Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Raminstallation

Missing Julie

Raminstallation Denna design presenterar en raminstallation och ett gränssnitt mellan inomhus och utomhus, eller ljus och skuggor. Det ger ett uttryck medan människor tittar ut ur en ram för att vänta på att någon ska återvända. Olika typer och storlekar av glaskulor används som en symbol för önskemål och tårar för att antyda den känsla som möjligt gömmer sig inuti. Stålramen och lådorna definierar känslornas gräns. Den känslan som ges av en person kan vara annorlunda från hur den uppfattas precis som bilderna i sfärerna är upp och ner.

Projektnamn : Missing Julie, Designers namn : Naai-Jung Shih, Kundens namn : Naai-Jung Shih.

Missing Julie Raminstallation

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.