Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kyld Ökenvagn

Sweet Kit

Kyld Ökenvagn Denna mobila utställning för servering av desserter på restauranger skapades 2016 och är den senaste delen i K-sortimentet. Sweet-Kit-designen uppfyller kravet på elegans, manövrerbarhet, volym och transparens. Öppningsmekanismen är baserad på en ring som roterar runt en akrylglasskiva. Två gjutna bokringar är rotationsspåren, liksom de är handtagen för att öppna bildskåpet och för att flytta vagnen runt restaurangen. Dessa integrerade funktioner hjälper till att ställa in scenen för service och markera de visade produkterna.

Service Med Varm Dryck Med Färska Växter

Herbal Tea Garden

Service Med Varm Dryck Med Färska Växter Patrick Sarran skapade Herbal Tea Garden som en unik artikel för Landmark Mandarin Oriental i Hong Kong 2014. Restaurangchef ville ha en vagn där han kunde utföra teceremonin. Denna design använder de koder som utvecklats av Patrick Sarran i sina K Series-vagnar, inklusive KEZA-ostvagnen och den multifunktionella vagnen Km31, påverkad av kinesisk landskapsmålning.

Champagnevagn

BOQ

Champagnevagn BOQ är en isbadvagn för servering av champagne vid mottagningar. Den är gjord av trä, metall, harts och glas. Cirkulär symmetri organiserar föremål och material som en integrerad del av designen. Standardflöjter förvaras i corolla, med huvudet nedåt, under en vit hartsbricka, skyddad från damm och stötar. Kompositionen, nästan blommig, inbjuder gästerna att bilda en cirkel för att smaka på den dyrbara drinken. Men först och främst är det ett effektivt scentillbehör för servitören.

Lagrad Vagn

Kali

Lagrad Vagn Denna stegvagn är ett av elementen i designerns K-serie för varumärket QUISO. Den är gjord av vackert tillverkad massivt trä. Den robusta och fina designen gör den idealisk för servering av alkohol vid restaurangbordet. För säkerheten och elegansen i tjänsten är glasögonen hängande i en kudde, flaskorna är immobiliserade av en halkfri beläggning, industrihjulen har en smidig och tyst rullning.

Multifunktionell Vagn

Km31

Multifunktionell Vagn Patrick Sarran skapade Km31 för ett stort spektrum av restauranganvändningar. Den huvudsakliga begränsningen var multifunktionalitet. Den här vagnen kan användas enbart för att servera ett bord, eller i rad med andra för en buffé. Designern tänkte på en ledad Krion-topp monterad på samma hjulbas som han hade designat för en rad vagnar som KEZA, och senare Kvin, Herbal Tea Garden och Kali, tillsammans kallade K-serien. Krions hårdhet gjorde det möjligt att välja en fullständig lätt finish med den stabilitet som krävs för en lyxig anläggning.

Automatisk Kaffemaskin

F11

Automatisk Kaffemaskin Enkla och eleganta, rena linjer och en högkvalitativ materialfinish gör att F11-design passar professionella och inhemska miljöer. 7-pekskärmen i fullfärg är extremt enkel att använda och intuitiv. F11 är en "one-touch" -maskin där du kan anpassa dina önskade drycker för snabb val. En förstorad bönstratt, vattentank och markbehållare finns för att klara topptimmarna Patenterad bryggningsenhet kan erbjuda tryckpressad espresso eller vanligt kaffe som inte är trycksatt och aromen garanteras av platta keramiska blad.