Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Social Och Fritid

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Social Och Fritid De horisontella och vertikala linjerna korsar varandra för att bilda ett rutnät. Varje rutnät är en kommunikationsplattform, som också är källan till whiskybar designkoncept. När det gäller energibesparing och miljöskydd använde designern LED-energisparlampor i hela baren. För att bibehålla luftkvaliteten i baren antar designen fönster från norr till söder, vilket kan säkerställa passering av naturlig luft.

Utställningshallen

City Heart

Utställningshallen Från stadens arkitektur till index för att förstå och väga balansen i design kondenseras stadens uttryck i tre hörnutrymmen, genom stadsbyggande och utveckling för att främja företag, staden och människors perspektiv på förändring av staden och urbana egenskaper och urbana klimatvikning i utbyte för att uttrycka designerns förståelse för en stad, se stadens förflutna mer för att se hans framtid.

Bordslampa

Oplamp

Bordslampa Oplamp består av en keramisk kropp och en bas i massivt trä på vilken en ledd ljuskälla är placerad. Tack vare dess form, erhållen genom sammansmältning av tre kottar, kan Oplamps kropp vridas till tre distinkta positioner som skapar olika typer av ljus: hög bordslampa med omgivande ljus, låg bordslampa med omgivande ljus eller två omgivande ljus. Varje konfiguration av lampans koner gör att minst en av ljusstrålarna kan interagera naturligt med de omgivande arkitektoniska inställningarna. Oplamp är designad och helt handgjord i Italien.

Justerbar Bordslampa

Poise

Justerbar Bordslampa Det akrobatiska utseendet på Poise, en bordslampa designad av Robert Dabi från Unform.Studio växlar mellan statisk och dynamisk och en stor eller liten hållning. Beroende på andelen mellan den upplysta ringen och armen som håller den inträffar en korsande eller tangentlinje till cirkeln. När den placeras på en högre hylla kan ringen överhänga hyllan; eller genom att luta ringen kan den beröra en omgivande vägg. Avsikten med denna justerbarhet är att få ägaren kreativt engagerad och leka med ljuskällan i proportion till andra föremål som omger den.

Utställningsaffisch

Optics and Chromatics

Utställningsaffisch Titeln Optics and Chromatic hänvisar till debatten mellan Goethe och Newton om färgens natur. Denna debatt representeras av kollisionen mellan de två bokstavskompositionerna: en beräknas, geometrisk, med skarpa konturer, den andra förlitar sig på det impressionistiska spelet av färgglada skuggor. År 2014 fungerade denna design som omslag för Pantone Plus Series Artist Covers.

Ring

Gabo

Ring Gabo-ringen var utformad för att uppmuntra människor att återvända till den lekfulla sidan av livet som vanligtvis går förlorad när vuxen ålder kommer. Designern inspirerades av minnen från att ha sett sin son leka med sin färgglada magiska kub. Användaren kan spela med ringen genom att rotera de två oberoende modulerna. Genom att göra detta kan ädelstenfärguppsättningarna eller modulernas placering matchas eller överensstämmas. Förutom den lekfulla aspekten har användaren valet att bära en annan ring varje dag.