Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kyrka

Mary Help of Christian Church

Kyrka Med tanke på utvidgningen av det katolska samhället och ökningen av turist på Samui ön, Suratthani. Mary Hjälp av kristna kyrkans exteriör utformades i en kombinerad form av bönhänder, vinkelvingar och den Helige Andens strålar. Internt utrymme, säkerhet som i moders livmoder. Genom att använda det långa och smala ljusrummet och en stor lättviktsisolerad betongvinge som löper genom det tomma tomrummet för att skapa en skugga som fortsätter att förändras med tiden men ändå behåller den inre komforten. Minimera den symboliska dekorationen och användningen av naturligt material som ödmjukt sinnesfrid medan du ber.

Bostadshus

Abstract House

Bostadshus Residensen använder en modern estetik och behåller en central innergård, vilket väcker den traditionella kuwaitiska praxis i husbyggandet. Här får bostaden erkänna både förflutna och nutida, utan att kollidera. Vattenfunktionen vid huvuddörrens trapp sveper utåt, golv till takglas hjälper till att hålla utrymmen mer öppna, så att användarna kan gå mellan utsidan och insidan, förbi och nu, utan ansträngning.

Restaurang

Chuans Kitchen II

Restaurang Chuan's Kitchen II, som tar både Sichuan Yingjings svarta lergods och brytade jordmaterial från metrokonstruktionen som mediet, är en experimentell restaurang som bygger på det moderna experimentet med traditionell folkkonst. Genom att bryta igenom gränsen för material och utforska den moderna formen av traditionell folkkonst, extraherade Infinity Mind de packningar som kastades efter avfyrning av Yingjings svarta lergods och använde dem som huvuddekorationselementet i Chuans Kitchen II.

Café

Hunters Roots

Café Som ett svar på en kort för en modern, ren estetik skapades en interiör inspirerad av träfrukter i abstrakt form. Lådorna fyller utrymmen och skapar en uppslukande, nästan grottliknande skulpturell form, men ändå en som är tillverkad av enkla och raka geometriska former. Resultatet är en ren och kontrollerad rumslig upplevelse. Den smarta designen maximerar också det begränsade utrymmet genom att förvandla praktiska fixturer till dekorativa funktioner. Ljus, skåp och hyllplan bidrar till designkonceptet och det skulpturella visuella.

Servicekontor

Miyajima Insurance

Servicekontor Projektets koncept är "att ansluta kontoret till staden" med fördel av miljön. Webbplatsen ligger på platsen där man överblickar staden. För att uppnå det antas tunnelformat utrymme, som går igenom ingångsporten till slutet av kontorsrummet. Taketets tak och det svarta spalten som är installerade lampor och luftkonditioneringsarmaturer betonar riktningen till staden.

Klädda Akustiska Paneler

University of Melbourne - Arts West

Klädda Akustiska Paneler Vår uppgift var att leverera och installera en mängd tyglindade akustiska paneler med olika storlekar, vinklar och former. Ursprungliga prototyper såg förändringar både i konstruktionen och i det fysiska sättet att installera och upphäva dessa paneler från väggar, tak och trapphusens undersida. Det var just nu som vi insåg att de nuvarande proprietära hängsystemen för takpaneler inte var tillräckliga för våra behov och vi designade våra egna.