Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Paket För Te

Seven Tea House

Paket För Te Tea Hall Brand, som tar bilden av spill och sprider te fritt och avslappnat, konceptet med tebryggningsprocess, stark eller svag, som förvandlas oförutsägbart, som en del av te målning medan du smakar te. Den avslappnade charmen med att ta te som bläck och använda fingret som penna, skissera det expansiva sinnet i tesalufamiljen som lever med landskapet. Den ursprungliga paketdesignen förmedlar mysig atmosfär och uttrycker den trevliga tiden att leva livet med te.

Marknadsföring Av Varumärken

Project Yellow

Marknadsföring Av Varumärken Project Yellow är ett omfattande konstprojekt som konstruerar det visuella konceptet Everything is Yellow. Enligt nyckelvisionen kommer stora utomhusskärmar att göras i olika städer, och en serie kulturella och kreativa derivat kommer att produceras samtidigt. Som en visuell IP har Project Yellow en övertygande visuell bild och energiskt färgschema för att bilda en enhetlig nyckelsyn, vilket gör människor oförglömliga. Lämplig för storskalig marknadsföring online och offline och för visuella derivat. Det är ett unikt designprojekt.

Visual Ip Design

Project Yellow

Visual Ip Design Project Yellow är ett omfattande konstprojekt som konstruerar det visuella konceptet Everything is Yellow. Enligt nyckelvisionen kommer stora utomhusskärmar att göras i olika städer, och en serie kulturella och kreativa derivat kommer att produceras samtidigt. Som en visuell IP har Project Yellow en övertygande visuell bild och energiskt färgschema för att bilda en enhetlig nyckelsyn, vilket gör människor oförglömliga. Lämplig för storskalig marknadsföring online och offline och för visuella derivat. Det är ett unikt designprojekt.

Varumärkesidentifiering

InterBrasil

Varumärkesidentifiering Inspirationen för varumärket att tänka om och omforma var förändringarna i modernisering och integration i företagets kultur. Hjärtades design kunde inte längre vara externt till varumärket och inspirera till ett partnerskap både internt med anställda, men också med kunder. En integrerad förening mellan fördelar, engagemang och servicekvalitet. Från formen till färgerna integrerade den nya designen hjärtat i B- och hälsokorset i T. De två orden sammanfogade i mitten och gjorde att logotypen ser ut som ett ord, en symbol och förenar R och B i hjärtat.

Varumärkesdesign

EXP Brasil

Varumärkesdesign Designen för varumärket EXP Brasil kommer från företagets principer om enhet och partnerskap. Anpassa blandningen mellan teknik och design i sina projekt som i kontorslivet. Ett typografielement representerar detta företags förening och styrka. Bokstaven X design är solid och integrerad men mycket lätt och teknisk. Varumärket representerar studiolivet, med element i bokstäverna, både på det positiva och negativa utrymmet som förenar människor och design, individuellt och kollektivt, enkelt med teknologisk, lätt och robust, professionell och personlig.

Öppningstitel

Pop Up Magazine

Öppningstitel Projektet var en resa för att utforska Escape-frågorna (tema för 2019) abstrakt och flytande och visa förändringar, nya saker och konsekvenser av det. Alla bilder är rena och bekväma att titta på, i kontrast till den obekväma verkligheten från flykten. Konstruktionen förändras ständigt och de formande formerna i animationen representerar handlingen om återanpassning, orsakad av någon form av situation. Escape har olika betydelser, tolkningar och synvinkeln varierar från lekfull till allvarlig.