Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Usb Flash-Enhet

Frohne eClip

Usb Flash-Enhet eClip är världens första USB-flashenhet med pappersklipp med en metrisk linjal. eClip hedrades Silver iDA & Golden A 'Design Award. eClip är lätt, passar på din nyckelring och fungerar som ett gem för att organisera dina papper, kvitton och pengar. eClip skyddar personuppgifter, immaterialrätt, arbetsgivardata, medicinska data och affärshemligheter med säkerhetsprogramvara. eClip designades av Frohne i Florida. Guldminneskontakten är stötsäker, repfast, vattentålig, alkoholbeständig, dammbeständig, rostbeständig och elektromagnetisk beständig.

Kraftsåg

Rotation Saw

Kraftsåg En kraftkedjesåg med ett roterande handtag. Denna kedja har ett handtag som roterar 360 ° och stoppar i fördefinierade vinklar. I allmänhet klipper människor träd horisontellt eller vertikalt genom att vrida sågarna i vissa vinklar eller luta eller luta sina kroppsdelar. Tyvärr glider sågen ofta från användarens grepp eller så måste användaren arbeta i ett besvärligt läge, vilket kan orsaka skador. För att kompensera för sådana nackdelar är den föreslagna sågen försedd med ett roterande handtag så att användaren kan justera skärvinklarna.

Flaskdekor

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Flaskdekor Det guldglänsande ”litauiska vodka-guldet. Black Edition ”ärvde sin exklusiva look från litauisk folkkonst. Rhombus och fiskbensar, kombinerade från små torg, är mycket vanliga mönster i litauisk folkkonst. Även om hänvisning till dessa nationella motiv fick mer moderna former - förvandlades mystiska förflutna reflektioner till modern konst. Övervägande gyllene och svarta färger betonar den exceptionella vodkafiltreringsprocessen genom kol och gyllene filter. Det är detta som gör ”litauisk vodka Gold. Black Edition ”så känslig och kristallklar.

Kalender

Calendar 2014 “Flowers”

Kalender Designa ett rum, ta med säsongerna - Blommakalendern har en vasdesign med 12 olika blommor. Ljusa ditt liv varje månad med en säsongsblomma. Kvalitetsdesign har makten att ändra rymden och omvandla användarnas sinnen. De erbjuder komfort att se, hålla och använda. De är genomsyrade av lätthet och ett överraskande element, berikande utrymme. Våra originalprodukter är designade med begreppet Life with Design.

Smycken

Angels OR Demons

Smycken Vi bevittnar den ständiga striden mellan gott och ont, mörker och ljus, dag och natt, kaos och ordning, krig och fred, hjälte och skurk varje dag. Oavsett vår religion eller nationalitet har vi fått höra historien om våra ständiga kamrater: en ängel som sitter på vår högra axel och en demon till vänster, övertygar ängeln oss att göra gott och registrerar våra goda gärningar. Han djävulen övertygar oss att göra dåligt och föra register över våra dåliga gärningar. Ängeln är en metafor för vår "superego" och djävulen står för "Id" och den ständiga striden mellan samvete och medvetslös.

Etiketter

Propeller

Etiketter Propeller är en samling sprit från olika delar av världen, associerad med flygresetema och en pilotresande som varumärkeskaraktär. Funktioner i varje sort av dryck exponeras genom många illustrationer, inskriptioner som liknar flygmärken och skisser som fungerar som cocktailrecept. Mångfacetterad design kompletteras med olika toner av färgad folie, olika lacker, mönster och prägling.