Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Damkläderkollektion

Macaroni Club

Damkläderkollektion Samlingen, Macaroni Club, är inspirerad av makaronierna från mitten av 1700-talet som kopplar dem till dagens logotypberoende. Makaroner var termen för män som överskred de vanliga gränserna för mode i London. De var logotypmanien från 1700-talet. Denna samling syftar till att visa kraften i logotypen från tidigare till nutid och skapar Macaroni Club som ett varumärke i sig själv. Designdetaljerna är inspirerade av Macaronidräkter 1770 och den nuvarande modetrenden med extrema volymer och längd.

Webbplats

Tailor Made Fragrance

Webbplats Tailor Made Fragrance föddes av erfarenheterna från ett italienska företag som specialiserat sig på utveckling och produktion av primärförpackningar för doft-, hudvård-, färgkosmetisk- och hemdoft. Webgriffes roll var att stödja kundens affärsstrategi genom att utforma en lösning som gynnade varumärkesmedvetenhet och lanseringen av den nya affärsenheten med fokus på att låta användare skapa sin unika och helt anpassade parfym, och sprider steg i en bred industriell tillväxtprocess och segmentering av B2B-erbjudandet.

Luftkvalitetskontroll

Midea Sensia AQC

Luftkvalitetskontroll Midea Sensia AQC är en intelligent hybrid som integrerar hemmiljön med både elegans och stil. Det ger humaniserad teknik och innovation genom funktioner, styr temperatur- och luftkvalitetsrening med belysning och vas till ruminredning. Välbefinnandet kommer via sensorteknologi som kan läsa miljön och hålla den lokala temperaturen och fuktigheten stabil, enligt tidigare installation, gjord av MideaApp.

Autonom Mobilrobot

Pharmy

Autonom Mobilrobot Autonom navigationsrobot för sjukhuslogistik. Det är ett produktservicesystem för att utföra säkra och effektiva leveranser, vilket minskar sjukvårdspersonens chanser att bli utsatta för att bli sjuka, begränsa pandemiska sjukdomar mellan sjukhuspersonal och patienter (COVID-19 eller H1N1). Designen hjälper till att hantera sjukhusleveranser med enkel åtkomst och säkerhet, med hjälp av okomplicerad användarinteraktion genom den vänliga tekniken. Robotenheterna har förmågan att flytta autonomt till inomhusmiljön och har synkroniserat flöde med liknande enheter och kan robotarbeta samarbete.

Bostäder

Shkrub

Bostäder Shkrub-huset verkade av kärlek och kärlek - ett kärleksfullt par med tre barn. Husets DNA innehåller strukturerande estetiska principer som hittar inspiration i ukrainska historia och kultur inspirerad av japansk visdom. Jordens element som ett material gör sig känt i strukturella aspekter av hemmet, såsom det ursprungliga halmtaket och i de vackra och täta texturerade lerväggarna. Idén att hyllas som en grundläggande plats kan avkännas i hela hemmet, som en känslig styrtråd.

Smart Aromadiffusor

Theunique

Smart Aromadiffusor Agarwood är sällsynt och dyrt. Dess doft kan endast erhållas från förbränning eller extraktion, används inomhus och ger få användare. För att bryta dessa begränsningar skapas en smart aromadiffusor och naturliga handgjorda agarwoodtabletter efter 3-åriga ansträngningar med över 60 mönster, 10 prototyper och 200 experiment. Den visar en ny möjlig affärsmodell och använder sammanhang för agarwoodindustrin. Användare kan helt enkelt sätta in diffusor inuti en bil, anpassa tid, täthet och variation av arom med lätthet och njuta av den uppslukande aromaterapien vart de än går och när de kör.