Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Ring

Arch

Ring Designern får inspiration från formen av bågsstrukturer och regnbåge. Två motiv - en bågeform och en droppform, kombineras för att skapa en enda 3-dimensionell form. Genom att kombinera minimala linjer och former och använda enkla och vanliga motiv är resultatet en enkel och elegant ring som görs djärv och lekfull genom att ge utrymme för energi och rytm att flöda. Från olika vinklar förändras ringens form - droppformen betraktas från framvinkeln, bågeformen ses från sidovinkeln och ett kors ses från toppvinkeln. Detta ger stimulering för bäraren.

Ring

Touch

Ring Med en enkel gest förmedlar en beröringshandling rika känslor. Genom Touch-ringen syftar designern att förmedla denna varma och formlösa känsla med kall och solid metall. 2 kurvor förenas för att bilda en ring som föreslår 2 personer som håller händerna. Ringen ändrar sin aspekt när dess position roteras på fingret och betraktas från olika vinklar. När de anslutna delarna är placerade mellan dina fingrar visas ringen antingen gul eller vit. När de anslutna delarna är placerade på fingret kan du njuta av både gul och vit färg tillsammans.

Inre Gemensamma Områden

Highpark Suites

Inre Gemensamma Områden Highpark Suites Common Area utforskar den sömlösa integrationen av urbana Gen-Y-livsstilar med grönt boende, företag, fritid och samhälle. Från wow-faktorlobbyer till skulpturella himmelbanor, funktionshaller och funky mötesrum är dessa rekreationsområden designade för invånare att använda som en förlängning av sina hem. Inspirerat av sömlösa inomhusliv, flexibilitet, interaktiva stunder och en palett med urbana färger och strukturer, pressade MIL Design gränserna för att skapa en unik, hållbar och helhetlig gemenskap där varje utrymme har invånarna och den tropiska miljön i åtanke

Bokhandel, Köpcentrum

Jiuwu Culture City , Shenyang

Bokhandel, Köpcentrum Jato Design fick i uppdrag att förvandla en traditionell bokhandel till ett dynamiskt utrymme med flera användningsområden - att inte bara vara ett köpcentrum utan också ett kulturellt nav för bokinspirerade händelser och mer. Centrepice är "hjälte" utrymmet där besökare flyttar till en lättare tonad timmer-utrustad miljö förbättrad med dramatiska mönster. Lykta-liknande kokonger hänger från taket medan trappor fungerar som gemensamma utrymmen som uppmuntrar besökarna att dröja och läsa medan de sitter på trappan.

Affisch

CELLS

Affisch Den 19 juli 2017 byggde PIY en liten byggnad i Melbourne, Australien. Det är ett litet slott sammansatt av 761 komponenter, och de kallade det "celler". Noderna är utformade som den handvända trådtonen och rak tenon, som sammanfattas som & quot; East Tenon & amp; West Mortise & quot ;. Du hittar deras produkter, inklusive variabla hyllor, studie- och skohyllor, etc. som alla är uppdelade och återmonterade till en organisme. Och sedan kommer du att känna deras önskan att växa fritt.

Hotellinredning

Stories Container

Hotellinredning Containern transporterar laster till platser. Hotellet erbjuder vilor för resenärer. En övergående viloplats är det de har gemensamt. Det är därför du använder "containern" som begreppet hotell. Hotellet är inte bara en viloplats utan också ett utrymme med personlighet. Varje rum har sitt eget uttryck och personlighet. Skapa därför åtta olika sviter som följer: Skäm bort dig, utveckla, WabiSabi, Shine Flower, Pantone, Fantasy, Journey och Ballerina. Stable House är inte bara en viloplats utan också en leveransstation för din ande.