Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Ui Design

Moulin Rouge

Ui Design Detta projekt är designat för människor som vill dekorera sin egen mobiltelefon med Moulin Rouge-tema, även om de aldrig har besökt Moulin Rouge i Paris. Huvudsyftet är att erbjuda en förbättrad digital upplevelse och alla designfaktorer är att visualisera stämningen i Moulin Rouge. Konsumenter kan anpassa designförinställningar och ikoner på sina favoriter med ett enkelt tryck på skärmen.

Internationell Skola

Gearing

Internationell Skola Den konceptuella cirkelformen av International School of Debrecen symboliserar skydd, enhet och gemenskap. De olika funktionerna verkar som anslutna kugghjul, paviljonger på en sträng anordnad på en båge. Fragmenteringen av rymden skapar en mängd olika gemenskapsområden mellan klassrummen. Den nya rymdupplevelsen och den ständiga närvaron av naturen hjälper eleverna i kreativt tänkande och manifestera sina idéer. Vägarna som leder till offentliga utbildningsträdgårdar och skogen kompletterar cirkelbegreppet och skapar en spännande övergång mellan den byggda och naturliga miljön.

Privat Bostad

House L019

Privat Bostad I hela huset användes det ett enkelt men sofistikerat material- och färgkoncept. Vita väggar, trägolv och lokal kalksten för badrum och skorstenar. Den exakt utformade detaljeringen skapar en atmosfär av känslig lyx. Exakt sammansatta utsikter bestämmer det fritt flytande L-formade boområdet.

Lyktainstallation

Linear Flora

Lyktainstallation Linear Flora är inspirerad av numret “tre” från bougainvillea, blomman i Pingtung County. Bortsett från de tre bougainvilleabladen som ses nedifrån konstverket kan variationer och multiplarna av tre upptäckas i olika aspekter. För att fira 30-årsjubileumet för Taiwan Lantern Festival, bjöd belysningsdesignkonstnären Ray Teng Pai in av Kulturavdelningen i Pingtung County för att skapa en okonventionell lykta, den unika kombinationen av form och teknik, och skickade ett meddelande om att förändra festivalens arv och koppla den till framtiden.

Omgivande Ljus

25 Nano

Omgivande Ljus 25 Nano är ett konstnärligt lätt instrument för att representera flykting och permanentitet, födelse och död. Arbeta med Spring Pool Glass Industrial CO., LTD, vars vision är att bygga en systematisk glasåtervinningsslinga för en hållbar framtid, 25 Nano valde den relativt bräckliga bubblan som ett medium i kontrast till massivt glas för att förankra idén. I instrumentet skimrar ljus genom bubblans livscykel, projicerar regnbåge-liknande färg och skuggor till miljön, vilket skapar en drömmande atmosfär runt användaren.

Uppgiftsljus

Linear

Uppgiftsljus Linjeljusets rörbockningsteknik används i stor utsträckning för tillverkning av fordonsdelar. Vätskevinkellinjen realiseras genom precisionskontroll av den taiwanesiska tillverkaren, och har således minimimaterialet för att konstruera Linear Light lätt, stark och bärbar; perfekt för att lysa upp varje modern interiör. Den tillämpar flimmerfria LED-chip för beröringsdämpning, med minnesfunktion som slås på vid den tidigare inställda volymen. Linear Task är utformad för att enkelt kunna monteras av användaren, sammansatt av giftfritt material och levereras med platt förpackning; gör sitt bästa för att minska miljöpåverkan.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.