Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Lyx Hybridpiano

Exxeo

Lyx Hybridpiano EXXEO är ett elegant hybridpiano för samtida rum. Den unika formen förkroppsligar den tredimensionella sammansmältningen av ljudvågor. Kunder kan helt anpassa sitt piano för att vara i harmoni med dess omgivningar som ett dekorativt konstverk. Detta högteknologiska piano är tillverkat av exotiska material som kolfiber, premiumläder i aluminium och aerospace klass. Avancerat högtalarsystem för ljudbrädor; återskapar det stora dynamiska utbudet av Grand pianon genom 200 Watts, 9 högtalarsystemet. Det dedikerade inbyggda batteriet gör att piano kan spela upp till 20 timmar på en enda laddning.

Försäljning Hus

Zhonghe Kechuang

Försäljning Hus Detta projekt strävar efter djup och noggrannhet hos material, teknik och rymd och betonar integriteten hos funktion, struktur och form. Genom kombinationen av belysningseffekt och nya material för att utgöra de bästa estetiska elementen, för att uppnå målet med banbrytande design, att ge människor en obegränsad känsla av teknik reverie.

Bostadshus

Casa Lupita

Bostadshus Casa Lupita hyllar den klassiska koloniala arkitekturen i Merida, Mexiko och dess historiska stadsdelar. Detta projekt omfattade restaurering av casona, som anses vara en kulturarv, samt arkitektonisk, interiör, möbler och landskapsdesign. Projektets konceptuella förutsättning är sammansättningen av kolonial och modern arkitektur.

Cifi Donut Barnehage

CIFI Donut

Cifi Donut Barnehage CIFI Donut Kindergarten är knuten till ett bostadssamhälle. För att skapa en utbildningsplats för förskolan som integrerar genomförbarhet och skönhet försöker den kombinera försäljningsutrymmet med utbildningsutrymmet. Genom ringstrukturen som kopplar samman de tredimensionella utrymmena är byggnaden och landskapet harmoniskt integrerade och bildar en aktivitetsplats full av rolig och pedagogisk betydelse.

Sprit

GuJingGong

Sprit De kulturella berättelserna som delas ut av folket presenteras på förpackningen, och mönstren för dricksdrickning dras noggrant. Draken respekteras i Kina och symboliserar lycka. I illustrationen kommer draken ut för att dricka. Eftersom det lockas av vin, svävar det runt vinflaskan och lägger till traditionella element som Xiangyun, palats, berg och flod, vilket bekräftar legenden om Gujing hyllning vin. När du öppnar lådan kommer det att finnas ett lager kortpapper med illustrationer för att göra att lådan får den totala visningseffekten efter öppningen.

Restaurang

Thankusir Neverland

Restaurang Området för hela projektet är ganska stort, kostnaden för el- och vattenomvandling och central luftkonditionering är hög, liksom annan köksmaskinvara och utrustning, så den tillgängliga budgeten för inredning av rummet är ganska begränsad, och designarna tar därför " byggnadens naturskönhet & quot ;, som ger en stor överraskning. Taket har modifierats genom att installera olika himmelbelysningar på toppen. Under dagen lyser solen genom himmelbelysningen, skapar natur och harmoniserad ljuseffekt.