Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Ansluten Klocka

COOKOO

Ansluten Klocka COOKOO ™, världens första designer smartwatch som kombinerar en analog rörelse med en digital skärm. Med en ikonisk design för sina ultra rena linjer och smarta funktioner visar klockan föredragna meddelanden från din smartphone eller iPad. Tack vare COOKOO App ™ förblir användare kontroll över deras anslutna liv genom att välja vilka aviseringar och varningar de vill få direkt till handleden. Genom att trycka på den anpassningsbara COMMAND-knappen kan du fjärrstyra kameran, musikuppspelning på fjärrkontroll, Facebook-incheckning med en knapp och många andra alternativ.

Bärbar Datorväska

Olga

Bärbar Datorväska En bärbar fodral med speciell rem och specialfäst ett annat fodralssystem. För materialet tog jag återvunnet läder. Det finns flera färger från var alla kan plocka upp sina egna. Mitt mål var att göra vanligt, intressant bärbar fodral där det är lätt att chage vårdande system och där du kan fästa ett annat fall om du måste bära för att pröva Mac book pro och Ipad eller mini Ipad med dig. Du kan ta med dig paraply eller en tidning. Lätt utbytbart fall för varje dag efterfrågan.

Regnrock

UMBRELLA COAT

Regnrock Denna regnrock är en kombination av en regnrock, ett paraply och vattentäta byxor. Beroende på väderförhållanden och mängden regn kan den justeras till olika skyddsnivåer. Hans unika egenskap är att den kombinerar regnrock och paraply i en artikel. Med "paraply raincoat" är dina händer fria. Det kan också vara perfekt för sportaktiviteter som att cykla. Dessutom stöter du inte på andra paraplyer på en fullsatt gata eftersom paraplyhuven sträcker sig över dina axlar.

Ring

Doppio

Ring Detta är en spännande juvel av mystisk natur. "Doppio", i sin spiralform, reser i två riktningar som symboliserar mäns tid: deras förflutna och deras framtid. Det bär silver och guld som representerar utvecklingen av den mänskliga andens dygder under hela sin historia på jorden.

Ring Och Hänge

Natural Beauty

Ring Och Hänge Samlingen Natural Beauty skapades som en hyllning till Amazonasskogen, inte bara till Brasilien utan till hela världen. Denna samling förenar naturens skönhet med sensualiteten hos feminina kurvor där smycken formar och smeker kvinnans kropp.

Halsband

Sakura

Halsband Halsbandet är mycket flexibelt och tillverkat av olika bitar som är lödda sömlöst tillsammans för att kaskader vackert på kvinnors nackområde. Mittblommorna på höger sida roterar och det finns en möjlighet att använda den vänstra kortare biten av halsbandet separat som en brosch. Halsbandet är mycket lätt med tanke på styckets 3D-form och komplexitet. Bruttovikten för den är 362,50 gram gjord är 18 karat, med 518,75 karat sten och diamanter