Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Utställnings- Och Förhandlingsutrymme

All Love in Town Sales Center

Utställnings- Och Förhandlingsutrymme Kommersiellt utrymme kan också vara ett affärsinriktat aktivitetsområde fullt av konst och estetik lika mycket som en teater och ett museum. Några av formgivarna har aldrig tänkt att den intensiva kombinationen av människor och omgivningar blir så viktigt än vi väntat oss. Vi skapade ett inre utrymme som slog ett ackord med människor när de gick in i det genom att använda det billigaste materialet - glödlampor, Ping Pong och juldekorationsbollar. Det fick fram en legend av fastighetsförsäljning av slutförsäljningsuppgifter i tre månader vid den tiden i hela branschen på grund av den distinkta designen.

Ring

Moon Curve

Ring Den naturliga världen är i ständig rörelse när den balanserar mellan ordning och kaos. En bra design skapas av samma spänning. Dess egenskaper av styrka, skönhet och dynamik härrör från konstnärens förmåga att förbli öppen för dessa motsatser under skapandet. Det färdiga stycket är summan av otaliga val som konstnären gör. All tanke och ingen känsla kommer att leda till hårt och kallt arbete, medan all känsla och ingen kontroll ger arbete som inte uttrycker sig. Samverkan mellan de två kommer att vara ett uttryck för själva dansdansen.

Lampa

Capsule Lamp

Lampa Lampan var ursprungligen designad för ett barnklädmärke. Inspirationen kommer från kapselleksaker som barn får från automater som vanligtvis finns på butiksfronter. När man tittar upp på lampan kan man se ett gäng färgglada kapselleksaker, varje bärande önskan och glädje som väcker ens ungdomliga själ. Antalet kapslar kan justeras och innehållet bytas ut som du vill. Från vardagliga trivia till speciella dekorationer blir varje objekt du lägger i kapslarna en egen unik berättelse och kristalliserar därmed ditt liv och sinnestillstånd vid en viss tidpunkt.

Bio

Wuhan Pixel Box Cinema

Bio "Pixel" är det grundläggande elementet i bilder, designer undersöker rörelseförhållanden och pixel för att bli temat för denna design. "Pixel" används i olika delar av bioen. I stora salen finns ett enormt krökt kuvert bildat av över 6000 bitar av rostfritt stål. Funktionsskärmväggen är dekorerad med enorma mängder fyrkantiga remsor som sticker ut från väggen och presenterar det glamorösa namnet på bio. Inuti denna film skulle alla njuta av den fantastiska atmosfären i den digitala världen som genereras genom sammanhållningen av alla “Pixel” -element.

Kontor

White Paper

Kontor Den kanfasliknande interiören materialiserar ett utrymme för designerns kreativa bidrag och skapar möjligheter till otaliga utställningar av designprocessen. När varje projekt fortskrider täcks väggarna och tavlorna med forskning, designskisser och presentationer, som registrerar utvecklingen av varje design och blir designerns dagbok. De vita golven och mässingsdörren, som unikt och vågat används för robust daglig användning, samlar fotavtryck och fingeravtryck från personal och klienter och bevittnar företagets tillväxt.

Kafé

Aix Arome Cafe

Kafé Kaféet är där besökarna känner samexistensen med hav. Enorm äggformad struktur placerad i mitten av rymden fungerar samtidigt som kassör- och kaffeförsörjning. Standens ikoniska utseende är inspirerat av mörka och tråkiga kaffebönor. Två stora öppningar på framsidan av båda sidorna av ”big bean” fungerar som bra källa till ventilation och naturligt ljus. Kaféet tillhandahöll långt bord som gäng bläckfiskar och bubblor helt och hållet. De till synes slumpmässigt hängande ljuskronorna liknar fiskarnas utsikt mot vattenytan, glänsande krusningar absorberar mysigt solljus från den breda vita himlen.