Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Affisch

CELLS

Affisch Den 19 juli 2017 byggde PIY en liten byggnad i Melbourne, Australien. Det är ett litet slott sammansatt av 761 komponenter, och de kallade det "celler". Noderna är utformade som den handvända trådtonen och rak tenon, som sammanfattas som & quot; East Tenon & amp; West Mortise & quot ;. Du hittar deras produkter, inklusive variabla hyllor, studie- och skohyllor, etc. som alla är uppdelade och återmonterade till en organisme. Och sedan kommer du att känna deras önskan att växa fritt.

Hotellinredning

Stories Container

Hotellinredning Containern transporterar laster till platser. Hotellet erbjuder vilor för resenärer. En övergående viloplats är det de har gemensamt. Det är därför du använder "containern" som begreppet hotell. Hotellet är inte bara en viloplats utan också ett utrymme med personlighet. Varje rum har sitt eget uttryck och personlighet. Skapa därför åtta olika sviter som följer: Skäm bort dig, utveckla, WabiSabi, Shine Flower, Pantone, Fantasy, Journey och Ballerina. Stable House är inte bara en viloplats utan också en leveransstation för din ande.

Kontorsinredning

Yuli Design Studio

Kontorsinredning Det finns alltid för många röriga skyltar i vertikala, horisontella och laterala riktningar på gator som blockerar det verkliga arkitektoniska ansiktet. Detta uppmanar att överväga hur man omdefinierar skyltarna för att förbättra och uppgradera effekterna av sådana dekorativa artiklar utomhus. Inredningspunkten är att sönderdela den tidigare layouten. Naturlig belysning introduceras. En loft byggs av förhöjd utrymme. Där trapporna var ändras. Att förändra var trapporna stängde tiden för vertikala rörelser. Detta skapar en ny möjlighet utanför gamla gränser.

Frisörsalong

Taipei Eros

Frisörsalong Frisören är baserad på geometrien i svarta, vita och grå färger. Gesterna för hårklippning översätts till massering av skulpturella enheter. Det triangulära motivet formar de funktionella kuberna och planen från tak till golv genom att stapla, klippa och sy. Ljusstängerna inbäddade i skiljelinjerna bidrar till många belysningsbälten som fungerar som kompletterande belysning samtidigt som det sänkta takets tillstånd löses. De sträcker sig och slingrar sig med reflektionen av den stora spegeln, som går fritt mellan planen och den tredimensionella.

Privat Trädgård

Ryad

Privat Trädgård Utmaningen bestod i att modernisera ett gammalt hus på landet och förvandlar det till en sfär av lugn och ro, och arbetar helt och hållet med både arkitektoniska och landskapsområden. Fasaden förnyades, det civila arbetet gjordes på beläggningarna och simbassängen och stödväggarna byggdes, vilket skapade nya smidejärnverk för valv, väggar och staket. Trädgårdsskötsel, bevattning och behållaren, såväl som blixtar, möbler och tillbehör deltog också omfattande.

Café Och Restaurang

Roble

Café Och Restaurang Idén med dess design hämtades från USA: s stek och rökhus, och som ett resultat av forskningsgruppen i den första fasen beslutade forskargruppen att använda trä och läder med mörka färger som svart och grönt, tillsammans med guld och ros guld togs med ett varmt och lätt lyxljus. Egenskaperna hos designen är 6 stora hängande ljuskronor som består av 1200 handgjorda anodiserat stål. Förutom bardisken på 9 meter, som täcks av ett paraply på 275 centimeter som består av vackra och olika flaskor, utan något stöd täcker bardisken.