Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Watchfaces-Applikationer

genuse

Watchfaces-Applikationer Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine är en serie klockapplikationer som är speciellt uppfunnna för I'm Watch-enheten. Appar är originella, enkla och estetiska i design, från framtida etnisk till sci-fi-stil till digital affärsverksamhet. All klockfasgrafik finns i 9 färger - anpassad till färgklockan I'm Watch. Nu är ett bra ögonblick för ett nytt sätt att visa, läsa och förstå våra tider. www.genuse.eu

Låda, Stol Och Skrivbord Combo

Ludovico Office

Låda, Stol Och Skrivbord Combo Liksom med Ludovico huvudmöbler har denna kontorsversion obvioulsy samma princip som att dölja en full stol i en låda där stolen inte märks och ses som en del av huvudmöblerna. De flesta kommer att tro att stolarna är ett par fler lådor. Först när vi dras tillbaka ser vi en stol bokstavligen komma ut från ett sådant trångt utrymme fylt med lådor. Inspiration i stor utsträckning kom från ett besök i Pittamiglios kast och alla dess symboliska, dolda meddelanden samt dolda och oväntade dörrar eller hela rum.

Watchface Collection

TTMM (after time)

Watchface Collection ttmm presenterar watchface-apps-samling, designad för smartur med svartvita 144 × 168 pixelskärmar som Pebble och Kreyos. Här hittar du 15 modeller av enkla, eleganta och estetiska watchface-appar. Eftersom de är gjorda av ren energi, är de mer som spöken än riktiga saker. Dessa klockor är de mest ekonomiska och ekologiskt vänliga som någonsin har funnits.

Magazine

Going/Coming

Magazine Baserat på idén om avgångar och ankomster är detta styrelsemagasin uppdelat i två delar: Going / Coming. Going handlar om europeiska städer, reseupplevelser och tips för att åka utomlands. Inkluderar ett pass av en kändis i varje utgåva. Passet till "Republic of Travellers" har personlig information om den personen och deras intervju. Kommer handlar om idén att det bästa av en resa är att återvända hem. Det talar om heminredning, matlagning, aktiviteter med vår familj och artiklar för att njuta av vårt hem bättre.

Kalender

calendar 2013 “ZOO”

Kalender ZOO är ett pappershantverkssats för att tillverka sex djur som var och en tjänar som en tvåmånaders kalender. Ha ett roligt år med din "lilla zoo"! Life with Design: Kvalitetsdesign har makten att ändra rymden och förändra användarnas sinnen. De erbjuder komfort att se, hålla och använda. De är genomsyrade av lätthet och ett överraskande element, berikande utrymme. Våra originalprodukter är designade med begreppet ”Life with Design”.