Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Interaktiva Installationer

Falling Water

Interaktiva Installationer Det fallande vattnet är en uppsättning interaktiva installationer som gör det möjligt för användare att ändra körbanan runt en kub eller kuber. Kombinationen av kuber och pärlstavströmmen utgör en kontrast mellan statiska objekt och dynamiskt vattenflöde. Strömmen kan dras för att se pärlor löpa eller bara sätta på ett bord som en scen med fryst vatten. Pärlor betraktas också som önskemål som människor gör varje dag. Önskar ska vara kedjade och springa för evigt som ett vattenfall.

Projektnamn : Falling Water, Designers namn : Naai-Jung Shih, Kundens namn : Naai-Jung Shih.

Falling Water Interaktiva Installationer

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.