Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Halsband

Sakura

Halsband Halsbandet är mycket flexibelt och tillverkat av olika bitar som är lödda sömlöst tillsammans för att kaskader vackert på kvinnors nackområde. Mittblommorna på höger sida roterar och det finns en möjlighet att använda den vänstra kortare biten av halsbandet separat som en brosch. Halsbandet är mycket lätt med tanke på styckets 3D-form och komplexitet. Bruttovikten för den är 362,50 gram gjord är 18 karat, med 518,75 karat sten och diamanter

Silke Foulard

Passion

Silke Foulard "Passion" är ett av "Regards" -objekt. Vik fint silkesjaletten till en fickficka eller rama in den som konstverk och få den att leva hela livet. Det är som ett spel - varje objekt har mer än en funktion. "Hälsningar" förkroppsligar en mild korrelation mellan gammalt hantverk och modern design. Varje design är unikt konstverk och berättar en annan historia. Föreställ dig en plats där varje liten detalj berättar en historia, där kvalitet är ett livsvärde och den största lyxen är att vara sant för dig själv. Det är här "hälsningar" träffar dig. Låt konsten träffa dig och bli gammal med dig!

Smykkekollektion

Future 02

Smykkekollektion Project Future 02 är en smykkekollektion med en rolig och livlig twist inspirerad av cirkelteorem. Varje bit skapas med programvara för datorstödd design, helt eller delvis byggd med Selective Laser Sintering eller Steel 3D-tryckteknik och handbehandlad med traditionella silversmidstekniker. Samlingen hämtar inspiration från cirkelns form och är omsorgsfullt utformad för att visualisera euklidiska teorem till mönster och former av bärbar konst, som på detta sätt symboliserar en ny början; en utgångspunkt för en spännande framtid.

Trenchcoat

Renaissance

Trenchcoat Kärlek och mångsidighet. En vacker historia intryckt i tyget, skräddarsy och konceptet för denna trench'coat, tillsammans med alla andra plagg i kollektionen. Det unika med det här stycket är säkert den urbana designen, den minimalistiska känslan, men vad som verkligen är förvånande här, det kan snarare vara dess mångsidighet. Stäng bara ögonen, snälla. Först bör du se en seriös person som går på hennes allvarliga..blå jobb. Skaka nu huvudet, och precis framför dig ser du en skriven blå grävrock, med några 'magnetiska tankar om det. Skrivet av en hand. Med kärlek, reprobable!

Fällbara Glasögon

Blooming

Fällbara Glasögon Sonjas glasögondesign inspirerades av blommande blommor och tidiga bromsramar. Genom att kombinera de organiska naturformerna och de funktionella elementen i glasögonramarna utvecklade designern ett konvertibelt objekt som enkelt kan manipuleras och ger flera olika utseende. Produkten designades också med en praktisk vikbar möjlighet och tog så lite utrymme som möjligt i bärväskan. Linserna är tillverkade av laserskuren plexiglas med orkidéblommor, och ramarna tillverkas manuellt med 18 k guldpläterad mässing.

Multifunktionella Örhängen

Blue Daisy

Multifunktionella Örhängen Daisy's är sammansatta blommor med två blommor kombinerade till en, en inre sektion och en yttre kronbladssektion. Det symboliserar sammanflätningen av två som representerar verklig kärlek eller den ultimata banden. Konstruktionen smälter in i Daisy-blommans unika och gör att bäraren kan bära Blue Daisy på flera sätt. Valet av blå safirer för kronbladen är att betona inspiration för hopp, lust och kärlek. Gula safirer som väljs för det centrala blombladet lockar bäraren att känna en känsla av glädje och stolthet som ger bäraren fullständig lugn och förtroende för att visa sin elegans.