Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Modern Qipao

The Remains

Modern Qipao Inspiration är från kinesiska reliker, "Keramik" är den mest representation som är mest populär oavsett från kungarna och folket. I min studie är till och med i dag de kinesiska estetiska standarderna för mode och Feng Shui (inredning och miljödesign) oförändrade. De gillar genomskin, lager och önskar. Jag skulle vilja designa en Qipao för att få implikationen och funktionen hos keramik från den gamla dynastin till modernt mode. Och provocerar människor som glömts bort från sin kultur och etnicitet när vi är i i-generationen.

Restaurang

Osaka

Restaurang Osaka ligger i grannen Itaim Bibi (Sao Paulo, Brasilien) och visar stolt sin arkitektur och erbjuder en intim och mysig atmosfär i sina olika utrymmen. Uteserveringen intill gatan är ingången till en grön och modern innergård, en koppling mellan interiör, exteriör och natur. Den privata och sofistikerade estetiken materialiserades med användning av naturliga element som trä, stenar, järn och textilier. Lamella taksystem med svag belysning och trägitterverk studerades noggrant för att slutföra den harmoniserande inredningen och generera de olika miljöerna.

Vinprovningsanläggning

Grapevine House

Vinprovningsanläggning Grapevine House i form av en abstrakt druva, som är nästan gratis i väntan på vingården. Hans främsta stödelement som genereras av en digital tillverkad kolonn representerar en hyllning till en gammal vinrankrot. Den fortsatta glasfronten i Grapevine House är öppen i alla riktningar och möjliggör vingårdens omedelbara landskapsupplevelse. En visuell smakförbättring av alla testviner bör beviljas på detta sätt.

Kalender

Calendar 2014 “Farm”

Kalender Farm-hantverkssatsen för gård är lätt att montera. Inget lim eller sax behövs. Montera genom att montera delar med samma märke. Varje djur kommer att ha en tvåmånaders kalender. Kvalitetsdesign har makten att ändra rymden och omvandla användarnas sinnen. De erbjuder komfort att se, hålla och använda. De är genomsyrade av lätthet och ett överraskande element, berikande utrymme. Våra originalprodukter är designade med begreppet Life with Design.

Multiaxialt Gardinväggssystem

GLASSWAVE

Multiaxialt Gardinväggssystem GLASSWAVE multiaxialt gardinväggssystem öppnar dörren till större flexibilitet när det gäller att utforma glasväggar för massproduktion. Detta nya koncept i gardinväggar är baserat på principen om vertikala mullioner med cylindriska snarare än rektangulära profiler. Detta definitivt innovativa tillvägagångssätt innebär att strukturer med multidirektionsförbindelser kan skapas, vilket ökar tiofaldigt de möjliga geometriska kombinationerna i glasväggsenheten. GLASSWAVE är ett låghus som är avsett för marknaden för distinkta byggnader med tre våningar eller mindre (majestetiska hallar, showrooms, atriums etc.)

Detaljhandelsinredning

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Detaljhandelsinredning Klienten letar efter kreativ design för att representera varumärket. Namnet 'Hiveometric' bildas av två ord 'hive' och 'geometric', som helt enkelt berättar huvudkonceptet och visualiserar designen. Designen är inspirerad av märkets hjälteprodukt, en bikakeformad elektrisk spis. Tänkas som ett kluster av honungskakor, vägg- och takfunktioner i snygga ytbehandlingar som sömlöst ansluter och spelar samman komplexa geometriska former. Linjerna är känsliga och rena, vilket resulterar i en elegant modern look som symboliserar oändlig fantasi och kreativitet.