Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Ljusstakar

Hermanas

Ljusstakar Hermanas är en familj av träljushållare. De är som fem systrar som är redo att hjälpa dig att skapa en mysig atmosfär. Varje ljusstake har en unik höjd, så att du kan simulera ljuseffekten för ljusstorlekar i olika storlekar genom att helt enkelt använda standard telys. Dessa ljusstakar är gjorda av vänd bok. De är målade i olika färger så att du kan skapa din egen kombination för att passa din favoritplats.

Affärsområde & Vip Väntrum

Commercial Area, SJD Airport

Affärsområde & Vip Väntrum Projektet går med i den nya trenden inom grön design Flygplatser i världen, det innehåller butiker och tjänster i terminalen och får passageraren att gå igenom en upplevelse under hans instans. GREEN Airport Design Trend innehåller utrymmen med ett grönare och mer hållbart designvärde för aeroportuary. Det totala kommersiella utrymmet tänds av naturligt solljus tack vare en monumental glasfasad som vetter mot banan. VIP Lounge designades med ett organiskt och vanguardistiskt celldesignkoncept i åtanke. Fasaden tillåter integritet i rummet utan att blockera utsikten mot utsidan.

Halsband Och Brosch

I Am Hydrogen

Halsband Och Brosch Designen är inspirerad av den Neoplatonic filosofin om makrokosmos och mikrokosmos, och ser samma mönster som återges i alla kosmosnivåer. Med hänvisning till det gyllene förhållandet och eftersläppssekvensen har halsbandet en matematisk design som efterliknar phyllotaxismönstren som observerats i naturen, sett i solrosor, prästkragar och olika andra växter. Den gyllene torusen representerar universum, inneslutet i tidens tyger. "I Am Hydrogen" representerar samtidigt en modell av "The Universal Constant of Design" och en modell av universumet självt.

Bostadshus

Trish House Yalding

Bostadshus Husets design utvecklades som direkt svar på sajten och dess plats. Byggnadens struktur är sammansatt för att återspegla det omgivande skogsområdet med de rakande kolumnerna som representerar de oregelbundna vinklarna av trädstammar och grenar. Stora expansioner av glas fyller mellanrummen mellan strukturen och gör att du kan uppskatta landskapet och miljön som om du tittade ut mellan trädstammarna och grenarna. Den traditionella Kentish svarta och vita väderbrädan representerar lövverket som omsluter byggnaden och omsluter utrymmen inom.

Skjortaförpackningar

EcoPack

Skjortaförpackningar Denna skjortaförpackning skiljer sig från konventionell förpackning genom att inte använda någon plast alls. Genom att använda en befintlig avfallsström och tillverkningsprocess, är denna produkt inte bara mycket enkel att tillverka, utan är också mycket enkel att kassera, och det primära materialet komposteras till ingenting. Produkten kan först pressas och sedan identifieras med företagets varumärke genom skärning och tryckning för att skapa en unik strukturell produkt som både ser ut och känns väldigt annorlunda och intressant. Estetik och användargränssnitt hölls lika högt som produktens hållbarhet.

Officiell Butik, Detaljhandeln

Real Madrid Official Store

Officiell Butik, Detaljhandeln Butikens designkoncept bygger på en upplevelse på Santiago Bernabeu, fokuserad på shoppingupplevelsen och skapandet av intryck. Det är ett koncept som samtidigt som hedrar, berömmer och odödligar klubben, säger att prestationer har varit resultatet av talang, ansträngning, kamp, engagemang och beslutsamhet. Projektet inkluderar konceptdesign och kommersiell implementering, branding, förpackning, grafisk linje och industriell möbeldesign.