Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Multifunktionella Kryckor

Lazarus

Multifunktionella Kryckor en enkel, möjlig icke-elektrisk arbetskraftmaskin, verkligen utformad för funktionshindrade sociala interaktioner och rehabilitering. För att inte vara besvärligt imiterar det perfekt den vanliga människans gångprocess. Som ett exempel, rör dig alltid på den andra sidan av benet. benhandikappade kan klättra trappor med detta eftersom det kan sprida käppar. Även käpparna kan förvandlas till en perfekt stol. Om inte, laddar Lazarus käppar. Som en medicinsk maskin är Lazarus effektiv eftersom användaren gradvis och automatiskt kan rehabilitera i normal social interaktion, inte sluta arbeta för rehabilitering

Projektnamn : Lazarus, Designers namn : Sung-Hyeon Yoo, Kundens namn : Mm, soulish apparel for world.

Lazarus Multifunktionella Kryckor

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.