Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Rullstol

Ancer Dynamic

Rullstol Ancer, sänghindrande rullstol, fokuserar inte bara på rörlighetens rörlighet utan också på patientens komfort, särskilt de som använder den under en längre tid. Den innovativa designen tillsammans med en dynamisk krockkudde inbyggd i sittdynan och ett vridbart handtag, skiljer den från den vanliga rullstolen. Med mycket ansträngning som investerades slutfördes designen av rullstolen och visade sig hjälpa till att förhindra sänghjul. Lösningen och designprinciperna bygger på resultat som samlats in från rullstolsanvändare, vilket leder till en äkta användarupplevelse.

Projektnamn : Ancer Dynamic, Designers namn : Ran Zhou, Kundens namn : Northeastern University.

Ancer Dynamic Rullstol

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.