Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Stol

Haleiwa

Stol Haleiwa väver hållbar rotting i svepande kurvor och kastar en tydlig silhuett. De naturliga materialen hyllar hantverkstraditionen i Filippinerna, som är ombyggda för nutida tider. Ihopkopplat, eller används som ett uttalande stycke, gör designens mångsidighet denna stol att anpassa sig till olika stilar. Att skapa en balans mellan form och funktion, nåd och styrka, arkitektur och design, är Haleiwa lika bekväm som den är vacker.

Ommarknadsföring Av Företag

Astra Make-up

Ommarknadsföring Av Företag Kraften hos varumärket ligger inte bara i dess förmåga och vision, utan också i kommunikation. En lättanvänd katalog fylld med stark produktfotografering; en konsumentinriktad och tilltalande webbplats som tillhandahåller onlinetjänster och en översikt över varumärkesprodukterna. Vi utvecklade också ett visuellt språk i representationen av varumärkesupplevelsen med en modestil fotografering och en linje med färsk kommunikation i sociala medier för att skapa en dialog mellan företaget och konsumenten.

Typsnitt Design

Monk Font

Typsnitt Design Munken söker en balans mellan öppenheten och läsbarheten hos humanistiska sans seriffer och en mer reglerad karaktär hos torget sans serif. Även om det ursprungligen utformades som ett latinskt typsnitt beslutades det tidigt att det behövdes en bredare dialog för att inkludera en arabisk version. Både latin och arabiska utformar oss samma skäl och tanken på delad geometri. Styrkan i den parallella designprocessen gör det möjligt för de två språken att ha balanserad harmoni och nåd. Både arabiska och latinska arbetar sömlöst tillsammans med delade räknare, stamtjocklek och böjda former.

Uppgiftslampa

Pluto

Uppgiftslampa Pluto håller fokus på stil. Den kompakta, aerodynamiska cylindern kretsas av ett elegant handtag som ligger ovanför en vinklad stativbotten, vilket gör det lättare att placera med sitt mjuka men fokuserade ljus med precision. Dess form inspirerades av teleskop, men istället försöker den fokusera på jorden istället för stjärnorna. Tillverkad med 3D-tryck med majsbaserad plast är den unik, inte bara för att använda 3D-skrivare på ett industriellt sätt, utan också miljövänligt.

Förpackning

Winetime Seafood

Förpackning Förpackningsdesignen för Winetime Seafood-serien bör visa produktens färskhet och tillförlitlighet, ska den skilja sig väl från konkurrenterna, vara harmonisk och förståelig. De färger som används (blå, vit och orange) skapar en kontrast, betonar viktiga element och återspeglar varumärkespositionering. Det enda unika konceptet som utvecklats skiljer serien från andra tillverkare. Strategin för visuell information gjorde det möjligt att identifiera produktsortimentet i serien, och användningen av illustrationer istället för foton gjorde förpackningen mer intressant.

Lampa

Mobius

Lampa Mobius-ringen ger inspiration för design av Mobius-lampor. En lampremsa kan ha två skuggytor (dvs dubbelsidig yta), den främre och den bakre, vilket kommer att tillfredsställa allroundbelysningens behov. Dess speciella och enkla form innehåller mystisk matematisk skönhet. Därför kommer mer rytmisk skönhet att föras till hemlivet.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.