Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kran

Amphora

Kran Amphora-serien är designad för att förbinda tidigare och framtida och ger en chans att uppleva de grundläggande och funktionella formerna från forntiden. Det var inte lätt som i dag att nå vårt livskällvatten de dagar. Kranens ovanliga form kommer från århundraden före idag, men dess vattenbesparande patron ger morgondag. Kran retro designad från gatukonturer från forntiden och ger estetik till dina badrum.

Tvättställ

Serel Wave

Tvättställ SEREL Wave handfat tar sin plats i moderna badrum med sina nominativa linjer, funktionella lösningar och imponerande kvalitet. SEREL Vågvatten handfat; medan den förändrar den nuvarande uppfattningen med dubbla handfat med sin unika skålform, inkluderar den också användningen av vuxen och barn tillsammans med dess estetiska form. Förutom användning som barnbassäng ger det funktionen för tvätt och rengöring av skor som används i islamkulturen. Den allmänna metoden i utformningen av handfat är modernism och funktionalism. Detta tillvägagångssätt påverkar designen så viktigt.

Badrumsuppsättning

LOTUS

Badrumsuppsättning Reflektion till badrummen i Lotus Flowers ... Lotus badrum har implementerats genom att inspirera från formen på Lotusblommans blad Zhou Dunyi som lär Confucius filosofi sa "Jag gillar Lotusblomman eftersom den växer i leran och aldrig blir smutsig," i hans diskurs. Lotus lämnar, är smuts repeller som anges här. Lotusblommans bladstruktur har imiterats i produktionen av serien

Inomhusbelysning

Jordan Apotheke

Inomhusbelysning De funktionella armaturerna, som stöder apotekinredningens uttrycksfulla arkitektur, är diskreta i sitt utseende, och uppmärksammar deras ljuseffekt istället för deras armaturdesign. Armaturerna för grundbelysning är antingen integrerade i pendelarmaturer som följer formen på möblerna eller är monterade vid sidorna på det upphängda taket och håller det så fritt från downlights som möjligt. Således kan användarna fokusera på banan med ljus som leder genom apoteket, bestående av RGB-LED-bakgrundsbelysta brickor som matchar färgen på samma dynamiskt bakgrundsbelysta räknare

Det Är En Vägg Hängd Wc Pan

SEREL Purity

Det Är En Vägg Hängd Wc Pan Medan Purity toalettskål kommer in i dominansen av mjuka övergångar, lämnar den också enkla och minimala vindar i miljön. Det påverkar inte bara användaren med sin estetik utan möter också renlighet och oskuld och respekterar naturen. Det allmänna tillvägagångssättet i sätesskyddsuppsättningen av lätt demonterbara, låsmekanismen toalettsitsuppsättningar är funktionsknappar som ska sättas in i den inre delen av täcksetet. Knappar som kontaktas av användaren placeras på de områden som är svårast att bli smutsiga, så detta ger en ytterligare fördel med avseende på hygien.

Badrumsuppsättning

FRACTURE

Badrumsuppsättning Unik stil av keramiska sanitetsartiklar, anmärkningsvärd design av brottglaslinjer Kommentar Dekonstruktivism ... Fraktur Sönderdelning av integriteten hos konstruktionens komponenter, spelen på ytor, för att göra geometriska designelement som exteriör av produkter och flytta den dekonstruktivistiska stilen baserad på som ett exempel på Fracture Bien mötte en av de mest anmärkningsvärda serierna.