Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Stationär Installation

Wood Storm

Stationär Installation Wood Storm är en stationär installation för visuell njutning. Turbulensen i luftflödet görs verklig av en trägardin som förbättras av ljus som gjuts nedifrån för en värld utan tyngdkraft. Installationen fungerar som en oändlig dynamisk slinga. Den styr siktlinjen runt den för att söka efter början eller slutpunkten då publiken faktiskt dansar med stormen.

Interaktiva Installationer

Falling Water

Interaktiva Installationer Det fallande vattnet är en uppsättning interaktiva installationer som gör det möjligt för användare att ändra körbanan runt en kub eller kuber. Kombinationen av kuber och pärlstavströmmen utgör en kontrast mellan statiska objekt och dynamiskt vattenflöde. Strömmen kan dras för att se pärlor löpa eller bara sätta på ett bord som en scen med fryst vatten. Pärlor betraktas också som önskemål som människor gör varje dag. Önskar ska vara kedjade och springa för evigt som ett vattenfall.

Raminstallation

Missing Julie

Raminstallation Denna design presenterar en raminstallation och ett gränssnitt mellan inomhus och utomhus, eller ljus och skuggor. Det ger ett uttryck medan människor tittar ut ur en ram för att vänta på att någon ska återvända. Olika typer och storlekar av glaskulor används som en symbol för önskemål och tårar för att antyda den känsla som möjligt gömmer sig inuti. Stålramen och lådorna definierar känslornas gräns. Den känslan som ges av en person kan vara annorlunda från hur den uppfattas precis som bilderna i sfärerna är upp och ner.

Teset

Vapor Breeze

Teset Tekanna är en låda som innehåller ett universum av essens som väntar på att släppas. Genom att titta in i öppningen kan du hitta en struktur av dynamiska kanaler som är mellanliggande i ångor. Strukturen återspeglas också på huden utanför. Hela kroppen illustrerar en förångad essens för människor att visualisera och njuta av varje dag.

Blomma Stativ

Eyes

Blomma Stativ The Eyes är ett blommestativ för alla tillfällen. Den ovala kroppen är guldfolierad med oregelbundna öppningar som mänskliga ögon som alltid söker underbara saker i Moder naturen. Stativet uppför sig som en filosof. Det värnar om naturlig skönhet och visar upp hela världen för dig innan eller efter att du tänder upp den.

Desktop Interaktivt Display Stativ

Ubiquitous Stand

Desktop Interaktivt Display Stativ Detta allestädes närvarande skrivbordsstativ är utformat för att interagera människor med dagdrömmar. Hålen är arrangerade och tillsatser förstärkta med blommor, klubbor eller ämnen som integreras i dess mönster från olika riktningar. Den kromade ytan reflekterar och ändrar toner till de visade motiven och människorna interagerar med den.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.