Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Stol

5x5

Stol 5x5-stolen är ett typiskt designprojekt där begränsningen erkänns som en utmaning. Stolstolen och ryggen är gjorda av xilith vilket är mycket svårt att forma. Xilith är råmaterialet som kan hittas 300 meter under markytan och är försett med kol. För närvarande kastas majoriteten av råvaran bort. Ur miljösynpunkt genererar detta material avfall på jordens yta. Därför verkade idén om stolens design vara mycket provocerande och utmanande.

Avföring

Musketeers

Avföring Enkel. Elegant. Funktionell. Musketiers är trebensade avföringar av pulverlackerad metall böjd i form med laserskurna träben. En trebent bas har visat sig geometriskt vara faktiskt mer stabil och har minst chans att slingra än att ha fyra. Med utmärkt balans och funktionalitet gör musketiers elegans i sin modernistiska look den till den perfekta biten att ha i ditt rum. Läs mer: www.rachelledagnalan.com

Golvplattor

REVICOMFORT

Golvplattor REVICOMFORT är ett avtagbart och återanvändbart golv. Snabbt och enkelt att applicera. Redo att använda. Idealisk för ombyggnad. I en enda produkt kombinerar den de tekniska egenskaperna hos porslinskakel i hela kroppen, de ekonomiska fördelarna med tidsbesparande förenklad placering, enkel rörlighet och återanvändning i olika utrymmen. REVICOMFORT kan göras i flera Revigrés samlingar: olika effekter, färger och ytor.

Aromadiffusor

Magic stone

Aromadiffusor Magic Stone är mycket mer än en hushållsapparat, kan skapa en magisk atmosfär. Formen är inspirerad av naturen och tänker på en sten, jämnad av vattnet i en flod. Vattenelementet representeras symboliskt av vågen som skiljer den övre från underkroppen. Vattnet är det viktigaste elementet i denna produkt som genom ultraljud finfördelar vattnet och den doftande oljan, vilket skapar en kall ånga. Vågmotivet tjänar till att skapa atmosfären genom LED-ljuset som smidigt ändrar färger. Genom att stryka på locket aktiverar du kapacitetsknappen som styr alla funktioner.

Leksaker

Minimals

Leksaker Minimaler är en bedårande rad av modulära djur som kännetecknas av användning av primär färgpalett och geometriska former. Namnet härstammar i taget från ordet "Minimalism" och sammandragningen av "Mini-Animals". Visst är de avsedda att avslöja essensen av toyness genom att eliminera alla icke-väsentliga former, funktioner och begrepp. Tillsammans skapar de en panton av färger, djur, kläder och arketyper, och uppmuntrar människor att välja den karaktär de identifierar sig med.

Trådlös Högtalare

Saxound

Trådlös Högtalare Saxound är ett unikt koncept inspirerat av några av de ledande högtalarna i världen. Det är en sammansmältning av den bästa innovation som har gjorts redan för några år sedan, med en blandning av vår egen innovation, vilket gör det till en helt ny upplevelse för människor.Kärnelementen i Saxound är den cylindriska formen och gängningsenheten. Saxounds dimensioner är inspirerade av en vanlig kompakt skiva med en diameter på 13 centimeter och en höjd på 9,5 centimeter, som kan förskjutas med en hand. Den består av två 1 ”Tweeters, två 2” mellanförare och en baskylare uppbyggd i en så liten formfaktor.