Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Raminstallation

Missing Julie

Raminstallation Denna design presenterar en raminstallation och ett gränssnitt mellan inomhus och utomhus, eller ljus och skuggor. Det ger ett uttryck medan människor tittar ut ur en ram för att vänta på att någon ska återvända. Olika typer och storlekar av glaskulor används som en symbol för önskemål och tårar för att antyda den känsla som möjligt gömmer sig inuti. Stålramen och lådorna definierar känslornas gräns. Den känslan som ges av en person kan vara annorlunda från hur den uppfattas precis som bilderna i sfärerna är upp och ner.

Teset

Vapor Breeze

Teset Tekanna är en låda som innehåller ett universum av essens som väntar på att släppas. Genom att titta in i öppningen kan du hitta en struktur av dynamiska kanaler som är mellanliggande i ångor. Strukturen återspeglas också på huden utanför. Hela kroppen illustrerar en förångad essens för människor att visualisera och njuta av varje dag.

Blomma Stativ

Eyes

Blomma Stativ The Eyes är ett blommestativ för alla tillfällen. Den ovala kroppen är guldfolierad med oregelbundna öppningar som mänskliga ögon som alltid söker underbara saker i Moder naturen. Stativet uppför sig som en filosof. Det värnar om naturlig skönhet och visar upp hela världen för dig innan eller efter att du tänder upp den.

Desktop Interaktivt Display Stativ

Ubiquitous Stand

Desktop Interaktivt Display Stativ Detta allestädes närvarande skrivbordsstativ är utformat för att interagera människor med dagdrömmar. Hålen är arrangerade och tillsatser förstärkta med blommor, klubbor eller ämnen som integreras i dess mönster från olika riktningar. Den kromade ytan reflekterar och ändrar toner till de visade motiven och människorna interagerar med den.

Mask

Billy Julie

Mask Denna design är inspirerad av mikrouttryck. Designern väljer Billy och Julie för två typer av flera personligheter. De intrikata elementen skapas genom parametrisk justering av orienteringarna för en stege-liknande geometri, baserad på en intrasslad kurva med partitioner. Som gränssnitt och tolk skapas den här masken för att få människor att undersöka sitt eget samvete.

Sminkassistent

Eyelash Stand

Sminkassistent Denna design utforskar en metafor av ögonfrans. Designern anser att ögonfransar är en strävan efter en personlig förväntning. Han skapar ett ögonfransstativ som en ikon för livet eller en miniatyr scen av prestanda. Denna stativ symboliserar ett påminnande engagemang på morgonen eller före sänggåendet genom att ställa ögonfransar tillfälligt före eller efter applicering. Ett ögonfransstativ är ett sätt att memorera vad något trivialt har bidragit till det personliga dagliga äventyret.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.