Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kaffekopp Och Fat

WithDelight

Kaffekopp Och Fat Att servera betta söta godbitar på kaffesidan är en del av många olika kulturer eftersom det är en anpassning att servera en kopp kaffe med turkisk glädje i Turkiet, biscotti i Italien, churros i Spanien och datum i Arabien. På konventionella tefat glider emellertid dessa godbitar mot den heta kaffekoppen och håller sig fast eller blir våta av kaffens spill. För att förhindra detta har denna kaffekopp en tefat med dedikerade spår som håller kaffebakorna på plats. Eftersom kaffe är en av de viktigaste varma dryckerna har förbättring av kvaliteten på kaffedricksupplevelsen betydelse med avseende på det dagliga livet.

Varumärke Och Förpackning

Leman Jewelry

Varumärke Och Förpackning Visuell lösning på Leman Smycken ny identitet var ett helt nytt system för att avslöja lyx, utsökt men ändå sofistikerad och minimal känsla. Den nya logotypen inspirerad av Leman-arbetsprocessen, deras service för design av haute couture, genom att utforma alla diamantformer som omger en stjärnsymbol eller gnistrsymbol, skapar en sofistikerad symbol och också återspeglar den lysande effekten av diamant. Uppföljningen producerades alla säkerhetsmaterial med högkvalitativa detaljer för att belysa och berika lyxigheten hos alla nya märkesvisuella element.

Utställningen

LuYu

Utställningen Konst påverkar livet och livet ger djup reflektion och tolkning av konst. Avståndet mellan konst och liv kan vara på den dagliga pendlingen. Om du äter varje måltid försiktigt kan du förvandla ditt liv till konst. Designerens skapelse är också konst, som produceras med hans egna tankar. Tekniker är verktyg och uttryck är resultat. Endast med tankar kommer det att bli riktigt bra verk.

Bostadslobbyn Och Lounge

Light Music

Bostadslobbyn Och Lounge För Light Music, en bostadslobby och lounge design, Armand Graham och Aaron Yassin från New York City baserade A + A Studio ville ansluta utrymmet till det dynamiska kvarteret Adams Morgan i Washington DC, där nattliv och musik scen, från jazz att gå-gå till punkrock och elektroniskt har alltid varit centralt. Detta är deras kreativa inspiration; Resultatet är ett unikt utrymme som kombinerar banbrytande digitala tillverkningsmetoder med traditionella hantverkstekniker för att skapa en uppslukande värld med sin egen puls och rytm som hyllar DC: s livliga originalmusik.

Tabell

Codependent

Tabell Medberoende beror på psykologi och design, särskilt med fokus på den fysiska manifestationen av ett psykologiskt tillstånd, kodberoende. Dessa två sammanflätade tabeller måste lita på varandra för att fungera. De två formerna kan inte stå ensamma men skapar tillsammans en funktionell form. Sluttabellet är ett kraftfullt exempel på vilket helheten är större än summan av dess delar.

Kommersiell Interiör

Nest

Kommersiell Interiör Golvet delas av två unika professionella förespråkare och arkitekter som kräver olika hierarkiska ordningar. Val och detaljering av element var en strävan att hålla det övergripande utseendet jordat, jordiskt och att återuppliva det lokala konstnärskapet och byggnadsmaterialen. Blandningen och tillämpningen av miljövänliga material, öppningarnas storlek, har alla drivits av att återkalla det lokala klimatet för att göra en angenäm miljö som återuppväcker de förlorade praxisna och strukturerar hållbar praxis.