Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Arbetsyta

Dava

Arbetsyta Dava är utvecklad för öppna lokaler, skolor och universitet där tyst och koncentrerad arbetsfas är viktigt. Modulerna minskar akustiska och visuella störningar. Tack vare sin triangulära form är möblerna rymdeffektiva och möjliggör olika arrangemang. Materialen i Dava är WPC och ullfilt, som båda är biologiskt nedbrytbara. Ett plug-in-system fixerar de två väggarna på bordsskivan och understryker enkelhet i produktion och hantering.

Bostadshus

Brooklyn Luxury

Bostadshus Inspirerat av kundens passion för rika historiska bostäder representerar detta projekt en anpassning av funktionalismen och traditionen till nutidens avsikter. Således valdes den klassiska stilen, anpassades och stiliserades till kanonerna för modern design och modern teknik, de nya materialen av god kvalitet har bidragit till skapandet av detta projekt - en riktig juvel av New York Architecture. Förväntade utgifter kommer att överstiga 5 miljoner amerikanska dollar, kommer att ge förutsättningen att skapa en elegant och överdådig interiör, men också funktionell och bekväm.

Smarta Möbler

Fluid Cube and Snake

Smarta Möbler Hello Wood skapade en rad utemöbler med smarta funktioner för samhällsutrymmen. Genom att förenkla genren av offentliga möbler designade de visuellt engagerande och funktionella installationer, med ett belysningssystem och USB-uttag, vilket krävde integration av solpaneler och batterier. Ormen är en modulär struktur; dess element är variabla för att passa den givna webbplatsen. Fluid Cube är en fast enhet med en glastopp med solceller. Studion tror att syftet med design är att förvandla artiklar i vardagsbruk till älskvärda föremål.

Matbord

Augusta

Matbord Augusta tolkar det klassiska matbordet igen. Som representerar generationerna före oss verkar designen växa från en osynlig rot. Bordsbenen är inriktade på denna gemensamma kärna och når upp för att hålla den bokmatchade bordsskivan. Massivt europeiskt valnötträ valdes för sin betydelse av visdom och tillväxt. Trä som vanligtvis kasseras av möbeltillverkare används för sina utmaningar att arbeta med. Knutarna, sprickorna, vinden skakar och de unika virvlarna berättar historien om trädets liv. Det unika med trä gör att denna berättelse kan leva vidare i ett stycke familjemedlemmar.

Kosmetikförpackningar

Clive

Kosmetikförpackningar Konceptet med Clive-kosmetikförpackningar föddes för att vara annorlunda. Jonathan ville inte bara skapa ett nytt märke av kosmetika med vanliga produkter. Han är fast besluten att utforska mer känslighet och lite mer än han tror när det gäller personlig vård och hanterar ett huvudmål. Balansen mellan kropp och själ. Med Hawaii-inspirerad design ger kombinationen av tropiska blad, havets tonalitet och paketens taktila upplevelse känslan av avkoppling och lugn. Denna kombination gör det möjligt att få platsens upplevelse till designen.

Office

Studio Atelier11

Office Byggnaden var baserad på en "triangel" med den starkaste visuella bilden av den ursprungliga geometriska formen. Om du tittar ner från en hög plats kan du se totalt fem olika trianglar Kombinationen av trianglar i olika storlekar innebär att "människan" och "naturen" spelar en roll som en plats där de möts.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.