Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Ring

Gabo

Ring Gabo-ringen var utformad för att uppmuntra människor att återvända till den lekfulla sidan av livet som vanligtvis går förlorad när vuxen ålder kommer. Designern inspirerades av minnen från att ha sett sin son leka med sin färgglada magiska kub. Användaren kan spela med ringen genom att rotera de två oberoende modulerna. Genom att göra detta kan ädelstenfärguppsättningarna eller modulernas placering matchas eller överensstämmas. Förutom den lekfulla aspekten har användaren valet att bära en annan ring varje dag.

Ring

Dancing Pearls

Ring De dansande pärlorna bland havets brusande vågor, det är resultatet av inspiration från havet och pärlorna och det är en 3D-modellring. Denna ring är designad med en kombination av guld och färgglada pärlor med en speciell struktur för att genomföra pärlornas rörelse mellan havets brusande vågor. Rördiametern har valts i en bra storlek vilket gör designen tillräckligt robust för att göra modellen tillverkbar.

Örhängen Och Ring

Vivit Collection

Örhängen Och Ring Inspirerat av former som finns i naturen skapar Vivit Collection en intressant och nyfiken uppfattning av de långsträckta formerna och virvlande linjerna. Vivitstycken består av böjda 18 gult guldark med svart rodiumplätering på yttersidan. De bladformade örhängena omger öronklänningarna så att dess naturliga rörelser skapar en intressant dans mellan det svarta och guldet - gömmer sig och avslöjar det gula guldet under. Formernas sinuositet och de ergonomiska attributen i denna samling presenterar ett fascinerande spel av ljus, skuggor, bländning och reflektioner.

Örhängen Och Ring

Mouvant Collection

Örhängen Och Ring Mouvant Collection inspirerades av vissa aspekter av futurismen, till exempel idéerna om dynamik och materialisering av det immateriella presenterat av den italienska konstnären Umberto Boccioni. Örhängen och ringen från Mouvant Collection har flera guldfragment i olika storlekar, svetsade på ett sådant sätt att man uppnår en illusion av rörelse och skapar många olika former, beroende på vinkeln som det visualiseras.

Ring

Moon Curve

Ring Den naturliga världen är i ständig rörelse när den balanserar mellan ordning och kaos. En bra design skapas av samma spänning. Dess egenskaper av styrka, skönhet och dynamik härrör från konstnärens förmåga att förbli öppen för dessa motsatser under skapandet. Det färdiga stycket är summan av otaliga val som konstnären gör. All tanke och ingen känsla kommer att leda till hårt och kallt arbete, medan all känsla och ingen kontroll ger arbete som inte uttrycker sig. Samverkan mellan de två kommer att vara ett uttryck för själva dansdansen.