Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Varumärke Och Förpackning

Leman Jewelry

Varumärke Och Förpackning Visuell lösning på Leman Smycken ny identitet var ett helt nytt system för att avslöja lyx, utsökt men ändå sofistikerad och minimal känsla. Den nya logotypen inspirerad av Leman-arbetsprocessen, deras service för design av haute couture, genom att utforma alla diamantformer som omger en stjärnsymbol eller gnistrsymbol, skapar en sofistikerad symbol och också återspeglar den lysande effekten av diamant. Uppföljningen producerades alla säkerhetsmaterial med högkvalitativa detaljer för att belysa och berika lyxigheten hos alla nya märkesvisuella element.

Sprit

GuJingGong

Sprit De kulturella berättelserna som delas ut av folket presenteras på förpackningen, och mönstren för dricksdrickning dras noggrant. Draken respekteras i Kina och symboliserar lycka. I illustrationen kommer draken ut för att dricka. Eftersom det lockas av vin, svävar det runt vinflaskan och lägger till traditionella element som Xiangyun, palats, berg och flod, vilket bekräftar legenden om Gujing hyllning vin. När du öppnar lådan kommer det att finnas ett lager kortpapper med illustrationer för att göra att lådan får den totala visningseffekten efter öppningen.

Wayfinding-Systemet

Airport Bremen

Wayfinding-Systemet En högkontrast modern design och en tydlig information Hirarchie skiljer det nya systemet. Orienteringssystemet fungerar snabbt och kommer att ge ett positivt bidrag till kvaliteten på den service som flygplatsen ger. Det viktigaste betyder bredvid användningen av ett nytt teckensnitt, ett distinkt pilelement införande av olika färger med hög kontrast. Det handlade särskilt om funktionella och psykologiska aspekter, såsom god synlighet, läsbarhet och barriärfri informationsinspelning. Nya aluminiumfodral med modern, optimerad LED-belysning används. Skyltorn lades till.

Förpackningskoncept

Faberlic Supplements

Förpackningskoncept I den moderna världen utsätts människor ständigt för de aggressiva effekterna av yttre negativa faktorer. Dålig ekologi, livets livliga rytm i megalopol eller spänningar leder till ökade belastningar på kroppen. För att normalisera och förbättra kroppens funktionella tillstånd används tillskott. Huvudmetaforen för detta projekt har blivit diagrammet för att förbättra en människas välbefinnande med användning av kosttillskott. Dessutom upprepar det huvudsakliga grafiska elementet formen på bokstaven F - den första bokstaven i varumärket.

Konst

Metamorphosis

Konst Webbplatsen ligger i Keihin Industrial region i utkanten av Tokyo. Rök som böljer konsekvent från skorstenar från tunga industrifabriker kan avbilda en negativ bild som föroreningar och materialism. Men fotografierna har fokuserat på de olika aspekterna av fabrikerna som visar sin funktionella skönhet. Under dagen skapar rör och strukturer geometriska mönster med linjer och strukturer och skala på väderbitna anläggningar skapar en luft av värdighet. På natten byter anläggningarna till en mystisk kosmisk fästning som sci-fi-filmer på 80-talet.

Utställningsaffisch

Optics and Chromatics

Utställningsaffisch Titeln Optics and Chromatic hänvisar till debatten mellan Goethe och Newton om färgens natur. Denna debatt representeras av kollisionen mellan de två bokstavskompositionerna: en beräknas, geometrisk, med skarpa konturer, den andra förlitar sig på det impressionistiska spelet av färgglada skuggor. År 2014 fungerade denna design som omslag för Pantone Plus Series Artist Covers.