Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Vikpall

Tatamu

Vikpall År 2050 kommer två tredjedelar av jordens befolkning att bo i städer. Huvudambitionen bakom Tatamu är att tillhandahålla flexibla möbler för personer vars utrymme är begränsat, inklusive de som ofta flyttar. Målet är att skapa en intuitiv möbler som kombinerar robusthet med en ultratunn form. Det krävs bara en vridande rörelse för att distribuera avföringen. Medan alla gångjärnen är gjorda av slitstarkt tyg som håller den lätta, ger träsidorna stabilitet. När trycket appliceras på det blir avföringen bara starkare när bitarna låses ihop tack vare sin unika mekanism och geometri.

Fotografering

The Japanese Forest

Fotografering Den japanska skogen är tagen från ett japansk religiöst perspektiv. En av de japanska forntida religionerna är animism. Animism är en övertygelse om att icke-mänskliga varelser, stilleben (mineraler, artefakter etc.) och osynliga saker också har en avsikt. Fotografering liknar detta. Masaru Eguchi skjuter på något som gör känslan i ämnet. Träd, gräs och mineraler känner livets vilja. Och till och med artefakter som dammar som lämnade naturen under lång tid känner viljan. Precis som du ser den orörda naturen kommer framtiden att se det aktuella landskapet.

Kosmetika Samling

Woman Flower

Kosmetika Samling Denna kollektion är inspirerad av de överdrivna klädstilarna från medeltida europeiska damer och fåglarnas former. Designern extraherade formerna av de två och använde dem som kreativa prototyper och kombinerades med produktdesign för att skapa en unik form och modekänsla och visade en rik och dynamisk form.

Bokdesign

Josef Koudelka Gypsies

Bokdesign Josef Kudelka, en världsberömd fotograf, har hållit sina fotoutställningar i många länder runt om i världen. Efter en lång väntetid hölls slutligen en zigenare-tema Kudelka-utställning i Korea, och hans fotobok gjordes. Eftersom det var den första utställningen i Korea fanns det en förfrågan från författaren att han ville göra en bok så att han kunde känna Korea. Hangeul och Hanok är koreanska bokstäver och arkitektur som representerar Korea. Text hänvisar till sinnet och arkitektur betyder formen. Inspirerad av dessa två element ville han utforma ett sätt att uttrycka Koreas egenskaper.

Offentlig Konst

Flow With The Sprit Of Water

Offentlig Konst Ofta förorenas samhällsmiljöer av invånarnas inter- och intra-personliga dissonanser, vilket resulterar i synligt och osynligt kaos i omgivningen. Den omedvetna effekten av denna störning är att invånarna regresserar till rastlöshet. Denna vanliga och cykliska agitation påverkar kroppen, sinnet och anden. Skulpturerna leder, brudgör, rensar och stärker det positiva "chi" i ett utrymme med fokus på trevliga och fredliga resultat. Med en subtil förändring i sin miljö styrs allmänheten mot en balans mellan deras inre och yttre verkligheter.

Varumärkesdesign

Queen

Varumärkesdesign Den utökade designen är baserad på konceptet drottning och schackbräde. Med de två färgerna svart och guld är designen att förmedla känslan av hög klass och omforma den visuella bilden. Förutom de metall- och guldlinjer som används i själva produkten, är scenens element konstruerat för att motverka schackens krigsintryck, och vi använder koordineringen av scenbelysning för att skapa rök och ljus från kriget.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.