Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Whisky Malbec Trä

La Orden del Libertador

Whisky Malbec Trä Genom att försöka kombinera de distinkta elementen som hänvisar till produktens namn, förstärker designen meddelandet som den föreslår. Det överför en spännande och spännande bild. Illustrationen av en trassig kondor som visar sina vingar, betecknar känslan av frihet, konjugerad med den symmetriska och suggestiva medaljen, läggs till en bakgrundsillustration med ett imaginärt landskap som ger poesi till designen, genererar en idealisk kombination för att förmedla det önskade budskapet. En nykter färgpalett ger den exklusiva funktioner och den typografiska användningsuppgifterna till en traditionell och historisk produkt.

Hemmearkitekturdesign

Bienville

Hemmearkitekturdesign Logistik för denna arbetande familj krävde att de var hemma inomhus under långa perioder, som förutom arbete och skola blev störande för deras wellness. De började överväga, liksom många familjer, huruvida det var nödvändigt att flytta till förorterna, utbyta närhet till stadens bekvämligheter för en större trädgård för att öka tillgången till utomhusbruk. I stället för att flytta långt borta beslutade de att bygga ett nytt hus som skulle ompröva begränsningarna i inomhushemmet på en liten stadsområde. Organiseringsprincipen för projektet var att skapa så mycket utomhusåtkomst från gemensamma områden som möjligt.

Cannabis Infunderade Piller

Secret Tarts

Cannabis Infunderade Piller Secret Tarps-förpackningen är tillverkad i den så kallade moderniserade retro- / vintage-stilen med en känsla av anteckningar från gamla skolan så att en förväntan på en farmaceut-beröring håller kunden från en första anblick och senare medan den detaljerade observationen av de viktigaste designelementen kodas in en holistisk struktur som överför den viktigaste marknadsföringspunkten: denna produkt är utvecklad av ett farmaceutiskt professionellt företag och innehåller handgjorda apotekers hemliga recept inuti.

Mobilapp

Akbank Mobile

Mobilapp Den nya designen av Akbank Mobile-appen ger ett nytt perspektiv när det gäller social, smart, framtidssäker och givande bankupplevelse. Med den personliga områdesdesignen på startsidan kan användare se smarta insikter för att underlätta deras ekonomiska liv. Med denna nya designmetod talar traditionella banktransaktioner användarnas språk med visuella kontaktminiatyrbilder, förenklade handlingsflöden och koncept.

Träning Silikon Vattenflaska

Happy Aquarius

Träning Silikon Vattenflaska Happy Aquarius är en säker och bra greppvattenflaska för alla åldrar. Den har en smidig leende krökningsform och design med iögonfallande dubbelsidiga färger och ger en känsla av ung, energisk och modern. Tillverkad av 100% återvinningsbar silikon av livsmedelskvalitet, som håller temperaturområdet 220 grader. C till -40 grader. C, ingen mjukgörare lakas ut och är BPA-fri. Den mjuka beröringsytbeläggningen ger silkeslen känsla, trevligt grepp och grepp. Fjädrighet, elasticitet och den ihåliga strukturen gör det möjligt för flaskan att träna som handgrepp och lätt hantel.

Hotellfaciliteterna

Marn

Hotellfaciliteterna Med inspiration från festliga snacks i traditionell Tainan-kultur (en gammal stad i Taiwan full av kulturarv), genom att förvandla dem till en uppsättning hotellfaciliteter, betyder dessa serier med festliga snacks som alltid är kända för den lokala som & quot; Marn & quot ;, i kinesisk kultur; sköldpaddsformad riskaka som handtvål och tvålskål, mung bönakaka som toalettartiklar, tang yuan söt klimp som handkräm och ångad bulle & amp; Tainan brunt sockerbullekaka som tesats. Tainan kulturarv kan vara utbredd till hela världen eftersom hotellet är en trevlig plattform för att främja lokal kultur.