Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Högtalare

Black Hole

Högtalare Black Hole designad på grundval av modern intelligent teknologi, och det är en bärbar Bluetooth-högtalare. Den kan anslutas till valfri mobiltelefon med olika plattformar, och det finns en USB-port för anslutning till extern bärbar lagring. Det inbäddade ljuset kan användas som ett skrivbordsljus. Dessutom gör det tilltalande utseendet på Black Hole att det så tilltalande hemmatyg kan användas i inredning.

Bärbar Bluetooth-Högtalare

Black Box

Bärbar Bluetooth-Högtalare Detta är en bärbar Bluetooth-högtalare. Den är lätt och liten och har emotionell form. Jag designade Black Box högtalarform genom att förenkla formen på vågorna. För att lyssna på stereoljudet har det två högtalare, vänster och höger. Även dessa två högtalare är var och en del av vågformen. En är en positiv vågform och en negativ vågform. för användning kan den här enheten ansluta par till andra elektroniska enheter som mobil och dator via Bluetooth och spelar ljudet. Det har också batteridelningen. Om du sätter ihop två högtalare visas en svart ruta på bordet när den inte används.

Bärbar Högtalare

Seda

Bärbar Högtalare Seda är en funktionell enhet för basen för underrättelseteknik. Pennhållaren i mitten är en rymdorganisator. Dessutom gör digitala funktioner som USB-port och Bluetooth-anslutning det som en bärbar spelare och högtalare med ett hemområde använder anpassning. En ljusstång inbäddad i den yttre kroppen fungerar som en skrivbordsbelysning. Dessutom gör den tilltalande utseendet på lyxiga att det så tilltalande hushållsartiklar kan användas i inredning. Att använda utrymmet på ett bättre sätt är också en av de viktigaste funktionerna i Seda.

Kaffekopp Och Fat

WithDelight

Kaffekopp Och Fat Att servera betta söta godbitar på kaffesidan är en del av många olika kulturer eftersom det är en anpassning att servera en kopp kaffe med turkisk glädje i Turkiet, biscotti i Italien, churros i Spanien och datum i Arabien. På konventionella tefat glider emellertid dessa godbitar mot den heta kaffekoppen och håller sig fast eller blir våta av kaffens spill. För att förhindra detta har denna kaffekopp en tefat med dedikerade spår som håller kaffebakorna på plats. Eftersom kaffe är en av de viktigaste varma dryckerna har förbättring av kvaliteten på kaffedricksupplevelsen betydelse med avseende på det dagliga livet.

Tabell

Codependent

Tabell Medberoende beror på psykologi och design, särskilt med fokus på den fysiska manifestationen av ett psykologiskt tillstånd, kodberoende. Dessa två sammanflätade tabeller måste lita på varandra för att fungera. De två formerna kan inte stå ensamma men skapar tillsammans en funktionell form. Sluttabellet är ett kraftfullt exempel på vilket helheten är större än summan av dess delar.

Bestick

Ingrede Set

Bestick Ingrede besticksset är utformat för att uttrycka behovet av perfektion i vardagen. Uppsättning av gaffel, sked och kniv med magneter. Bestick står vertikalt och skapar harmoni i bordet. Matematiska former tillåter att konstruera en flytande form som består av tre olika bitar. Detta tillvägagångssätt skapar nya möjligheter som kan tillämpas på många olika produkter, t.ex. bordsartiklar och andra redskapskonstruktioner.