Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Dispenseringsapotek

The Cutting Edge

Dispenseringsapotek Den skärande kanten är ett utdelningsapotek relaterat till det angränsande Daiichi General Hospital i Himeji City, Japan. I denna typ av apotek har klienten inte direkt tillgång till produkterna som i detaljhandeltypen; snarare kommer hans mediciner att beredas i trädgården av en farmaceut efter att ha lagt fram ett medicinskt recept. Denna nya byggnad designades för att främja sjukhusets image genom att införa en högteknologisk skarp bild i enlighet med en avancerad medicinsk teknik. Det resulterar i ett vitt minimalistiskt men fullt funktionellt utrymme.

Flaggskeppsbutik

WADA Sports

Flaggskeppsbutik För att fira 30-årsjubileum flyttar WADA Sports till ett nybyggt huvudkontor och flaggskeppsbutik. Insidan av butiken har en gigantisk elliptisk metallisk struktur som stödjer byggnaden. Bälg den elliptiska strukturen, racketprodukterna är inriktade i en speciellt designad fixtur. Racketerna är arrangerade i serie och görs enkla att ta för dem en efter en. Ovanför används den elliptiska formen som en visning av olika värdefulla vintage- och moderna racketar samlade från hela landet och förvandlar butiksinredningen till ett rackets museum.

Kontor

The Duplicated Edge

Kontor The Duplicated Edge är en design för Toshin Satellite Preparatory School i Kawanishi, Japan. Skolan ville ha ett nytt mottagnings-, konsultations- och konferensrum i ett smalt 110 kvm rum med lågt tak. Denna design föreslår ett öppet utrymme markerat med en skarp triangulär mottagning och informationsräknare som delar utrymmet i funktionella enheter. Räknaren täcks i ett gradvis stigande vitt metallplåt. Denna kombination dupliceras av speglar i trädgårdsväggen och en reflekterande aluminiumpaneler i taket som utökar utrymmet till bredare dimensioner.

Visa Rum

Origami Ark

Visa Rum Origami Ark eller Sun Show Leather Pavilion är ett utställningsrum för Sansho-lädertillverkning i Himeji, Japan. Utmaningen var att skapa ett utrymme som kan visa mer än 3000 produkter i ett mycket begränsat område, och få kunden att förstå det enorma utbudet av produkter när han besöker utställningslokalen. Origami Ark använder 83 små enheter på 1,5x1,5x2 m3 kombinerade oregelbundet för att skapa en stor tredimensionell labyrint och ger besökaren och upplevelser som liknar utforska ett djungelgymnastik.

Kontorsbyggnad

The PolyCuboid

Kontorsbyggnad PolyCuboid är det nya huvudkontoret för TIA, ett företag som tillhandahåller försäkringstjänster. Den första våningen formades av gränserna för platsen och vattenledningen med en diameter på 700 mm som passerar platsen under jordens begränsande grundutrymme. Den metalliska strukturen upplöses i kompositionens olika block. Pelarna och balkarna försvinner från rymdsyntaxen och projicerar intrycket av ett föremål, men eliminerar också byggnadens. Den volymetriska designen är inspirerad av TIAs logotyp som förvandlar byggnaden till en ikon som representerar företaget.

Skola

Kawaii : Cute

Skola Omgiven av angränsande flickor gymnasier, utnyttjar denna Toshin Satellite Preparatory School sin strategiska plats på en livlig shoppinggata för att visa en unik pedagogisk design. Matchande bekvämlighet för hårda studier och en avslappnad atmosfär för roligt, designen främjar användarnas feminina natur och erbjuder en alternativ materialisering för det abstrakta konceptet "Kawaii" som till stor del används av Schoolgirls. Rummen för klasser och klasser i denna skola har formen av det åttkantiga gavelförsäljningstaket, som illustreras i barnens bildbok.