Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kommersiell Inredning

KitKat

Kommersiell Inredning Representera konceptet och det totala varumärket på ett innovativt sätt genom butikens design, speciellt för den kanadensiska marknaden och Yorkdale-kundkrets. Använd erfarenheterna från en tidigare pop-up och internationella platser för att förnya och ompröva hela upplevelsen. Skapa en ultrafunktionell butik som skulle fungera bra för ett mycket högt trafik, intrikat utrymme.

Inredning

Arthurs

Inredning En modern nordamerikansk grill, cocktail lounge och takterrass belägen i Midtown Toronto firar en förfinad klassisk meny och eftergivna signaturdrycker. Arthur's Restaurant har tre olika utrymmen att njuta av (matplats, bar och takterrass) som känns både intima och rymliga samtidigt. Taket är unikt i sin utformning av fasetterade träpaneler med en träfanér, konstruerad för att förbättra rumets åttkantiga form och efterlikna utseendet på snittkristall som hänger ovanför.

Roligt Hus För Barn

Fun house

Roligt Hus För Barn Denna byggnadsdesign är för barn att lära sig och leka, vilket är ett helt roligt hus från en super far. Designer kombinerade hälsosamma material och säkerhetsformer för att göra ett underbart och intressant utrymme. De försökte skapa ett bekvämt och varmt barns lekhus och försökte intensifiera förhållandet mellan förälder och barn. Klienten sa till designer att uppnå 3 mål, som var: (1) naturliga och säkerhetsmaterial, (2) göra barn och förälder lyckliga och (3) tillräckligt med lagringsutrymme. Designer hittade en enkel och tydlig metod för att uppnå målet, som är hemma, början på barnens utrymme.

Interiör Hus

Spirit concentration

Interiör Hus Vad är ett utrymme för ett hus? Designer tror att designen kommer från ägarens krav, och når själen till rymden. Därför navigerade designern sitt syfte med rymden av det vackra paret. Båda ägarna älskar materialen och designlösningen relativt till japansk kultur. För att representera minnen mellan deras sinne beslutade de att använda olika trästrukturer för att skapa ett själhus. Följaktligen utgjorde de tre konsensusmål för detta idealhus, som var (1) lugn atmosfär, (2) flexibla och charmiga allmänna utrymmen och (3) bekväma och osynliga privata utrymmen.

Hus För Minnen

Memory Transmitting

Hus För Minnen Detta hus förmedlar bilderna av hem av träbjälkar och den förskjutna bunten med vita tegelstenar. Ljuset går från utrymmena med vita tegelstenar runt huset, vilket skapar en speciell atmosfär för kunden. Konstruktören använder flera metoder för att lösa begränsningarna i denna byggnad för luftkonditioneringsapparater och förvaringsutrymmen. Blanda också materialen med kundens minne och presentera en varm och elegant estetik genom strukturen, ansluta den unika stilen i detta hus.

Interiör Hus

Seamless Blank

Interiör Hus Detta är ett hus för att presentera den unika livsstilen för värdinna, som är en grafisk formgivares och ett entreprenörs hem. Konstruktören presenterar naturliga material för att illustrera värdinnans preferenser och bevara tomma områden för att fylla familjemedlemmets saker. Köket är mitten av huset, specialdesignad en surroundvy för hostess och se till att föräldrar kan se var som helst. Huset är utrustat med vita granit sömlösa golv, italiensk mineralmålning, genomskinligt glas och vitpulverbeläggning för att avslöja de eleganta detaljerna i materialen.