Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Livsmedelsförpackningar

Chips BCBG

Livsmedelsförpackningar Utmaningen för att förverkliga chipförpackningar av märket BCBG bestod i att genomföra en serie förpackningar i tillräcklig utsträckning med märkets universum. Förpackningarna måste vara både minimalistiska och moderna, samtidigt som de hade denna artisanala touch av chips och den trevliga och sympatiska sidan som ger karaktärerna med pennan. Aperitiven är ett gemytligt ögonblick som måste känna på förpackningen.

Trappa

U Step

Trappa U trappuppgång bildas genom att låsa upp två U-formade fyrkantiga lådprofilstycken med olika dimensioner. På detta sätt blir trappan självbärande under förutsättning att dimensionerna inte överskrider en tröskel. I förväg förberedelse av dessa bitar ger montering bekvämlighet. Förpackning och transport av dessa raka stycken är också mycket förenklade.

Trappa

UVine

Trappa UV-spiraltrappa bildas genom att låsa U- och V-formade lådprofiler på ett växelvis sätt. På detta sätt blir trappan självbärande eftersom den inte behöver en mittstång eller perimeterstöd. Genom sin modulära och mångsidiga struktur ger designen lätthet genom tillverkning, förpackning, transport och installation.

Omklädningsrum

Sopron Basket

Omklädningsrum Sopron Basket är ett professionellt damfotbollslag baserat i Sopron, Ungern. Eftersom de är ett av de mest framgångsrika ungerska lagen med 12 nationella mästerskapstävlingar och uppnår en andra plats i Euroleague, beslutade klubbledningen att investera i ett nytt omklädningsrumskomplex för att ha en ganska prestigefylld anläggning för klubbens namn, som passar spelarens behov bättre, motivera dem och främja deras enhet.

Trä E-Cykel

wooden ebike

Trä E-Cykel Berlinsföretaget Aceteam skapade den första trä-e-cykeln, uppgiften var att bygga den på ett miljövänligt sätt. Sökandet efter en kompetent samarbetspartner lyckades med fakulteten för trävetenskap och teknik vid Eberswalde universitet för hållbar utveckling. Idén om Matthias Broda blev verklighet och kombinerade CNC-teknik och kunskapen om trämaterial, trä-E-Bike föddes.

Stationär Installation

Wood Storm

Stationär Installation Wood Storm är en stationär installation för visuell njutning. Turbulensen i luftflödet görs verklig av en trägardin som förbättras av ljus som gjuts nedifrån för en värld utan tyngdkraft. Installationen fungerar som en oändlig dynamisk slinga. Den styr siktlinjen runt den för att söka efter början eller slutpunkten då publiken faktiskt dansar med stormen.