Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Pall

Ydin

Pall Ydin-pall kan monteras själv, utan att använda specialverktyg tack vare ett enkelt låssystem. De fyra identiska fötterna placeras i ingen särskild ordning och betongstolen, som fungerar som nyckelstenen, håller allt på plats. Fötter tillverkas med skrot från trappstillverkare, lättbearbetade med traditionella träbearbetningstekniker och slutligen oljade. Sitsen är helt enkelt gjuten i en hållbar fiberförstärkt UHP-betong. Endast fem dissocierbara delar som ska vara plattpackade och redo att skickas till slutkunder är ytterligare ett hållbarhetsargument.

Kyld Ostvagn

Coq

Kyld Ostvagn Patrick Sarran skapade Coq-ostvagnen under 2012. Det konstiga med detta rullande föremål väcker diners nyfikenhet, men gör inga misstag, detta är främst ett fungerande verktyg. Detta uppnås med hjälp av en stiliserad lackerad bokstruktur toppad av en cylindrisk rödlackerad cloche som kan hängas vid sidan för att avslöja ett sortiment av mogna ostar. Med hjälp av handtaget för att flytta vagnen, öppna lådan, skjuta ut brädet för att skapa ett utrymme för plattan, rotera denna skiva för att skära delar av ost, kan servitören utveckla processen till en liten bit av performancekonst.

Kyld Ökenvagn

Sweet Kit

Kyld Ökenvagn Denna mobila utställning för servering av desserter på restauranger skapades 2016 och är den senaste delen i K-sortimentet. Sweet-Kit-designen uppfyller kravet på elegans, manövrerbarhet, volym och transparens. Öppningsmekanismen är baserad på en ring som roterar runt en akrylglasskiva. Två gjutna bokringar är rotationsspåren, liksom de är handtagen för att öppna bildskåpet och för att flytta vagnen runt restaurangen. Dessa integrerade funktioner hjälper till att ställa in scenen för service och markera de visade produkterna.

Service Med Varm Dryck Med Färska Växter

Herbal Tea Garden

Service Med Varm Dryck Med Färska Växter Patrick Sarran skapade Herbal Tea Garden som en unik artikel för Landmark Mandarin Oriental i Hong Kong 2014. Restaurangchef ville ha en vagn där han kunde utföra teceremonin. Denna design använder de koder som utvecklats av Patrick Sarran i sina K Series-vagnar, inklusive KEZA-ostvagnen och den multifunktionella vagnen Km31, påverkad av kinesisk landskapsmålning.

Champagnevagn

BOQ

Champagnevagn BOQ är en isbadvagn för servering av champagne vid mottagningar. Den är gjord av trä, metall, harts och glas. Cirkulär symmetri organiserar föremål och material som en integrerad del av designen. Standardflöjter förvaras i corolla, med huvudet nedåt, under en vit hartsbricka, skyddad från damm och stötar. Kompositionen, nästan blommig, inbjuder gästerna att bilda en cirkel för att smaka på den dyrbara drinken. Men först och främst är det ett effektivt scentillbehör för servitören.

Lagrad Vagn

Kali

Lagrad Vagn Denna stegvagn är ett av elementen i designerns K-serie för varumärket QUISO. Den är gjord av vackert tillverkad massivt trä. Den robusta och fina designen gör den idealisk för servering av alkohol vid restaurangbordet. För säkerheten och elegansen i tjänsten är glasögonen hängande i en kudde, flaskorna är immobiliserade av en halkfri beläggning, industrihjulen har en smidig och tyst rullning.