Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Udon Restaurang Och Butik

Inami Koro

Udon Restaurang Och Butik Hur kan arkitektur representera ett kulinariskt koncept? The Edge of the Wood är ett försök att svara på denna fråga. Inami Koro återuppfinner den traditionella japanska Udon-skålen samtidigt som de vanliga teknikerna för beredning hålls. Den nya byggnaden återspeglar deras strategi genom att se över de traditionella japanska träkonstruktionerna. Alla konturlinjer som uttrycker byggnadens form förenklades. Detta inkluderar glasramen gömd inuti de tunna träpelarna, tak- och takhöjningen roterad och kanterna på vertikala väggar uttrycks med en enda linje.

Apotek

The Cutting Edge

Apotek Den skärande kanten är ett utdelningsapotek relaterat till det angränsande Daiichi General Hospital i Himeji City, Japan. I denna typ av apotek har klienten inte direkt tillgång till produkterna som i detaljhandeltypen; snarare kommer hans mediciner att beredas i trädgården av en farmaceut efter att ha presenterat ett medicinskt recept. Denna nya byggnad designades för att främja sjukhusets image genom att införa en högteknologisk skarp bild i enlighet med en avancerad medicinsk teknik. Det resulterar i ett vitt minimalistiskt men helt funktionellt utrymme.

Kinesisk Restaurang

Pekin Kaku

Kinesisk Restaurang Pekin-kaku restaurang nyrenovering erbjuder en stilistisk tolkning av vad en restaurang i Peking stil kan vara, avvisar den traditionella rikligt prydnadsdesign till förmån för en mer förenklad arkitektonik. Taket har en röd-Aurora skapad med 80 meter långa stränggardiner, medan väggarna behandlas i traditionella mörka Shanghai tegelstenar. Kulturella element från det kinesiska tusenårsarvet inklusive Terrakotta-krigare, den röda haren och kinesisk keramik lyfts fram i en minimalistisk skärm som ger en kontrasterande inställning till de dekorativa elementen.

Japansk Restaurang

Moritomi

Japansk Restaurang Flytten av Moritomi, en restaurang som erbjuder japansk mat, intill världsarvet Himeji Castle, utforskar förhållandena mellan materialitet, form och traditionell arkitektonisk tolkning. Det nya utrymmet försöker återge slottstenens befästningsmönster i olika material inklusive grova och polerade stenar, svartoxidbelagd stål och tatamimattor. Ett golv i små hartsbelagda graveller representerar slottgraven. Två färger, vitt och svart, flödar som vatten från utsidan och korsar den trälitterade dekorerade entrédörren, till receptionen.

Familjens Bostad

Sleeve House

Familjens Bostad Detta verkligt unika hem designades av den kända arkitekten och forskaren Adam Dayem och vann nyligen en andra plats i tävlingen American-Architects US Building of the Year. Den 3-BR / 2,5-badiga hemmet ligger på öppna, rullande ängar, i en miljö som ger privatliv, samt dramatisk utsikt över dalen och bergen. Så lika enig som det är praktiskt har strukturen utformats schematiskt som två korsande muffliknande volymer. Den hållbart kylda träfasaden ger huset en grov väderbitad struktur, en modern omfortolkning av gamla lador i Hudson Valley.

Konstutrymme

Surely

Konstutrymme Detta är en konst, avslappnad och detaljhandeln som alla kombineras i ett utrymme. Sedan arkitekturen som är en landsstyrd plaggkrok sidelinjefabrik. Hela byggnaden behåller en fläckig struktur på väggen, som en skiktstruktur i rymden, skapar en annan kontrast med utsidan, skapar också en rymdupplevelse. Överge för mycket hård dekoration, använde lite mjuk dekor för visning som skapade en avkopplande känsla. Kontrasten mellan skapande och tidigt skede är mer flexibel för en hållbar utveckling av rymden i framtiden.