Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Familjens Bostad

Sleeve House

Familjens Bostad Detta verkligt unika hem designades av den kända arkitekten och forskaren Adam Dayem och vann nyligen en andra plats i tävlingen American-Architects US Building of the Year. Den 3-BR / 2,5-badiga hemmet ligger på öppna, rullande ängar, i en miljö som ger privatliv, samt dramatisk utsikt över dalen och bergen. Så lika enig som det är praktiskt har strukturen utformats schematiskt som två korsande muffliknande volymer. Den hållbart kylda träfasaden ger huset en grov väderbitad struktur, en modern omfortolkning av gamla lador i Hudson Valley.

Hållbarhetsväska

Rhita

Hållbarhetsväska Montering och demontering utformad för hållbarhetsskäl. Med ett innovativt gångjärnskonstruktionssystem utformat reducerades 70 procent av delarna, inget lim eller nit för fixering, ingen sömnad av innerfodret, vilket gör det lättare att reparera, och minska 33 procent av godsvolymen, så småningom, förlänga resväskan livscykel. Alla delar kan köpas individuellt, för att anpassa egen resväska, eller byta ut delar, ingen returresväska till reparationscenter behövs, sparar tid och minskar fraktens kolavtryck.

Utomhus Metallstol

Tomeo

Utomhus Metallstol Under 60-talet utvecklade visionära designers de första plastmöblerna. Formgivarens talang i kombination med ämnets mångsidighet ledde till dess oumbärlighet. Både designers och konsumenter blev beroende av det. Idag känner vi till dess miljöfaror. Fortfarande finns restaurangterrasser fyllda med plaststolar. Detta beror på att marknaden erbjuder litet alternativ. Designvärlden är fortfarande glesbefolkad med tillverkare av stålmöbler, även ibland publicering av mönster från slutet av 1800-talet ... Här kommer Tomeos födelse: en modern, lätt och stapelbar stålstol.

Konstutrymme

Surely

Konstutrymme Detta är en konst, avslappnad och detaljhandeln som alla kombineras i ett utrymme. Sedan arkitekturen som är en landsstyrd plaggkrok sidelinjefabrik. Hela byggnaden behåller en fläckig struktur på väggen, som en skiktstruktur i rymden, skapar en annan kontrast med utsidan, skapar också en rymdupplevelse. Överge för mycket hård dekoration, använde lite mjuk dekor för visning som skapade en avkopplande känsla. Kontrasten mellan skapande och tidigt skede är mer flexibel för en hållbar utveckling av rymden i framtiden.

Varumärkesidentitet

Pride

Varumärkesidentitet För att skapa designen av märket Pride använde teamet studien av målgruppen på flera sätt. När teamet utformade logotypen och företagets identitet tog det hänsyn till reglerna för psyko-geometri - geometriska formernas påverkan på vissa psyko-typer av människor och deras val. Dessutom borde designen ha orsakat vissa känslor bland publiken. För att uppnå önskat resultat använde teamet reglerna för färgeffekten på en person. i allmänhet har resultatet påverkat utformningen av företagets alla produkter.

Försäljningscenter

Shuimolanting

Försäljningscenter Den kinesiska stilen i det här fallet antar den mörka kafferöda markstenen på marknaden och ämnet i den naturliga belysningen i golvfönstret och bildar en kontrast mellan ljus och skugga, det virtuella och det verkliga. De virtuella och aluminiumträgallerna, kopparkonstens lotusbladdelar i den natursköna platsen och den kinesiska karaktärsstrukturen för installation i viloplatsen är punkten för "bläckorkididomstolen". fall. I synnerhet användningen av nya material av koppar, i den vanliga höjdpunkten extraordinära, men också påtagligt minska kostnaden för ytan.