Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Visual Ip Design

Project Yellow

Visual Ip Design Project Yellow är ett omfattande konstprojekt som konstruerar det visuella konceptet Everything is Yellow. Enligt nyckelvisionen kommer stora utomhusskärmar att göras i olika städer, och en serie kulturella och kreativa derivat kommer att produceras samtidigt. Som en visuell IP har Project Yellow en övertygande visuell bild och energiskt färgschema för att bilda en enhetlig nyckelsyn, vilket gör människor oförglömliga. Lämplig för storskalig marknadsföring online och offline och för visuella derivat. Det är ett unikt designprojekt.

Inredning

Gray and Gold

Inredning Grå färg anses vara tråkig. Men idag är den här färgen en av huvudfodren i sådana stilar som loft, minimalism och högteknologi. Grått är en färg som du föredrar för integritet, lite lugn och vila. Den inbjuder mest de som arbetar med människor eller är engagerade i kognitiva krav som en generell inre färg. Väggar, tak, möbler, gardiner och golv är gråa. Nyanser och mättnad av det gråa är endast olika. Guld tillkom med ytterligare detaljer och tillbehör. Det accentueras av bildramen.

Varumärkesidentifiering

InterBrasil

Varumärkesidentifiering Inspirationen för varumärket att tänka om och omforma var förändringarna i modernisering och integration i företagets kultur. Hjärtades design kunde inte längre vara externt till varumärket och inspirera till ett partnerskap både internt med anställda, men också med kunder. En integrerad förening mellan fördelar, engagemang och servicekvalitet. Från formen till färgerna integrerade den nya designen hjärtat i B- och hälsokorset i T. De två orden sammanfogade i mitten och gjorde att logotypen ser ut som ett ord, en symbol och förenar R och B i hjärtat.

Varumärkesdesign

EXP Brasil

Varumärkesdesign Designen för varumärket EXP Brasil kommer från företagets principer om enhet och partnerskap. Anpassa blandningen mellan teknik och design i sina projekt som i kontorslivet. Ett typografielement representerar detta företags förening och styrka. Bokstaven X design är solid och integrerad men mycket lätt och teknisk. Varumärket representerar studiolivet, med element i bokstäverna, både på det positiva och negativa utrymmet som förenar människor och design, individuellt och kollektivt, enkelt med teknologisk, lätt och robust, professionell och personlig.

Kaffeset

Riposo

Kaffeset Utformningen av denna tjänst inspirerades av två skolor i början av 1900-talet, den tyska Bauhaus och den ryska avantgarden. Strikt rak geometri och väl genomtänkt funktionalitet motsvarar fullständigt andan i manifestationerna från dessa tider: "vad som är bekvämt är vackert". Samtidigt efter moderna trender kombinerar designern två kontrastmaterial i detta projekt. Klassiskt vitt mjölkporslin kompletteras med ljusa lock i kork. Designens funktionalitet stöds av enkla, praktiska handtag och formens övergripande användbarhet.

Hus

Santos

Hus Genom att använda trä som det huvudsakliga konstruktiva elementet förskjuter huset sina två nivåer i sektion och genererar ett glaserat tak för att integreras med sammanhanget och låta naturligt ljus komma in. Utrymmet med dubbla höjd utarbetar förhållandet mellan bottenvåningen, övervåningen och landskapet. Ett metalltak över takfönstret flyger, skyddar det från förekomsten av västra solen och formellt återuppbyggar volymen, inramar visionen om den naturliga miljön. Programmet är formulerat genom att hitta offentliga användningar på bottenvåningen och privata användningar på övervåningen.