Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Flaggskeppsbutiken

Zhuyeqing Green Tea

Flaggskeppsbutiken Att dricka te kräver både en gynnsam miljö och ett gott humör. Konstruktören presenterar motivet för moln och berg i vägen för målarfria färgpulver och stänker ett par vackra kinesiska landskapsmålningar i det slutna begränsade utrymmet. Genom anpassade funktionsbärare har designern skapat en sensorisk upplevelse för konsumenterna, vilket ger enorma sensuella effekter.

Hotell

Park Zoo

Hotell Detta är utan tvekan ett hotell baserat på djurens tema. Men designers skapade inte bara en serie förtjusande och graciösa djurformade installationer för att locka stor uppmärksamhet på den hårt konkurrenskraftiga marknaden. Genom att förena rummet med den djupa kärleken till djur förvandlade designers hotell till en konstutställning, där kunderna kan observera och känna den verkliga situationen som de hotade djuren står inför i nuet.

Flytande Spa

Hungarosauna

Flytande Spa En viktig aspekt av investeringen är schemaläggning, hållbarhet och expanderbarhet. Anpassning till oväntade ekonomiska situationer. Detta gäller också landskapsarkitektur och arkitektoniska element. Den medicinska vattenånga kammaren, det dricksbara spa-vattnet och simbassängen som simmar på sjöns yta ger en ny kvalitet på bastun, som bara kan vara här i Hungarosauna. Byggnaden har en korslaminerad överbryggbalk med en träpelare. På ett homogent sätt täcks en träliknande staty inifrån och ut med träytor som en trädstam.

Familjepark

Hangzhou Neobio

Familjepark Baserat på den ursprungliga utformningen av köpcentret delades Hangzhou Neobio Family Park upp i fyra stora funktionella områden, var och en med flera tillbehörsutrymmen. En sådan uppdelning tog hänsyn till åldersgrupper, intressen och beteenden hos barn, samtidigt som man kombinerade funktioner för underhållning, utbildning och vila under aktiviteter mellan föräldrar och barn. Den rimliga cirkulationen i rymden gör det till en omfattande familjepark som integrerar underhållnings- och utbildningsaktiviteter.

Simklubb

Loong

Simklubb Kombinationen av serviceorienterad verksamhet med nya affärsformer är en trend. Konstruktören integrerar experimentellt projektets underfunktioner med huvudföretaget, optimerar om huvudfunktionerna för sport-utbildning för föräldrar och bygger projektet till ett omfattande utrymme för simning och idrottsutbildning, integrerar underhållning och fritid.

Vinetikett

Guapos

Vinetikett Designen syftar till sammansmältningen mellan modern design och nordiska tendenser inom konst, och beskriver vinets ursprungsland. Varje kantsnitt representerar höjden där varje vingård växer och en respektive färg för druvsorten. När alla flaskor är inriktade inline bildar de formerna av landskapen i norra Portugal, regionen som föder upp detta vin.