Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Damkläderkollektion

Hybrid Beauty

Damkläderkollektion Designen för Hybrid Beauty-kollektionen är att använda sötheten som överlevnadsmekanismen. Grundade söta funktioner är band, rufsar och blommor, och de omarbetas av traditionella fabriker och couture tekniker. Detta återskapar gamla couture-tekniker till modern hybrid, som är romantisk, mörk, men också evig. Hela designprocessen för Hybrid Beauty främjar hållbarhet för att skapa tidlös design.

Light Portal Framtida Järnvägsstad

Light Portal

Light Portal Framtida Järnvägsstad Light Portal är masterplan för Yibin Highspeed Rail City. En livsstilsreform rekommenderar alla åldrar året runt. Bredvid Yibin High Speed Rail Station som fungerade sedan juni 2019 består Yibin Greenland Center av 160 meter höga tvillingtorn med blandad användning och integrerar arkitektur och natur med den 1 km långa landskaps Boulevard. Yibin har en historia i mer än 4000 år och ackumulerade visdom och kultur precis som sedimentet i floden markerade utvecklingen av Yibin. Tvillingtornen fungerar som en lätt portal för att vägleda besökare samt ett landmärke för invånarna att montera.

Tandklinik

Clinique ii

Tandklinik Clinique ii är en privat ortodontisk klinik för en opinionsledare och armatur som tillämpar och forskar mest avancerade tekniker och material inom sin disciplin. Arkitekterna såg ett implantatkoncept baserat på ortodontisk typisk användning av medicinsk utrustning med hög precision som designprincip i hela rymden. Inre väggytor och möbler smälter sömlöst till ett vitt skal med en stänk av gul korian där banbrytande medicinsk teknik är implanterad.

Megalopolis X Shenzhen Super Huvudkontor

Megalopolis X

Megalopolis X Shenzhen Super Huvudkontor Megalopolis X blir det nya centrumet i hjärtat av det större vikområdet, nära gränsen mellan Hong Kong och Shenzhen. Huvudplanen integrerar arkitektur med fotgängare nätverk, parker och allmänna utrymmen. Över och under mark planeras transportnät genom att maximera anslutningen i staden. Ett underjordiskt infrastrukturnät kommer att tillhandahålla system för fjärrkylning och automatisk avfallshantering på ett sömlöst sätt. Målet är att etablera en kreativ ramplan för hur städer kommer att utformas i framtiden.

Fjärilshängare

Butterfly

Fjärilshängare Fjärilshängaren fick sitt namn för sin likhet med formen av en flygande fjäril. Det är minimalistiska möbler som kan monteras på ett bekvämt sätt på grund av utformningen av de separerade komponenterna. Användare kan snabbt montera galgen med bara händer. När det är nödvändigt att flytta är det bekvämt att transportera efter demontering. Installationen tar bara två steg: 1. packa båda ramarna ihop för att bilda ett X; och gör de diamantformade ramarna på varje sida överlappade. 2. Skjut trästycket genom de överlappade diamantformade ramarna på båda sidor för att hålla ramarna

Medeltida Omprövning Kulturcentrum

Medieval Rethink

Medeltida Omprövning Kulturcentrum Medeltida Rethink var ett svar på en privat kommission för att bygga ett kulturcenter för en liten odisklerad by i Guangdongprovinsen, som går tillbaka 900 år till Song-dynastin. En fyra våningar, 7000 kvm stor utveckling är centrerad kring en forntida bergformation som kallas Ding Qi-stenen, en symbol för byns ursprung. Projektets designkoncept är baserat på att visa historien och kulturen i den antika byn samtidigt som man kopplar ihop det gamla och det nya. Kulturcentret står som en tolkning av en gammal by och en omvandling till modern arkitektur.