Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Trappa

UVine

Trappa UV-spiraltrappa bildas genom att låsa U- och V-formade lådprofiler på ett växelvis sätt. På detta sätt blir trappan självbärande eftersom den inte behöver en mittstång eller perimeterstöd. Genom sin modulära och mångsidiga struktur ger designen lätthet genom tillverkning, förpackning, transport och installation.

Projektnamn : UVine, Designers namn : Bora Yıldırım, Kundens namn : Bora Yıldırım.

UVine Trappa

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.