Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Detaljhandelsinredning

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Detaljhandelsinredning Klienten letar efter kreativ design för att representera varumärket. Namnet 'Hiveometric' bildas av två ord 'hive' och 'geometric', som helt enkelt berättar huvudkonceptet och visualiserar designen. Designen är inspirerad av märkets hjälteprodukt, en bikakeformad elektrisk spis. Tänkas som ett kluster av honungskakor, vägg- och takfunktioner i snygga ytbehandlingar som sömlöst ansluter och spelar samman komplexa geometriska former. Linjerna är känsliga och rena, vilket resulterar i en elegant modern look som symboliserar oändlig fantasi och kreativitet.

Företagsarkitektur Koncept

Pharmacy Gate 4D

Företagsarkitektur Koncept Det kreativa konceptet bygger på en kombination av materiella och immateriella komponenter, som tillsammans skapar en medieplattform. Mittpunkten för denna plattform kännetecknas av en överdimensionerad skål som en symbol för en abstrakt alkemikglas över vilken ett holografiskt diagram av en flytande DNA-sträng projiceras. Detta DNA-hologram, som i själva verket representerar parolen "Ett löfte för livet", roterar långsamt och föreslår att det är lätt att leva för en symptomfri mänsklig organisme. Det roterande DNA-hologrammet representerar inte bara livets flöde utan också förhållandet mellan ljuset och själva livet.

Kalender

Calendar 2014 “Botanical Life”

Kalender Botanical Life är en kalender som belyser vackert växtliv i ett enda ark. Öppna arket och sätt på basen för att njuta av en mängd olika pop-ups. Kvalitetsdesign har makten att ändra rymden och omvandla användarnas sinnen. De erbjuder komfort att se, hålla och använda. De är genomsyrade av lätthet och ett överraskande element, berikande utrymme. Våra originalprodukter är designade med begreppet Life with Design.

Kalender

Meet the Chef

Kalender Hur kan en företagskalender få fler affärer till Thailands lokala restauranger i utlandet? Vad sägs om att skapa mer engagemang i kalendern med QR-kod för att se videoklippet "Secret Recipe" med signaturrätter från 12 Thailands lokala restauranger. Klippen kommer att laddas upp till sociala nätverkssidor för enkel delning. Fler vyer hjälper restauranger att bli mer kända och kan leda till mer försäljning. Som ett resultat kan lokala enskilda företagare stå på egen hand och driva sin valda verksamhet och inte behöva lämna sin hemstad.

Meddelandekort

Pop-up Message Card “Leaves”

Meddelandekort Löv är meddelandekort med pop-up-bladmotiv. Ljusa dina meddelanden med en uttrycksfull touch av säsongsgrön. Levereras i en uppsättning av fyra olika kort med fyra kuvert. Kvalitetsdesign har makten att ändra rymden och omvandla användarnas sinnen. De erbjuder komfort att se, hålla och använda. De är genomsyrade av lätthet och ett överraskande element, berikande utrymme. Våra originalprodukter är designade med begreppet Life with Design.

Brosch

Chiromancy

Brosch Varje person är unik och original. Detta är tydligt även i mönstren på våra fingrar. Tecknade linjer och tecknen på våra händer är också ganska originella. Dessutom har varje person en rad stenar som ligger nära dem i kvalitet eller kopplade till personliga händelser. Alla dessa funktioner ger en tänkande observatör så många lärorika och attraktiva, som gör det möjligt att skapa personliga smycken baserade på dessa linjer och tecken på enskilda saker. Denna typ av prydnad och smycken - bildar din personliga konstkod