Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Konceptbok Och Affisch

PLANTS TRADE

Konceptbok Och Affisch PLANTS TRADE är en serie av en innovativ och konstnärlig form av botaniska exemplar, som utvecklades för att skapa ett bättre förhållande mellan människor och natur snarare än utbildningsmaterial. Plants Trade Concept Book var beredd att hjälpa dig att förstå denna kreativa produkt. Boken, designad i exakt samma storlek som produkten, har inte bara naturfoton utan unik grafik inspirerad av naturens visdom. Mer intressant är att grafiken är noggrant tryckt av boktryck så att varje bild varierar i färg eller struktur, precis som naturliga växter.

Bostadshus

Tei

Bostadshus Det faktum att ett bekvämt liv efter pensioneringen som gör det mesta möjliga av sluttningslokalerna realiseras av en stadig design på vanligt sätt uppskattades mycket. Att intaga en rik miljö. Men den här gången är inte villaarkitektur utan personliga bostäder. Sedan började vi först skapa struktur baserad på att den kan tillbringa det vanliga livet bekvämt utan orimlighet för hela planen.

Ring

Arch

Ring Designern får inspiration från formen av bågsstrukturer och regnbåge. Två motiv - en bågeform och en droppform, kombineras för att skapa en enda 3-dimensionell form. Genom att kombinera minimala linjer och former och använda enkla och vanliga motiv är resultatet en enkel och elegant ring som görs djärv och lekfull genom att ge utrymme för energi och rytm att flöda. Från olika vinklar förändras ringens form - droppformen betraktas från framvinkeln, bågeformen ses från sidovinkeln och ett kors ses från toppvinkeln. Detta ger stimulering för bäraren.

Ring

Touch

Ring Med en enkel gest förmedlar en beröringshandling rika känslor. Genom Touch-ringen syftar designern att förmedla denna varma och formlösa känsla med kall och solid metall. 2 kurvor förenas för att bilda en ring som föreslår 2 personer som håller händerna. Ringen ändrar sin aspekt när dess position roteras på fingret och betraktas från olika vinklar. När de anslutna delarna är placerade mellan dina fingrar visas ringen antingen gul eller vit. När de anslutna delarna är placerade på fingret kan du njuta av både gul och vit färg tillsammans.

Inre Gemensamma Områden

Highpark Suites

Inre Gemensamma Områden Highpark Suites Common Area utforskar den sömlösa integrationen av urbana Gen-Y-livsstilar med grönt boende, företag, fritid och samhälle. Från wow-faktorlobbyer till skulpturella himmelbanor, funktionshaller och funky mötesrum är dessa rekreationsområden designade för invånare att använda som en förlängning av sina hem. Inspirerat av sömlösa inomhusliv, flexibilitet, interaktiva stunder och en palett med urbana färger och strukturer, pressade MIL Design gränserna för att skapa en unik, hållbar och helhetlig gemenskap där varje utrymme har invånarna och den tropiska miljön i åtanke

Bokhandel, Köpcentrum

Jiuwu Culture City , Shenyang

Bokhandel, Köpcentrum Jato Design fick i uppdrag att förvandla en traditionell bokhandel till ett dynamiskt utrymme med flera användningsområden - att inte bara vara ett köpcentrum utan också ett kulturellt nav för bokinspirerade händelser och mer. Centrepice är "hjälte" utrymmet där besökare flyttar till en lättare tonad timmer-utrustad miljö förbättrad med dramatiska mönster. Lykta-liknande kokonger hänger från taket medan trappor fungerar som gemensamma utrymmen som uppmuntrar besökarna att dröja och läsa medan de sitter på trappan.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.