Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Fåtölj

Infinity

Fåtölj Huvudtyngden i infinity-fåtöljens design är precis på ryggstödet. Det är hänvisningen till oändlighetssymbolen - en omvänd figur på åtta. Det är som om det ändrar sin form när du vrider, ställer in dynamiken i linjerna och återskapar oändlighetstecknet i flera plan. Ryggstödet dras ihop av flera elastiska band som bildar en yttre slinga, som också återgår till symboliken i den oändliga cykliska liv och balans. En extra betoning läggs på unika benskridskor som säkert fixerar och stöder sidodelarna på fåtöljen precis som klämmor gör.

Café

Hunters Roots

Café Som ett svar på en kort för en modern, ren estetik skapades en interiör inspirerad av träfrukter i abstrakt form. Lådorna fyller utrymmen och skapar en uppslukande, nästan grottliknande skulpturell form, men ändå en som är tillverkad av enkla och raka geometriska former. Resultatet är en ren och kontrollerad rumslig upplevelse. Den smarta designen maximerar också det begränsade utrymmet genom att förvandla praktiska fixturer till dekorativa funktioner. Ljus, skåp och hyllplan bidrar till designkonceptet och det skulpturella visuella.

Kristalljus Skulptur

Grain and Fire Portal

Kristalljus Skulptur Denna organiska ljusskulptur består av trä och kvartskristall och använder hållbart trä från ett reservbestånd av åldrat teakved. Väder i årtionden av solen, vinden och regnet, är träet sedan handformat, slipat, bränt och slutat till ett fartyg för att hålla LED-belysning och använda kvartskristaller som en naturlig diffusor. 100% naturliga oförändrade kvartskristaller används i varje skulptur och är ungefär 280 miljoner år gamla. En mängd träbearbetningstekniker används inklusive Shou Sugi Ban-metoden för att använda eld för att bevara och kontrastera färger.

Belysning

Capsule

Belysning Lampans form Kapsel upprepar formen på kapslarna som är så utbredda i den moderna världen: mediciner, arkitektoniska strukturer, rymdskepp, termoser, rör, tidskapslar som överför meddelanden till ättlingar under många decennier. Det kan vara av två typer: standard och långsträckt. Lampor finns i flera färger med varierande grad av transparens. Bindning med nylonrep ger lampan en handgjord effekt. Dess universella form var att bestämma enkelheten i tillverkning och massproduktion. Att spara lampans produktionsprocess är den största fördelen.

Paviljong

ResoNet Sinan Mansions

Paviljong ResoNet Pavilion beställs av Sinan Mansions i Shanghai för firandet av det kinesiska nyåret 2017. Den består av en tillfällig paviljong plus en interaktiv LED-ljus "resonet" fäst i den inre ytan. Den använder Low-Fi-tekniker för att visualisera resonansfrekvenser som är inneboende i den naturliga miljön, via samverkan mellan allmänheten och omgivande element som detekteras av ett LED-nät. Paviljongen upplyser allmänheten som svar på vibrationsstimulier. Förutom att besökare kan komma för att göra vårfestens önskemål, kan den också användas som en performance-scen.

Servicekontor

Miyajima Insurance

Servicekontor Projektets koncept är "att ansluta kontoret till staden" med fördel av miljön. Webbplatsen ligger på platsen där man överblickar staden. För att uppnå det antas tunnelformat utrymme, som går igenom ingångsporten till slutet av kontorsrummet. Taketets tak och det svarta spalten som är installerade lampor och luftkonditioneringsarmaturer betonar riktningen till staden.