Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Trappa

U Step

Trappa U trappuppgång bildas genom att låsa upp två U-formade fyrkantiga lådprofilstycken med olika dimensioner. På detta sätt blir trappan självbärande under förutsättning att dimensionerna inte överskrider en tröskel. I förväg förberedelse av dessa bitar ger montering bekvämlighet. Förpackning och transport av dessa raka stycken är också mycket förenklade.

Trappa

UVine

Trappa UV-spiraltrappa bildas genom att låsa U- och V-formade lådprofiler på ett växelvis sätt. På detta sätt blir trappan självbärande eftersom den inte behöver en mittstång eller perimeterstöd. Genom sin modulära och mångsidiga struktur ger designen lätthet genom tillverkning, förpackning, transport och installation.

Omklädningsrum

Sopron Basket

Omklädningsrum Sopron Basket är ett professionellt damfotbollslag baserat i Sopron, Ungern. Eftersom de är ett av de mest framgångsrika ungerska lagen med 12 nationella mästerskapstävlingar och uppnår en andra plats i Euroleague, beslutade klubbledningen att investera i ett nytt omklädningsrumskomplex för att ha en ganska prestigefylld anläggning för klubbens namn, som passar spelarens behov bättre, motivera dem och främja deras enhet.

Trä E-Cykel

wooden ebike

Trä E-Cykel Berlinsföretaget Aceteam skapade den första trä-e-cykeln, uppgiften var att bygga den på ett miljövänligt sätt. Sökandet efter en kompetent samarbetspartner lyckades med fakulteten för trävetenskap och teknik vid Eberswalde universitet för hållbar utveckling. Idén om Matthias Broda blev verklighet och kombinerade CNC-teknik och kunskapen om trämaterial, trä-E-Bike föddes.

Stationär Installation

Wood Storm

Stationär Installation Wood Storm är en stationär installation för visuell njutning. Turbulensen i luftflödet görs verklig av en trägardin som förbättras av ljus som gjuts nedifrån för en värld utan tyngdkraft. Installationen fungerar som en oändlig dynamisk slinga. Den styr siktlinjen runt den för att söka efter början eller slutpunkten då publiken faktiskt dansar med stormen.

Interaktiva Installationer

Falling Water

Interaktiva Installationer Det fallande vattnet är en uppsättning interaktiva installationer som gör det möjligt för användare att ändra körbanan runt en kub eller kuber. Kombinationen av kuber och pärlstavströmmen utgör en kontrast mellan statiska objekt och dynamiskt vattenflöde. Strömmen kan dras för att se pärlor löpa eller bara sätta på ett bord som en scen med fryst vatten. Pärlor betraktas också som önskemål som människor gör varje dag. Önskar ska vara kedjade och springa för evigt som ett vattenfall.