Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Yong En Hamnomsättning

Hak Hi Kong

Yong En Hamnomsättning Förslaget använder tre koncept för att bygga om CI-systemet för Yong-An fiskehamn. Den första är en ny logotyp som skapar med specifikt visuellt material extraherat från kulturella egenskaper i Hakka-samhället. Nästa steg är en nyundersökning av underhållningsupplevelsen, skapa sedan två maskotpersoner som representerar och låt dem dyka upp i nya attraktioner för att leda turist in i hamnen. Sist men inte minst, hyvla nio platser inuti, omgivande med underhållningsaktiviteter och läckra kök.

Utställningsdesign

Tape Art

Utställningsdesign År 2019 utlöste Taipei ett visuellt parti av linjer, färgbitar och fluorescens. Det var Tape That Art Exhibition som organiserades av FunDesign.tv och Tape That Collective. En mängd olika projekt med ovanliga idéer och tekniker presenterades i 8 bandkonstinstallationer och ställdes ut över 40 bandmålningar, tillsammans med videor av konstnärernas arbete tidigare. De tillagde också lysande ljud och ljus för att göra evenemanget till en uppslukande konstmiljö och material som de applicerade inkluderade tygtejp, kanalband, pappersband, förpackningssalor, plastband och folier.

Installationskonst

Inorganic Mineral

Installationskonst Lee Chi är inspirerad av djupa känslor gentemot naturen och erfarenheten som arkitekt och fokuserar på att skapa unika botaniska konstinstallationer. Genom att reflektera över artens art och undersöka kreativa tekniker förvandlar Lee livshändelser till formaliserade konstverk. Temat för denna serie av verk är att undersöka materialens natur och hur material kan rekonstrueras av det estetiska systemet och ett nytt perspektiv. Lee tror också att omdefinition och återuppbyggnad av växter och andra konstgjorda material kan göra att naturliga landskap får en emotionell inverkan på människor.

Ommarknadsföring Av Företag

Astra Make-up

Ommarknadsföring Av Företag Kraften hos varumärket ligger inte bara i dess förmåga och vision, utan också i kommunikation. En lättanvänd katalog fylld med stark produktfotografering; en konsumentinriktad och tilltalande webbplats som tillhandahåller onlinetjänster och en översikt över varumärkesprodukterna. Vi utvecklade också ett visuellt språk i representationen av varumärkesupplevelsen med en modestil fotografering och en linje med färsk kommunikation i sociala medier för att skapa en dialog mellan företaget och konsumenten.

Typsnitt Design

Monk Font

Typsnitt Design Munken söker en balans mellan öppenheten och läsbarheten hos humanistiska sans seriffer och en mer reglerad karaktär hos torget sans serif. Även om det ursprungligen utformades som ett latinskt typsnitt beslutades det tidigt att det behövdes en bredare dialog för att inkludera en arabisk version. Både latin och arabiska utformar oss samma skäl och tanken på delad geometri. Styrkan i den parallella designprocessen gör det möjligt för de två språken att ha balanserad harmoni och nåd. Både arabiska och latinska arbetar sömlöst tillsammans med delade räknare, stamtjocklek och böjda former.

Förpackning

Winetime Seafood

Förpackning Förpackningsdesignen för Winetime Seafood-serien bör visa produktens färskhet och tillförlitlighet, ska den skilja sig väl från konkurrenterna, vara harmonisk och förståelig. De färger som används (blå, vit och orange) skapar en kontrast, betonar viktiga element och återspeglar varumärkespositionering. Det enda unika konceptet som utvecklats skiljer serien från andra tillverkare. Strategin för visuell information gjorde det möjligt att identifiera produktsortimentet i serien, och användningen av illustrationer istället för foton gjorde förpackningen mer intressant.