Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Wayfinding-Systemet

Airport Bremen

Wayfinding-Systemet En högkontrast modern design och en tydlig information Hirarchie skiljer det nya systemet. Orienteringssystemet fungerar snabbt och kommer att ge ett positivt bidrag till kvaliteten på den service som flygplatsen ger. Det viktigaste betyder bredvid användningen av ett nytt teckensnitt, ett distinkt pilelement införande av olika färger med hög kontrast. Det handlade särskilt om funktionella och psykologiska aspekter, såsom god synlighet, läsbarhet och barriärfri informationsinspelning. Nya aluminiumfodral med modern, optimerad LED-belysning används. Skyltorn lades till.

Handfatmöbler

Eva

Handfatmöbler Designerns inspiration kom från den minimala designen och för att använda den som en lugn men uppfriskande funktion i badrumsutrymmet. Det framgick av forskningen av arkitektoniska former och enkel geometrisk volym. Handfat kan potentiellt vara ett element som definierar olika utrymmen runt och samtidigt en mittpunkt i rymden. Det är väldigt lätt att använda, rent och hållbart. Det finns flera varianter inklusive fristående, sittbänk och väggmonterad samt enkel- eller dubbla handfat. Variationerna på färg (RAL-färger) hjälper till att integrera designen i rymden.

Förpackningskoncept

Faberlic Supplements

Förpackningskoncept I den moderna världen utsätts människor ständigt för de aggressiva effekterna av yttre negativa faktorer. Dålig ekologi, livets livliga rytm i megalopol eller spänningar leder till ökade belastningar på kroppen. För att normalisera och förbättra kroppens funktionella tillstånd används tillskott. Huvudmetaforen för detta projekt har blivit diagrammet för att förbättra en människas välbefinnande med användning av kosttillskott. Dessutom upprepar det huvudsakliga grafiska elementet formen på bokstaven F - den första bokstaven i varumärket.

Hus

Dezanove

Hus Arkitektens inspiration kom från ”bateasen” återvunna eukalyptuskog. Dessa är plattformarna för musslingstillverkning i mynningen och som utgör den mycket viktiga lokala industrin i "Ria da Arousa", Spanien. Eukalyptusträ används i dessa plattformar, och det finns förlängningar av detta träd i regionen. Träets ålder är inte dold, och de olika yttre och inre ytorna av träet används för att skapa olika sensationer. Huset försöker låna omgivningens tradition och avslöja dem genom historien som berättas i designen och detaljeringen.

Restaurang

Xin Ming Yuen

Restaurang Ingången är en parad med kontrasterande material, strukturer och färger. Mottagningsområdet är ett utrymme med lugn komfort. Lyckliga mönster stöter på lekfulla dekorationer. Bakom är ett dynamiskt stapelområde i ett vilande sammanhang. Den traditionella kinesiska karaktären Hui-mönster ledljus tillför en känsla av futurism. Att gå igenom en delikat utsmyckad takkloster är matplatsen. Dekorerad med blommor, carb fiskbilder, präglade målat glas skärmar och de antika herbalisten Bai Zi skåp, det är en visuell resa genom tid och kulturella reliker på mode.

Detaljhandelsutrymme

Portugal Vineyards

Detaljhandelsutrymme Portugal Vineyards-konceptbutiken är den första fysiska butiken för onlinespecialisten. Beläget intill företagets huvudkontor, vänd mot gatan och upptar 90m2, består butiken av en öppen plan utan skiljeväggar. Interiören är ett bländande vitt och minimalt utrymme med cirkulär cirkulation - en vit duk för det portugisiska vinet att lysa och visas. Hyllorna är snidade ut ur väggarna med hänvisning till vinterrasserna på en 360-graders uppslukande detaljhandelsupplevelse utan disk.