Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kreativ Ombyggnad

Redefinition

Kreativ Ombyggnad Projektuppdraget var att hålla bergsförhållandena utan att släppa ut rustika påminnelser om rådande bergstyptyper. Det innebar en större renovering av ett typiskt bergshus. Allt skulle göras på plats, som basmaterial användes metall, tall och mineralaggregat, arbetskraft och expertis. Huvudtanken bakom det var att låta föremålen få användande och sentimentalt värde efter att ägarna skulle hitta dem användbara och bekanta, liksom att utforma med materialens transformativa kraft i åtanke.

Restaurang

100 Bites Dessert

Restaurang Att ta bita som designtema, grafiska porträtt, tänder, modeller, kändishuvudvisualer är alla viktiga funktioner som hjälper till att stimulera smaklökarna för varje kund. Från det fina bruna och vita grafiska taket, till den vita supergrafiska väggen, till den snyggt arrangerade produktvisningsväggen, tillsammans med de 100 bitande ikonerna som representerar olika årtionden, förvirrar en rik designad svart humorsmak.

Företags Design

Vivifying Minimalism

Företags Design Det levererande var att skapa ett modernt utrymme som anpassar terapier baserat på avancerad teknik samtidigt som de erbjuder klassiska spa-behandlingar. Det resulterande förslaget var att skapa ett dynamiskt utrymme som avger åtstramningar från vetenskapliga laboratorier samtidigt som man lägger till bekanta konnotationer av varma klassiska interiörer. Inspirationen till marklobby kom från zenfilosofi och kosmos dyadiska natur. Vit lavaplaster som antyder klinisk vit och vetenskaplig anledning, chokladbrun från klassisk palett som antyder smakfulla konnotationer av mänskliga önskningar.

Medicinska Center

Neo Derm The Center

Medicinska Center Det är designat för att resonera temat för linjer, och kalkfärghöjdpunkter är tillräckligt för att visa den prickiga och energiska designöversikten för just detta hudvårdscenter. Strålar med vita streckande linjer löper genom det vita taket och sträcker sig till det omgivande rummet med dynamik. Avslappningszonen intill receptionen är inställd på en kalk på kalkfärgton från möbler till matta som betonar det unga och föryngrade varumärkesinnehållet genom att övervaka Victoriahamnen.

Utställnings- Och Förhandlingsutrymme

All Love in Town Sales Center

Utställnings- Och Förhandlingsutrymme Kommersiellt utrymme kan också vara ett affärsinriktat aktivitetsområde fullt av konst och estetik lika mycket som en teater och ett museum. Några av formgivarna har aldrig tänkt att den intensiva kombinationen av människor och omgivningar blir så viktigt än vi väntat oss. Vi skapade ett inre utrymme som slog ett ackord med människor när de gick in i det genom att använda det billigaste materialet - glödlampor, Ping Pong och juldekorationsbollar. Det fick fram en legend av fastighetsförsäljning av slutförsäljningsuppgifter i tre månader vid den tiden i hela branschen på grund av den distinkta designen.

Bio

Wuhan Pixel Box Cinema

Bio "Pixel" är det grundläggande elementet i bilder, designer undersöker rörelseförhållanden och pixel för att bli temat för denna design. "Pixel" används i olika delar av bioen. I stora salen finns ett enormt krökt kuvert bildat av över 6000 bitar av rostfritt stål. Funktionsskärmväggen är dekorerad med enorma mängder fyrkantiga remsor som sticker ut från väggen och presenterar det glamorösa namnet på bio. Inuti denna film skulle alla njuta av den fantastiska atmosfären i den digitala världen som genereras genom sammanhållningen av alla “Pixel” -element.