Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Ring

Ohgi

Ring Mimaya Dale, designern av Ohgi-ringen har levererat ett symboliskt meddelande med den här ringen. Hennes inspiration från ringen kom från positiva betydelser som japanska vikfans har och hur mycket de älskas i den japanska kulturen. Hon använder 18K gult guld och en safir för materialet och de får fram lyxig aura. Dessutom sitter den fällbara fläkten på en ring i en vinkel som ger en unik skönhet. Hennes design är en enhet mellan öst och väst.

Brevöppnare

Memento

Brevöppnare Alla börjar med tacksamhet. En serie brevöppnare som återspeglar yrken: Memento är inte bara en uppsättning verktyg utan också en serie objekt som uttrycker användarens tacksamhet och känslor. Genom produktsemantik och enkla bilder från olika yrken, designen och de unika sätten som varje Memento-bit används, ger användaren olika hjärtliga upplevelser.

Japansk Restaurang Och Bar

Dongshang

Japansk Restaurang Och Bar Dongshang är en japansk restaurang och bar som ligger i Peking och består av bambu i olika former och storlekar. Projektvisionen var att skapa en unik matmiljö genom att sammanfoga japansk estetik med inslag av kinesisk kultur. Det traditionella materialet med starka anslutningar till konst och hantverk i de två länderna täcker väggar och tak för att skapa en intim atmosfär. Det naturliga och hållbara materialet symboliserar den anti-urbana filosofin i den kinesiska klassiska berättelsen, The Seven Sages of Bamboo Grove, och interiören väcker känslan av att äta middag i en bambustunga.

Fåtölj

Osker

Fåtölj Osker inbjuder dig omedelbart att luta dig tillbaka och koppla av. Denna fåtölj har en mycket uttalad och böjd design som ger utmärkande egenskaper såsom perfekt utformade träskärmar, läderarmstöd och dämpning. De många detaljerna och användningen av högkvalitativa material: läder och massivt trä garanterar en modern och tidlös design.

Hus

Zen Mood

Hus Zen Mood är ett konceptuellt projekt med tre viktiga drivkrafter: Minimalism, anpassningsbarhet och estetik. Enskilda segment är anslutna och skapar en mängd olika former och användningsområden: hem, kontor eller utställningslokaler kan genereras med två format. Varje modul har utformats med 3,20 x 6,00 m arrangerade i 19m² inom 01 eller 02 våningar. Transporten sker främst med lastbilar, även den kan levereras och installeras på bara en dag. Det är en unik, modern design som skapar enkla, livliga och kreativa utrymmen som möjliggörs genom en ren och industrialiserad konstruktiv metod.

Wayfinding-Systemet

Airport Bremen

Wayfinding-Systemet En högkontrast modern design och en tydlig information Hirarchie skiljer det nya systemet. Orienteringssystemet fungerar snabbt och kommer att ge ett positivt bidrag till kvaliteten på den service som flygplatsen ger. Det viktigaste betyder bredvid användningen av ett nytt teckensnitt, ett distinkt pilelement införande av olika färger med hög kontrast. Det handlade särskilt om funktionella och psykologiska aspekter, såsom god synlighet, läsbarhet och barriärfri informationsinspelning. Nya aluminiumfodral med modern, optimerad LED-belysning används. Skyltorn lades till.