Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Badrumsuppsättning

FRACTURE

Badrumsuppsättning Unik stil av keramiska sanitetsartiklar, anmärkningsvärd design av brottglaslinjer Kommentar Dekonstruktivism ... Fraktur Sönderdelning av integriteten hos konstruktionens komponenter, spelen på ytor, för att göra geometriska designelement som exteriör av produkter och flytta den dekonstruktivistiska stilen baserad på som ett exempel på Fracture Bien mötte en av de mest anmärkningsvärda serierna.

Middagskåpet

Baan

Middagskåpet "baan" är en typ av skåp som har utformats specifikt för middagens användning. Det är unikt utseende och styrka är berättelse som är relaterad till funktion. Det finns flera kännetecken för skåpssystem. De olika funktionerna och funktionerna i skåpet som är separerade med berättelse som bestickinsatsen och lådan med vävnader representeras av öppen spis och skorsten. Dessutom representeras vinglas av ljuskrona och diskställ symboliseras av trappan. Det finns fyra huvudkomponenter i huset där narrativa idéer.

Glasögon

Mykita Mylon, Basky

Glasögon MYKITA MYLON-kollektionen är tillverkad i ett lättviktigt polyamidmaterial med enastående individuell justerbarhet. Detta speciella material skapas lager för lager tack vare Selective Laser Sintering-tekniken (SLS). Genom att tolka om den traditionella runda och ovala runda panto-formen som var trendig på 1930-talet, lägger BASKY-modellen till ett nytt ansikte till denna spektakollektion som ursprungligen var designad för sport.

Bok

Brazilian Cliches

Bok "Brazilian Clichés" komponerades med bilder från en gammal katalog över brasilianska boktrycksklichéer. Men orsaken till dess titel beror inte bara på de klichéer som används för sammansättningen av dess illustrationer. Vid varje sidas tur stöter vi på andra typer av brasilianska klichéer: historiska, som portugisernas ankomst, katekiseringen av infödda indier, kaffe och guldekonomiska cykler ... det innehåller även moderna brasilianska klichéer, fulla av trafikstockningar, skulder, stängda bostadsrätter och främling - Avbildad i en irreverent samtida visuell berättelse.

Transportnav

Viforion

Transportnav Projektet är ett Transport HUB som kopplar de omgivande tätbebyggelserna till hjärtat i det dynamiska livet på ett enkelt och effektivt sätt som genereras genom sammanslagning av olika transportsystem som järnvägsstation, tunnelbanestation, nildäck och bussstation förutom andra tjänster för att konvertera plats att vara katalysator för den framtida utvecklingen.

Bärbar Ultraljudsviktdetektor

Prisma

Bärbar Ultraljudsviktdetektor Prisma är designad för icke-invasiv materialtestning i de mest extrema miljöer. Det är den första detektorn som införlivar avancerad realtidsavbildning och 3D-skanning, vilket gör feltolkningen mycket enklare, vilket minskar teknikertiden på plats. Med en praktiskt taget oförstörbar kapsling och unika flera inspektionslägen kan Prisma täcka alla testapplikationer, från oljeledningar till rymdkomponenter. Det är den första detektorn med integrerad dataregistrering och automatisk generering av PDF-rapporter. Trådlös och Ethernet-anslutning gör att enheten enkelt kan uppgraderas eller diagnostiseras.