Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Megalopolis X Shenzhen Super Huvudkontor

Megalopolis X

Megalopolis X Shenzhen Super Huvudkontor Megalopolis X blir det nya centrumet i hjärtat av det större vikområdet, nära gränsen mellan Hong Kong och Shenzhen. Huvudplanen integrerar arkitektur med fotgängare nätverk, parker och allmänna utrymmen. Över och under mark planeras transportnät genom att maximera anslutningen i staden. Ett underjordiskt infrastrukturnät kommer att tillhandahålla system för fjärrkylning och automatisk avfallshantering på ett sömlöst sätt. Målet är att etablera en kreativ ramplan för hur städer kommer att utformas i framtiden.

Fjärilshängare

Butterfly

Fjärilshängare Fjärilshängaren fick sitt namn för sin likhet med formen av en flygande fjäril. Det är minimalistiska möbler som kan monteras på ett bekvämt sätt på grund av utformningen av de separerade komponenterna. Användare kan snabbt montera galgen med bara händer. När det är nödvändigt att flytta är det bekvämt att transportera efter demontering. Installationen tar bara två steg: 1. packa båda ramarna ihop för att bilda ett X; och gör de diamantformade ramarna på varje sida överlappade. 2. Skjut trästycket genom de överlappade diamantformade ramarna på båda sidor för att hålla ramarna

Medeltida Omprövning Kulturcentrum

Medieval Rethink

Medeltida Omprövning Kulturcentrum Medeltida Rethink var ett svar på en privat kommission för att bygga ett kulturcenter för en liten odisklerad by i Guangdongprovinsen, som går tillbaka 900 år till Song-dynastin. En fyra våningar, 7000 kvm stor utveckling är centrerad kring en forntida bergformation som kallas Ding Qi-stenen, en symbol för byns ursprung. Projektets designkoncept är baserat på att visa historien och kulturen i den antika byn samtidigt som man kopplar ihop det gamla och det nya. Kulturcentret står som en tolkning av en gammal by och en omvandling till modern arkitektur.

Försäljningscenter

Feiliyundi

Försäljningscenter Ett bra designarbete kommer att väcka människors känslor. Designern hoppar ut ur det traditionella minnet och ger en ny upplevelse i den magnifika och futuristiska rymdstrukturen. En uppslukande hall för upplevelse av miljöhänsyn byggs genom en noggrann placering av konstnärliga installationer, tydlig rymdrörelse och dekorativ yta belagd med material och färger. Att vara i den är inte bara en återgång till naturen utan också en gynnsam resa.

Seriehuven

Black Hole Hood

Seriehuven Denna serie huva designad av inspirering av Black Hole och Worm Hole gör produkten vacker och modern form, som allt orsakar känslomässiga känslor och prisvärd. Det gör känslomässiga stunder och enkel användning under matlagning. Det är lätt, enkelt att installera, lätt att rengöra och designat för moderna iland-kök.

Försäljningscenter

HuiSheng Lanhai

Försäljningscenter Med scenen för scenkonstruktionen, låt utrymme själen, med pixel kvadrat som det visuella kommunikationselement, låt barnen i spelet för att utforska upptäckten av lärande och tillväxt bli kärnan i fallet, fritt utrymme positionering presenterar fantasyeffekt av utbildning i kul. Från form, skala, färganläggning, struktur till psykologisk sensorisk upplevelse fortsätter och berikar rymdbegreppet när alla element är integrerade och kolliderar.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.