bönhänder, vinkelvingar och den Helige Andens strålar. Internt utrymme, säkerhet som i moders livmoder. Genom att använda det långa och smala ljusrummet och en stor lättviktsisolerad betongvinge som löper genom det tomma tomrummet för att skapa en skugga som fortsätter att förändras med tiden men ändå behåller den inre komforten. Minimera den symboliska dekorationen och användningen av naturligt material som ödmjukt sinnesfrid medan du ber.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.