Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Hotell

Aoxin Holiday

Hotell Hotellet ligger i Luzhou, Sichuan-provinsen, en stad som är välkänd för sitt vin, vars design är inspirerad av den lokala vingrottan, ett utrymme som väcker en stark vilja att utforska. Lobbyn är återuppbyggnaden av den naturliga grottan, vars besläktade visuella anslutning utvidgar konceptet med grottan och den lokala stadsstrukturen till det interna hotellet, vilket därmed bildar en distinkt kulturell bärare. Vi uppskattar passagerarens känsla när vi bor på hotellet, och hoppas också att materialets struktur och den skapade atmosfären kan uppfattas på en djupare nivå.

Bostadshus

Soulful

Bostadshus Hela utrymmet är baserat på lugn. Alla bakgrundsfärger är ljusa, gråa, vita osv. För att balansera utrymmet visas vissa mycket mättade färger och vissa skiktade strukturer i utrymmet, som djupt rött, till exempel kuddar med unika tryck, som vissa texturerade metallornament. . De blir de underbara färgerna i foajén, samtidigt som de ger lämplig värme till rymden.

Detaljhandel Utrymme Inredning

Studds

Detaljhandel Utrymme Inredning Studds Accessories Ltd är tillverkaren av tvåhjulningshjälmar och tillbehör. Pinnarhjälmar såldes traditionellt i butiker med flera varumärken. Därför fanns det ett behov av att skapa en varumärkesidentitet som den förtjänade. D'art konceptualiserade butiken, med innovativa beröringspunkter som virtuella verkligheten av produkterna, interaktiva beröringsdisplaybord och hjälmdesinficeringsmaskiner etc. Besöker hjälm- och tillbehörsbutiken, drog in ett stort antal kunder och tog kundresan till nästa nivå.

Café Interiördesign

Quaint and Quirky

Café Interiördesign Quaint & Quirky Dessert House är ett projekt som visar modern modern atmosfär med en touch av naturen som exakt återspeglar de läckra godbitarna. Teamet vill skapa en lokal som är verkligt unik och de tittade till fågelboet för inspiration. Konceptet väckte sedan liv genom en samling sittplatser som fungerar som det centrala inslaget i rymden. Den livliga strukturen och färgerna på alla skidorna delar hjälper till att skapa en känsla av enhetlighet som binder samman marken och mezzaningolvet även om de ger atmosfären en touch av uppmärksamhet.

Café Interiördesign

& Dough

Café Interiördesign Kunden har sitt huvudkontor i Japan med 1 300 donut shop-varumärken, och Dough är ett kafémärke som ska vara nyutvecklat och är den första butiken som gör en stor öppning. Vi lyfte fram styrkan som vår kund kunde ge och vi återspeglade dem i designen. Utnyttjande av vår kund styrka, en av de första karakteristiska punkterna i detta kafé är förhållandet mellan köpbänken och köket. Genom att sätta upp en vägg och ett balanserat fönsterfönster, är vår kund bra i denna driftstil, kommer att göra att kunderna flödar smidigare.

Restaurang

La Boca Centro

Restaurang La Boca Centro är en treårig begränsad Bar and Food-hall som syftar till att odla kulturutbyten under temat spansk och japansk mat. När du besöker det livliga Barcelona har vackert tillägg av staden och interaktion med glada, generösa hjärtan i Katalonien inspirerat våra mönster. I stället för att insistera på fullständig reproduktion fokuserade vi på att lokalisera delvis för att fånga originaliteten.