Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Modern Qipao

The Remains

Modern Qipao Inspiration är från kinesiska reliker, "Keramik" är den mest representation som är mest populär oavsett från kungarna och folket. I min studie är till och med i dag de kinesiska estetiska standarderna för mode och Feng Shui (inredning och miljödesign) oförändrade. De gillar genomskin, lager och önskar. Jag skulle vilja designa en Qipao för att få implikationen och funktionen hos keramik från den gamla dynastin till modernt mode. Och provocerar människor som glömts bort från sin kultur och etnicitet när vi är i i-generationen.

Brosch

Chiromancy

Brosch Varje person är unik och original. Detta är tydligt även i mönstren på våra fingrar. Tecknade linjer och tecknen på våra händer är också ganska originella. Dessutom har varje person en rad stenar som ligger nära dem i kvalitet eller kopplade till personliga händelser. Alla dessa funktioner ger en tänkande observatör så många lärorika och attraktiva, som gör det möjligt att skapa personliga smycken baserade på dessa linjer och tecken på enskilda saker. Denna typ av prydnad och smycken - bildar din personliga konstkod

Smycken

Angels OR Demons

Smycken Vi bevittnar den ständiga striden mellan gott och ont, mörker och ljus, dag och natt, kaos och ordning, krig och fred, hjälte och skurk varje dag. Oavsett vår religion eller nationalitet har vi fått höra historien om våra ständiga kamrater: en ängel som sitter på vår högra axel och en demon till vänster, övertygar ängeln oss att göra gott och registrerar våra goda gärningar. Han djävulen övertygar oss att göra dåligt och föra register över våra dåliga gärningar. Ängeln är en metafor för vår "superego" och djävulen står för "Id" och den ständiga striden mellan samvete och medvetslös.

Smycke

Poseidon

Smycke Smycken som jag designer uttrycker mina känslor. Det representerar mig som konstnär, designer och även som person. Utlösaren för att skapa Poseidon ställdes under de mörkaste timmarna i mitt liv när jag kände mig rädd, sårbar och i behov av skydd. Jag designade primärt den här kollektionen för att användas i självförsvar. Även om denna uppfattning har bleknat under hela detta projekt, finns det fortfarande. Poseidon (havsguden och "Earth-Shaker", av jordbävningar i grekisk mytologi) är min första officiella samling och riktar sig till starka kvinnor, tänkt att ge bäraren en känsla av kraft och förtroende.

Smycken

odyssey

Smycken Den grundläggande idén om odyssey av monomer innefattar att täcka voluminösa, geometriska former med en mönstrad hud. Från detta utvecklas ett samspel mellan tydlighet och snedvridning, öppenhet och doldhet. Alla geometriska former och mönster kan kombineras efter behov, variera och kompletteras med tillägg. Denna fascinerande, enkla idé möjliggör skapandet av ett nästan outtömmande sortiment av mönster, perfekt i överensstämmelse med möjligheterna med snabb prototypning (3D-utskrift), eftersom varje kund kan få en helt individuell och unik produkt producerad (besök: www.monomer. eu-shop).

Taktilt Tyg

Textile Braille

Taktilt Tyg Industriell universell jacquardtextiltanke som en översättare för blinda. Detta tyg kan läsas av personer med god syn och det är avsett för dem att hjälpa de blinda som börjar tappa synen eller har synproblem; för att lära sig punktsystemet med ett vänligt och vanligt material: tyg. Det innehåller alfabetet, siffror och skiljetecken. Inga färger läggs till. Det är en produkt i grå skala som en princip utan ljusuppfattning. Det är ett projekt med social betydelse och går utöver kommersiella textilier.