Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Parametrisk Design

Titanium Choker

Parametrisk Design Designvis använder IOU 3D-simuleringsprogramvara för att skapa parametriska modeller, liknande den stil som Zaha Hadid vann över arkitekturen. Materialmässigt presenterar IOU exklusiva artiklar i titan med 18 karat guldlogotyper. Titan är hetaste i smycken, men svårt att arbeta med. Dess unika egenskaper gör att bitarna inte bara är mycket lätta utan ger en möjlighet att göra dem till nästan vilken färg som helst i spektrumet.

Showroom

CHAMELEON

Showroom Loungens tema är teknik som tjänar utställningsplatser. Teknologiska linjer på tak och väggar, utformade för att uttrycka tekniken för skor som visas i alla showrooms, importerar och tillverkar i fabriken som ligger bredvid byggnaden. Tak och väggar, som designade med fri form, medan du samlar idealiskt, använder du CAD-CAM-teknik. Barrisol som tillverkar i Frankrike, mdf-lackmöbler som tillverkar på europeisk sida av Istanbul, RGB Led-system som tillverkar i Asiens sida av Istanbul, utan mätning och repetition på det upphängda taket .

Ljuskrona

Bridal Veil

Ljuskrona Denna konst - konst föremål med lampor tänd. Rymligt rum med tak av komplex profil, som cumulusmoln. Ljuskronan passar i ett utrymme, som smidigt flyter från ytterväggen till taket. Kristall- och vita emaljblad i samband med elastisk böjning av tunna rör skapar bilden av ett flygande slöja över hela världen. Överflödet av ljusa och gyllene glödande flygande fåglar skapar en känsla av rymlighet och glädje.

Kökstillbehör

KITCHEN TRAIN

Kökstillbehör Att använda olika stilar av kökinstrument skapar en orolig matlagningsmiljö utöver visuell irritation. Jag försökte göra en enhetlig uppsättning av dessa populära kökstillbehör som vanligtvis används i alla hus. Denna design var rent inspirerad av kreativitet. "United form" och ett "Trevligt utseende" är två av dess egenskaper. Dessutom kommer det att välkomnas av marknaden på grund av dess innovativa utseende. Detta kommer att vara en möjlighet för tillverkaren och kunden att 6 redskap köps i ett paket.

Automatiserad Immigrationsterminal

CVision MBAS 2

Automatiserad Immigrationsterminal MBAS 2 designades för att trotsa säkerhetsprodukternas natur och minimera hot och rädsla för både tekniska och psykologiska aspekter. Dess design omfortolkar bekanta hemdatorelement för att ge en användarvänlig look för landsbygdsmedborgare runt Thailands gräns. Röst och bild på skärmen guide första gången användare steg för steg genom processen. Den dubbla färgtonen på fingeravtryckssidan indikerar tydligt skanningszoner. MBAS 2 är en unik produkt som syftar till att förändra vårt gränsöverskridande sätt, vilket möjliggör flera språk och en vänlig, icke-diskriminerande användarupplevelse.

Showroom

From The Future

Showroom Showroom: I showroom finns träningskor och sportutrustning, som tillverkades med injektionsteknologi. Platsen ser ut som tillverkad med pressning av formsprutning. I tillverkningsmetoden på platsen, möbler som om de samlats med tillverkade i formsprutning för att generera helheten. Grova syspår som i taket mjukar all teknologisk synlighet.