Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Watch-App

TTMM for Fitbit

Watch-App TTMM är en samling av 21 klockytor dedikerade för Fitbit Versa och Fitbit Ionic smartur. Klockans ansikten har komplikationsinställningar bara med ett enkelt tryck på skärmen. Detta gör dem mycket snabba och enkla att anpassa färg, designinställningar och komplikationer till användarens preferenser. Den är inspirerad av filmer som Blade Runner och Twin Peaks-serien.

Watchfaces-Appar

TTMM

Watchfaces-Appar TTMM är en samling watchfaces för Pebble Time och Pebble Time Round smartwatches. Här hittar du två appar (både för Android och iOS-plattform) med 50 och 18 modeller i över 600 färgvariationer. TTMM är en enkel, minimal och estetisk kombination av siffror och abstrakt infografik. Nu kan du välja din tidsstil när du vill.

Vinetiketter

KannuNaUm

Vinetiketter Utformningen av vinetiketterna KannuNaUm kännetecknas av dess förfinade och minimala stil, erhållna genom att söka efter symboler som kan representera deras historia. Territorium, kultur och passion för vinodlare i Land of Longevity kondenseras till dessa två samordnade etiketter. Allt förbättras genom designen av hundraårigt vinranka som har gjorts med tekniken för guld hällt i 3D. En ikonografidesign som representerar historien för dessa viner och med dem historien för det land från vilket föddes, Ogliastra Land of the Centenaries på Sardinia.

Vinetikettdesign

I Classici Cherchi

Vinetikettdesign För en historisk vingård på Sardinien, sedan 1970, har den designats omylting av etiketter för The Classics-vinlinjen. Studien av nya etiketter ville bevara kopplingen till den tradition som företaget bedriver. Till skillnad från tidigare etiketter fungerade det för att ge en touch av elegans som passar bra med vinens höga kvalitet. För etiketterna har arbetat med punktskriftsteknik som ger elegans och stil utan vägning. Blommönster är baserat på en grafisk utarbetande av ett mönster från den närliggande kyrkan Santa Croce i Usini, som också är företagets logotyp.

Vinetikett

Guapos

Vinetikett Designen syftar till sammansmältningen mellan modern design och nordiska tendenser inom konst, och beskriver vinets ursprungsland. Varje kantsnitt representerar höjden där varje vingård växer och en respektive färg för druvsorten. När alla flaskor är inriktade inline bildar de formerna av landskapen i norra Portugal, regionen som föder upp detta vin.

Restaurering Av Gamla Slott

Timeless

Restaurering Av Gamla Slott Ägaren köpte Crawfordton House i Skottland i april 2013 och strävade efter att återställa den ursprungliga smaken av den forntida skotska adeln och kompatibel med det moderna livet. Egenskaperna och historiska avlagringar i det gamla slottet bevaras med original smak. Designens estetik och olika kulturer i olika århundraden kolliderar med konstnärliga gnistor i samma utrymme.