Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Halsband Och Örhängen Set

Ocean Waves

Halsband Och Örhängen Set Oceanic Wave halsband är en vacker bit av moderna smycken. Designens grundläggande inspiration är havet. Det är storhet, vitalitet och renhet är de viktigaste elementen som projiceras i halsbandet. Designern har använt en god balans mellan blått och vitt för att presentera en vision om stänkande vågor i havet. Det är handgjorda i 18 K vitguld och besatt med diamanter och blå safir. Halsbandet är ganska stort men ändå känsligt. Den är designad för att passa alla former av kläder, men är mer lämpad att kopplas ihop med en halsringning som den inte kommer att överlappa varandra.

Utställning

City Details

Utställning Utställningen av designlösningar för hårda bilder element City Details hölls från oktober 3 till oktober 5 2019 i Moskva. Avancerade koncept av hardscape-element, sport- och lekplatser, belysningslösningar och funktionella urbana konstföremål presenterades på ett område på 15 000 kvadratmeter. En innovativ lösning användes för att organisera utställningsområdet, där istället för till och med rader med utställningsbås byggdes stadens fungerande miniatyrmodell med alla specifika komponenter, såsom stadstorget, gator, en offentlig trädgård.

Atrium

Sberbank Headquarters

Atrium Schweiziska arkitektkontoret Evolution Design i samarbete med den ryska arkitektstudion T + T arkitekter har designat en rymlig multifunktionell atrium vid det nya företagets huvudkontor i Sberbank i Moskva. Dagsljuset översvämmade atrium husar olika coworking utrymmen och en kaffebar, med det upphängda diamantformade mötesrummet är centrum för den innergården. Spegelreflektionerna, glaserade inre fasaden och växternas användning ger känslan av rymlighet och kontinuitet.

Kontorsdesign

Puls

Kontorsdesign Det tyska ingenjörsföretaget Puls flyttade till nya lokaler och använde denna möjlighet för att visualisera och stimulera en ny samverkskultur inom företaget. Den nya kontorsdesignen driver en kulturell förändring, där team rapporterar en betydande ökning av intern kommunikation, särskilt mellan forskning och utveckling och andra avdelningar. Företaget har också sett en ökning av spontana informella möten, kända för att vara en av de viktigaste indikatorerna på framgång i forskning och utveckling innovation.

Bostadshus

Flexhouse

Bostadshus Flexhouse är ett enfamiljshus vid Zürichsjön i Schweiz. Byggt på en utmanande triangulär tomt, pressad mellan järnvägslinjen och den lokala tillträdesvägen, är resultatet av att övervinna många arkitektoniska utmaningar: restriktiva gränsavstånd och byggvolym, tomtens triangulära form, begränsningar av lokala språkliga. Den resulterande byggnaden med sina breda väggar av glas och en bandliknande vit fasad är så lätt och mobil att den ser ut som ett futuristiskt fartyg som har seglat in från sjön och hittat en naturlig plats att brygga.

6280.ch Samarbetsnav

Novex Coworking

6280.ch Samarbetsnav Beläget bland berg och sjöar i pittoreska centrala Schweiz, är 6280.ch samarbetsnav ett svar på det växande behovet av flexibla och tillgängliga arbetsytor i landsbygden i Schweiz. Det erbjuder lokala frilansare och småföretag ett modernt arbetsområde med interiörer som hämtar inspiration från de platser som håller sig på plats och hyllar sitt industriella förflutna samtidigt som man omfamnar arten av 2000-talets arbetsliv.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.