Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Cabriolet För Utbildning

Pupil 108

Cabriolet För Utbildning Elev 108: Den billigaste konvertibla enheten Windows 8 för utbildning. Ett nytt gränssnitt och en helt ny erfarenhet av lärande. Eleven 108 har både båda surfplattor och bärbara datorer och växlar mellan de två för att förbättra prestandan inom utbildning. Windows 8 öppnar upp nya inlärningsmöjligheter, vilket gör det möjligt för elever att dra full nytta av pekskärmsfunktionen och de otaliga apparna. En del av Intel® Education Solutions, Pupil 108 är den mest prisvärda och lämpliga lösningen för klassrum över hela världen.

Matbord

Chromosome X

Matbord Ett matbord utformat för att ge plats för åtta personer, som samverkar i pilarrangemang. Överst är ett abstrakt X, gjord av två olika stycken som accentueras av en djup linje, medan samma abstrakta X återspeglas på golvet med basstrukturen. Den vita strukturen är gjord av tre olika delar för enkel montering och transport. Dessutom valdes kontrasten av teakfiner i toppen och vit för basen för att lätta ned den undre delen vilket gav mer betoning på den oregelbundet formade toppen, vilket sålunda ger ett antydande för olika interaktion mellan användarna.

Optisk Installation

Opx2

Optisk Installation Opx2 är en optisk installation som utforskar ett symbiotiskt förhållande mellan natur och teknik. En relation där mönster, upprepning och rytm beskriver både naturliga formationer och operationer av dataprocesser. Installationerna exklusiva geometri, momentant opacitet och / eller densitet liknar fenomenet körning med ett kornfält eller förklaras i teknik när man tittar på binär kod. Opx2 bygger komplex geometri och utmanar den uppfattningen av volym och rymd.

Avtagbar Enhet För Utbildning

Unite 401

Avtagbar Enhet För Utbildning Unite 401: The perfect duo for Education. Låt oss prata om teamarbete. Med en otroligt mångsidig 2-i-1-design är Unite 401 den perfekta studentenheten för samarbetsinlärningsmiljöer. Kombinationen av en surfplatta och en bärbar dator levererar den mest kraftfulla mobila lösningen för utbildning, med hjälp av mgseries säker design till det smartaste priset.

Kontor Liten Skala

Conceptual Minimalism

Kontor Liten Skala Inredningen är randig till en estetisk men ändå inte funktionell minimalism. Det öppna planutrymmet betonas av rena linjer, stora glasade öppningar som tillåter mycket dagsljus in, vilket gör att linje och plan kan bli de grundläggande strukturella och estetiska elementen. Avsaknaden av rätvinklar bestämde behovet av att anta en mer dynamisk bild av rymden, medan valet av en ljus färgpalett i kombination med material och textural variation möjliggör rymd och funktionsenhet. Oavslutade betongbeläggningar höjs mot väggarna för att ge en kontrast mellan vit-mjuk och grovgrå.

Trädgård

Tiger Glen Garden

Trädgård Tiger Glen Garden är en kontemplationsträdgård byggd i den nya flygeln i Johnson Museum of Art. Den är inspirerad av en kinesisk liknelse, kallad The Tiger Laughers of the Tiger Glen, där tre män övervinner sina sekteriska skillnader för att hitta en enhet av vänskap. Trädgården designades i en stram stil kallad karesansui på japanska där en bild av naturen skapas med ett arrangemang av stenar.