Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Schack Stick Cake-Förpackning

K & Q

Schack Stick Cake-Förpackning Detta är en förpackningsdesign för bakade varor (stick kakor, finansiärer). Med ett längd-till-breddförhållande på 8: 1 är sidorna på ärmarna extremt långa och täckta i ett rutmönster. Mönstret fortsätter på framsidan, som också har ett centralt fönster genom vilket hylsans innehåll kan ses. När alla åtta ärmar som finns i denna presentpaket är i linje, avslöjas det vackra rutiga mönstret på ett schackbräde. K & amp; Q gör ditt speciella tillfälle lika elegant som tetiden för en kung och drottning.

Bibliotekets Inredning

Veranda on a Roof

Bibliotekets Inredning Kalpak Shah från Studio Course har renoverat den övre nivån i en takvåning i Pune, västra Indien, och skapat en blandning av inomhus- och utomhusrum som omger en takterrass. Den lokala studion, som också är baserad i Pune, syftade till att förvandla husets underutnyttjade översta våningen till ett område som liknar verandan i ett traditionellt indiskt hem.

Musikinstrument

DrumString

Musikinstrument Att kombinera två instrument tillsammans innebär att födda ett nytt ljud, ny funktion i instrumentanvändning, ett nytt sätt att spela ett instrument, ett nytt utseende. Även anteckningsskalor för trummor är som D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4 och strängnotskalorna är utformade i EADGBE-systemet. DrumString är lätt och har en rem som är fäst över axlarna och midjan, därför att använda och hålla instrumentet kommer att vara enkelt och det ger dig möjligheten att använda två händer.

Wafer Cake Förpackning

Miyabi Monaka

Wafer Cake Förpackning Detta är en förpackningsdesign för skivkaka fylld med bönnsylt. Paketen är designade med tatamimotiv för att framkalla ett japanskt rum. De kom också med en paketdesign i ärmstil utöver paketen. Detta gjorde det möjligt att (1) visa en traditionell öppen spis, ett unikt inslag i en te-rum och (2) skapa te-rum i 2-matta, 3-matta, 4,5-matta, 18-matta och olika andra storlekar. Ryggarna på paketen är dekorerade med andra mönster än tatamimotivet så att de kan säljas separat.

Hotell

Shang Ju

Hotell Med naturens skönhet och mänsklighetens skönhet, definitionen av City Resort Hotel, är det tydligt att det skiljer sig från lokala hotell. Kombinerat med lokal kultur och levnadsvanor, lägg till elegans och rim till rummen och ge olika boupplevelser. Det avslappnade och stränga semesterarbetet, fullt av elegans, rent och mjukt liv. Öppna sinnestillståndet som döljer sinnet och låt gästerna vandra i stadens lugn.

Pensionat Inredning

The MeetNi

Pensionat Inredning När det gäller designelement är det inte avsett att vara komplicerat eller minimalistiskt. Det tar kinesisk enkel färg som bas, men använder strukturerad färg för att lämna utrymmet tomt, vilket bildar den orientaliska konstnärliga uppfattningen i linje med modern estetik. Moderna humanistiska heminredningar och traditionella dekorationer med historiska berättelser verkar vara forntida och moderna dialoger som rinner i rymden, med en maklig gammal charm.