Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Cykelhjälm

Voronoi

Cykelhjälm Hjälmen är inspirerad av 3D Voronoi-struktur som är distribuerad i naturen. Med en kombination av parametrisk teknik och bionics har cykelhjälmen ett förbättrat externt mekaniskt system. Det skiljer sig från traditionell flingskyddsstruktur i det obrutna bioniska mekaniska 3D-systemet. När den drabbas av en extern kraft visar denna struktur bättre stabilitet. Med balans mellan ljushet och säkerhet syftar hjälmen till att ge människor mer bekväm, mer modern och säkrare personlig skyddscykelhjälm.

Mat Och Arbete

Eatime Space

Mat Och Arbete Alla människor har rätt att kopplas till tid och minne. Ordet Eatime låter som tid på kinesiska. Eatime-rymden erbjuder platser för att uppmuntra människor att äta, arbeta och komma ihåg i fred. Tidsbegreppet interagerar nära med verkstaden, som har bevittnat förändringar när tiden går. Baserat på verkstadsstilen inkluderar designen industristruktur och miljö som grundelement för att konstruera rymden. Eatime hyllar den renaste formen genom att subtilt blanda elementen som lämnar sig till både rå och färdig dekor.

Fotografisk Konst

Forgotten Paris

Fotografisk Konst Glömt Paris är svartvita fotografier av de gamla undergrunderna i den franska huvudstaden. Denna design är en repertoar av platser som få människor känner för att de är olagliga och svåra att komma åt. Matthieu Bouvier har utforskat dessa farliga platser i tio år för att upptäcka detta glömda förflutna.

Tygväska

Totepographic

Tygväska Topografisk inspirerad designväska, för att tjäna som en lätt transport, speciellt under de livliga dagarna tillbringade shopping eller kör ärenden. Tygväskans kapacitet är som ett berg och kan rymma eller bära många saker. Orakelbenet utgör den totala strukturen i påsen, den topografiska kartformen är ytmaterial precis som ett ojämnt berg.

Glasbutik

FVB

Glasbutik Glasbutiken försöker skapa ett unikt utrymme. genom att utnyttja expanderat nät med olika hålstorlekar genom rekombination och lagerläggning och applicera dem från arkitekturvägg till innertak, visas kännetecknet för konkav lins - olika effekter av spel och vaghet. Med applicering av konkav lins med vinkelsorten presenteras tvinnade och lutade effekter av bilder på takdesign och displayskåp. Egenskapen till konvex lins, som ändrar storleken på objekt efter eget behov, uttrycks på utställningsväggen.

Villa

Shang Hai

Villa Villan inspirerades av filmen The Great Gatsby, eftersom den manliga ägaren också är i finansbranschen, och värdinnan gillar den gamla Shanghai Art Deco-stilen på 1930-talet. Efter att designarna studerade byggnadens fasad insåg de att den också hade en Art Deco-stil. De har skapat ett unikt utrymme som passar ägarens favorit-art deco-stil från 1930-talet och är i linje med modern livsstil. För att behålla rymdets konsistens valde de några franska möbler, lampor och tillbehör designade på 1930-talet.