Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Högtalare

Black Hole

Högtalare Black Hole designad på grundval av modern intelligent teknologi, och det är en bärbar Bluetooth-högtalare. Den kan anslutas till valfri mobiltelefon med olika plattformar, och det finns en USB-port för anslutning till extern bärbar lagring. Det inbäddade ljuset kan användas som ett skrivbordsljus. Dessutom gör det tilltalande utseendet på Black Hole att det så tilltalande hemmatyg kan användas i inredning.

Bärbar Bluetooth-Högtalare

Black Box

Bärbar Bluetooth-Högtalare Detta är en bärbar Bluetooth-högtalare. Den är lätt och liten och har emotionell form. Jag designade Black Box högtalarform genom att förenkla formen på vågorna. För att lyssna på stereoljudet har det två högtalare, vänster och höger. Även dessa två högtalare är var och en del av vågformen. En är en positiv vågform och en negativ vågform. för användning kan den här enheten ansluta par till andra elektroniska enheter som mobil och dator via Bluetooth och spelar ljudet. Det har också batteridelningen. Om du sätter ihop två högtalare visas en svart ruta på bordet när den inte används.

Försäljningscenter

Ad Jinli

Försäljningscenter Detta projekt har renoverat de gamla byggnaderna i stadsplanen och ger det nya funktionella uppdraget till byggnaderna att uppfylla de nya funktionella kraven. Formgivare försöker leda människor till att acceptera den moderna stilen i staden med fyra nivåer från byggnad av fasadomvandling till inredningsdesign för att säkerställa integriteten i projektets genomförande.

Bärbar Högtalare

Seda

Bärbar Högtalare Seda är en funktionell enhet för basen för underrättelseteknik. Pennhållaren i mitten är en rymdorganisator. Dessutom gör digitala funktioner som USB-port och Bluetooth-anslutning det som en bärbar spelare och högtalare med ett hemområde använder anpassning. En ljusstång inbäddad i den yttre kroppen fungerar som en skrivbordsbelysning. Dessutom gör den tilltalande utseendet på lyxiga att det så tilltalande hushållsartiklar kan användas i inredning. Att använda utrymmet på ett bättre sätt är också en av de viktigaste funktionerna i Seda.

Kontor

Phuket VIP Mercury

Kontor Baserat på temat öppenhet och djupgående utforskning av varumärken, utforskade designen och skapade en visuell integration av visuell töjbarhet och varumärkeshistoria med planeten som det viktigaste kreativa elementet. Planen löste följande tre problem med nya visuella tankar: Balansen mellan rymdöppenhet och funktioner; Uppdelning och kombination av funktionella rymdområden; Regulariteten och förändringen av den grundläggande rumsliga stilen.

Webbplats

Travel

Webbplats Designen använde en minimalistisk stil för att inte överbelasta användarupplevelsen med onödig information. Det är också mycket svårt att använda en minimalistisk stil i resebranschen eftersom parallellt med en enkel och tydlig design måste användaren få fullständig information om sin resa och detta är inte lätt att kombinera.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.