Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Hårrätthållare

Nano Airy

Hårrätthållare Det Nano luftiga glattjärnet kombinerar nano-keramiska beläggningsmaterial med innovativ negativ järnteknologi, som snabbt ger håret försiktigt och slätt i rak form. Tack vare magnetsensorn på toppen av locket och kroppen stängs enheten av automatiskt när locket är stängt, vilket är säkert att bära med sig. Den kompakta kroppen med USB-laddningsbar trådlös design är lätt att förvara i handväska och bär, vilket hjälper kvinnor att hålla en elegant frisyr när som helst och var som helst. Det vita och rosa färgerna ger enheten en feminin karaktär.

Mobilapplikation

DeafUP

Mobilapplikation DeafUP utlöser vikten av utbildning och yrkeserfarenhet för dövsamhället i Östeuropa. De skapar en miljö där höraffärer och döva studenter kan träffas och samarbeta. Att arbeta tillsammans kommer att vara ett naturligt sätt att stärka och motivera döva människor att bli mer aktiva, öka sina talanger, lära sig nya färdigheter och göra en skillnad.

Handväskor

Qwerty Elemental

Handväskor Precis som skrivmaskinens designutveckling visar övergången från en mycket komplex visuell form till den renfodrade, enkla geometriska formen, är Qwerty-elemental förkroppsligandet av styrka, symmetri och enkelhet. Konstruktiva ståldelar tillverkade av olika hantverkare är en distinkt visuell egenskap hos produkten, vilket ger väskan ett arkitektoniskt utseende. Väskans väsentliga kännetecken är två skrivmaskinnycklar som tillverkas själv och monteras av designern själv.

Damkläderkollektion

Macaroni Club

Damkläderkollektion Samlingen, Macaroni Club, är inspirerad av makaronierna från mitten av 1700-talet som kopplar dem till dagens logotypberoende. Makaroner var termen för män som överskred de vanliga gränserna för mode i London. De var logotypmanien från 1700-talet. Denna samling syftar till att visa kraften i logotypen från tidigare till nutid och skapar Macaroni Club som ett varumärke i sig själv. Designdetaljerna är inspirerade av Macaronidräkter 1770 och den nuvarande modetrenden med extrema volymer och längd.

Webbplats

Tailor Made Fragrance

Webbplats Tailor Made Fragrance föddes av erfarenheterna från ett italienska företag som specialiserat sig på utveckling och produktion av primärförpackningar för doft-, hudvård-, färgkosmetisk- och hemdoft. Webgriffes roll var att stödja kundens affärsstrategi genom att utforma en lösning som gynnade varumärkesmedvetenhet och lanseringen av den nya affärsenheten med fokus på att låta användare skapa sin unika och helt anpassade parfym, och sprider steg i en bred industriell tillväxtprocess och segmentering av B2B-erbjudandet.

Luftkvalitetskontroll

Midea Sensia AQC

Luftkvalitetskontroll Midea Sensia AQC är en intelligent hybrid som integrerar hemmiljön med både elegans och stil. Det ger humaniserad teknik och innovation genom funktioner, styr temperatur- och luftkvalitetsrening med belysning och vas till ruminredning. Välbefinnandet kommer via sensorteknologi som kan läsa miljön och hålla den lokala temperaturen och fuktigheten stabil, enligt tidigare installation, gjord av MideaApp.